Community Status Updates
Anelis → zade
Ρε βάλε εικονίτσα στο comic pictures trivia που νέκρωσε πάλι, ή βάλε φρι ράουντ να συνεχίζουμε.
Mar 15 2012 21:41
The Tragic Prince → Mad_Hatter
[IMG]http://images.wikia.com/umineko/images/8/8d/Eri_a11_akuwarai3.png[/IMG]
Mar 15 2012 20:12
zoro77 → Mike The Great
Εκλαψε στο χθεσινο ματς?? Omg καλα εβαλα αυτην την εικονα στο προφιλ μου xD
Ναι ρε φιλε οντως οι καρτες ειναι μεγαλο θεμα. Και ειδικα προβλημα ειναι ο Αβρααμ που αν φαει θα λειπει 2 αγωνιστηκες...
Mar 15 2012 20:10
mono → Wild Monkey
Ε να κανονίσουμε κάποια στιγμή...Προς το παρόν αναρώνω από την εξεταστική...
Mar 15 2012 19:47
Trivia Spitting Monster → mono
Αχ, κοκκινίζω τώρα... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
To Ao No Exorcist το είχα τσεκάρει σαν manga, αρπάζοντας τον πρώτο τόμο απ' την αδερφή μου. Μα, ο Σατανάς να είναι ο μπαμπάς σου;! Καλή φάση! Το anime δεν το τσέκαρα, αλλά το manga δεν είναι κακό. Shounen-ιά, σίγουρα, αλλά καλοεκτελεσμένη, τουλάχιστον.
Πω πω, το Trinity Blood! Τι μου θύμισες! Ήταν ένα απ' τα πολύ πρώτα anime που είχα τσεκάρει! Το είχα αφήσει κάπου στο 7ο επεισόδιο (εκείνο με τα παιδάκια-νεράιδες και τις αναφορές στο Πίτερ Παν), αλλά θα το συνέχιζα κάποια στιγμή. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!
Mar 15 2012 19:18
Mike The Great → zoro77
Και εγω καλα ειμαι!Και εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την εξεταστικη.Περασα 6/8.
Ο R7 ειναι ο Ronnaldo(το 7 ειναι το νουμερο στη φανελα του)Οταν ηταν ακομα στην Man.Utd φωραγε και ενα κολιε με αυτο το σημα.
Οπως ειχα πει και με την Ρουμπιν δεν πρεπει να φαμε πρωτοι γκολ.
Εμενα με προβληματιζει που εχουμε 7 παιχτες στο οριο για κιτρινες καρτες!
Mar 15 2012 19:15
mono → Trivia Spitting Monster
Διάβασα το blog σου και γράφεις πολύ όμορφα...
Anyway το ao no exorcist το έχεις τσεκάρει? Εμένα δεν μου άρεσε το anime και το ντρόπαρα αλλά δεδομένης της λατρείας σου μπορεί να σαρέσει, τουλάχιστον το manga. Και φυσικά υπάρχει και το trinity blood που ναι μεν δεν είναι καλή μεταφορά των novels αλλά δεν το λες και κακό σαν anime.
Mar 15 2012 19:10
zoro77 → Mike The Great
Eλα ρε φιλαρακι!!! Σημερα το ματς πιστευω ειναι δικο μας. Αρκει να μαστε σοβαροι και τα σχετικα μπλα μπλα.
Η εξεταστικη μου καλα πηγε. Απο αυτα που εδωσα τα περασα ολα(περιμενω αλλο 1 βεβαια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα πηγα καλα εκει)
Εσυ ολα καλα?8)
ΥΓ: Ο R7 ποιος ειναι? Ψιλομπερδευτηκα xD
Mar 15 2012 18:23
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
wtf am i watching?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=ir516vWvpJs]Blocker Heaven - Terry Crews Interview - YouTube[/url]
pitupitpitu desuka?
Mar 15 2012 18:19
zennith666 → mono
Ok Καλό ήταν.Εγώ συνήθως ονειροβατώ στον δρόμο και δεν βλέπω καθόλου τους γύρω μου.(Αλλά πάντα ξυπνάω στον προορισμό μου σώος και αβλαβής).You said something ?????
Mar 15 2012 18:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed