Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Sealice_hime

Thank you Ice-hime-chan για τη μετακίνηση :)
Mar 15 2012 14:52
Photo

Mad_HatterTea-chan

Πάντα ήμουν, ειδικά όταν συνδυάζεται με action/fantasy bonus for schoollife/magic
Mar 15 2012 14:31
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Καλό μου, έχεις γίνει φαν του romance ή μου φαίνεται;
Mar 15 2012 14:01
Photo

mono → zennith666

Κοίτα εδώ το γατάκι ρε! Σου έχω περιστατικό με το βασιλιά της αφηρημάδας, τον πατέρα μου. Περπατούσε στο δρόμο, στο κέντρο, και σε κάποια φάση είχε σταματήσει στο φανάρι και ήταν μία κυρία δίπλα του. Ο πατέρας μου νομίζοντας ότι ήταν η μάνα μου (πρόσεξε! η μάνα μου δεν ήταν μαζί του αλλά σπίτι) την πήρε αγκαζέ και άρχισε να προχωράει και κατάλαβε ότι έχει πάρει μια άγνωστη παραμάζωμα όταν αυτή άρχισε να φωνάζει :hahaha: Beat that!
Mar 15 2012 13:14
Photo

GhostPrince → Night Wizard Seal

αχαχα...[SIZE=1]είμαι κακός[/SIZE]..[SIZE=1]xD[/SIZE] Πραγματικά, αριστούργημα! κιεμενα απτις αγαπημενες μου ηταν φετος, μαζι με το steins;gate). Εμενα οι πιγκουινοι με τραβηξαν στην αρχη να το δω XD αλλα κολησα..απτις λιγες που χω κατσει να δω και 2ρη φορα :hahaha: (μιας και το δα και ως on-going τη πρωτη φορα) :P
Mar 15 2012 02:13
Photo

Night Wizard Seal → GhostPrince

Άτιμε πρίγκιπα, που δεν έχεις αναστολές.:hahaha: Καλά για τη σειρά ουδείς λόγος αναγκαίος. Μιλάμε για ΤΗΝ τελειότητα. Τη λάτρεψα. Μόλις την άρχισα, ήξερα ότι θα έμπαινε πάραυτα στα αγαπημένα μου. :P
Mar 15 2012 01:49
Photo

GhostPrince → Night Wizard Seal

:hahaha: ισχυει, οκ..η αλη8εια ειναι οτι δε προσεξα την ηλικια xD αλλα ναι ισος να νε λιγο υπερβολικο/εως πολυ, αν και πολυ καλη σειρα...καλα για το project M 8α συμφωνισω, ηταν κια'πτα πιο τραβηγμενα της σειρας βεβαια :p αλλα πολλα ειχε γενικως αρκετα περιεργα μεσα αυτο ειναι αλη8εια, αν κιεγω προσωπικα δεν επα8α κανα σοκ...ειχα πα8ει τη πλακα μου γενικως με τη σειρα...πολυ τρεελα, enjoyment στο full :P *we've got to stop her before its too late* XD ισος να δημηουγισα ενα τερατακι...hufufu~
Mar 15 2012 01:43
Photo

Night Wizard Seal → GhostPrince

Καλά ρε αθεόφοβε, προτείνεις σε 14χρονο κοριτσάκι mawaru pD; Να του καεί ο εγκέφαλος και να το χάσουμε από τα μάτια της γης; :P Πολύ extreme είσαι. Φαντάζεσαι να δει το プロゲクトーM και να της μπουν περίεργες ιδέες στο μυαλό; Ε; Το crawling εκείνο της Ringo ή στο τέλος 7 επεισόδιο δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η μάλλον την εντύπωση που μου έκανε.
Mar 15 2012 01:06
Photo

Mike The Great → zoro77

Τι κανεις ρε φιλε καλα?Πως πηγε τελικα η εξεταστικη? Βουρκωσε σημερα ο R7!Δεν θα βαλει ποτε μυαλο Πως βλεπεις αυριο το ματσακι?
Mar 15 2012 00:51
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kalamaris

πφφφ η λίστα των anime που πρέπει να δω και των manga που πρέπει να διαβάσω όλο και γιγαντώνεται ενώ τώρα ο χρόνος όλο και λιγοστεύει (τα πτυχία μου τρώνε τη ζωή αργά και βασανιστικά :P ) μπορεί και το οτι δεν έχω διαβάσει το visual novel να φταίει στο ότι προτιμώ το umineko το higurashi είναι από τα καλύτερα βέβαια αλλά σου φέρνει περισσότερους εφιάλτες..! χαχαχα :)
Mar 14 2012 23:44
Photo

Kamui → Kai

Tελικά ίσως δεν ήταν τυχαίο που μου άρεσε περισσότερο. Το Run melos μπορώ να πω πως ήταν αυτή στην οποία έδωσα λιγότερη σημασία απο τις ιστορίες, όταν το ξαναδώ ίσως την εκτιμήσω περισσότερο γιατί κι εμένα μου είχε αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασαν τους παραλληλισμούς. Το spider's thread εμένα μου άρεσε αρκετά πάντως, ήταν αρκετά περίεργο το θέμα με το οποίο είχε να κάνει, πως ακόμα και ο πιο σκληρός άνθρωπος μπορεί να διστάσει να σκοτώσει κάτι αδύναμο, αλλά με αυτό να μην τον κάνει να μετανοήσει αλλά να πάει κόντρα στη βούληση του σώματος του, να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην αυτοτιμωρία του. Νταξει το under cherries in full bloom το είχα πει, είναι καθαρά για διασκέδαση, η μουσική του όντως ήταν πολύ καλή.
Mar 14 2012 23:24
Photo

Kalamaris → Kunoichi.meriinawa

Ειμαι πραγματικα απογοητευμενος απο το ανιμε το ουμινεκο.Ηταν ΠΟΛΥ κακη μεταφορα.Οποτε αναγκαστικα χιγκουρασι. Αλλα στο πολ για τα visual novels ως hardcore fan ψηφισα umineko.Αληθεια το χεις διαβασει το vn του Umineko?Αν οχι ειναι ενα γιγαντιαιο must.Μιλαμε για κωλοσιαιο αριστουργημα και αφου το εχεις διαβασει σου δινει την αισθηση οτι εισαι πνευματικα πλουσιοτερος.(Plus οτι το αικτρο ανιμε καλυπτει μονο τη μιση ιστορια). Με το χιγκουρασι καλα εισαι αν δεν εχεις διαβασει vn.Αν και χανει καποια απο τα σημαντικα στοιχια του πρωτοτυπου το ανιμε ειναι εξαιρετικη μεταφορα και γλυτωνεις και απο το ανυποφορο drag του vn. Αντε γραψε καινουργιο when they cry ryukiishiiiiiiiii:zetsubou:
Mar 14 2012 23:11
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kalamaris

Ευχαριστώ πολύ Καλαμάρη δούλεψα τα plots που βρήκα στο myanimelist (αφού τα πείραξα λίγο για να ακούγονται ωραία ;) ). Εσύ τι ψήφισες τελικά από τα 2;
Mar 14 2012 23:00
Photo

Kalamaris → Kunoichi.meriinawa

Εξαιρετικες περιγραφες.Απ'οτι καταλαβα εκανες τη μεταφραση ετσι?Πολυ καλη indeed.
Mar 14 2012 22:40
Photo

Kai → Kamui

Χαίρε, Great General, Μόλις τελείωσα το Aoi Bungaku. Το "Kokoro" ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο κομμάτι, δεν απορώ που σου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα. Πέρα από το όμορφο σχέδιο και τις σκηνές ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τα πράγματα από τις πλευρές δύο ατόμων, οι εκφράσεις, τα συναισθήματα και τέλος οι διαφορές στις λεπτομέρειες που συμπλήρωναν με μεγαλύτερη εικόνα ήταν υπέροχες. Από τα υπόλοιπα αρκετή εντύπωση που έκανε το "Run, Melos". Δεν ξέρω αν η παράλληλη ιστορία ανήκε στο βιβλίο ή αν ήταν προσθήκη της μεταφοράς αλλά έδενε όμορφα το θεατρικό. Οι σκηνές που η ιστορία σχεδόν ξεπηδούσε μέσα από την πένα που του συγγραφέα ήταν πολύ όμορφες. Για να πω την αλήθεια περισσότερο μου τράβηξε την προσοχή όμως η ερμηνεία του Melos. Τι πάθος κι αυτό. Στο "Hell Screen" παραξενεύτηκα γιατί άλλο περίμενα να δω από την περιγραφή και άλλο είδα. Μάλλον το δώσανε από άλλη οπτική γωνία και η εικόνα του ζωγράφου εξευγενίστηκε, ως ένα σημείο τουλάχιστον. Παρόλα αυτά ήταν υπέροχη οπτικά. Το "Spider's Thread" και το "Under Cherries in Full Bloom " ήταν το πιο αδύναμο για εμένα. Το πρώτο γιατί ήταν σαν την πιο βίαια εκδοχή ενός παλιού παραμυθιού που μου είχαν πει όταν ήμουν μικρή (αντί για ιστό είχαμε κρεμμύδι) και το δεύτερο γιατί απλά δεν μου άρεσε. Οπτικά ήταν οκ, αλλά τα αναχρονιστικά στοιχεία, τα chibi και αυτά που ήθελε να πει δεν δένανε μεταξύ τους. Ένιωθα λες και με κοροϊδεύανε όσο το παρακολουθούσα, φαινόταν ότι θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερες προοπτικές. Μόνο η μουσική του μου άρεσε στο τέλος. Για το "No Longer Human" τα είπα σε προηγούμενο vm. Δεν μετάνιωσα που το είδα πάντως, οπότε ευχαριστώ για την προτροπή. Τώρα αναρωτιέμαι πόσα από αυτά έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά. Το "Run, Melos" είναι σίγουρα, θα ήθελα να τσεκάρω αν υπάρχουν 1-2 από τα υπόλοιπα.
Mar 14 2012 22:37