Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Τόσο πολύ σου άρεσε ο Serpico; Πιο πολύ από Guts; :P
Jun 06 2009 23:35
Photo

Serestrum → fakeobsession

οφ κορς θα τα ξαναπουμε... ε,ενταξει γουστα ειναι αυτα... μην χαλιεσαι... σιγα το πραμα... αμα περνας εσυ καλα...
Jun 06 2009 23:24
Photo

fakeobsession → Serestrum

haha... ευχαριστω!!! Να τα 3ανα πουμε καποια στιγμη βρε! Όντως, αν και απογοητευτικα απο το γεγονος οτι μερικοι θεωρούν το cosplay γελοιο... Βεβαια, υπαρχει παντα οi παραγoντες ζηλεια και ο ωχαδερφισμος! χαχα... :D
Jun 06 2009 23:20
Photo

Scorpion → Zoro

ναι ετσι λεω να χω ολο το σετακι :P
Jun 06 2009 23:10
Photo

θενκ γιουυ!!! θα τα δω αμεσα... καλο ψαξιμο και συ... εχεις δρομο... χοχοχο...
Jun 06 2009 23:09
Photo

Zoro → Scorpion

Απ' όσο ξέρω έχει πρόβλημα το site με τα avatars, οπότε υπομονή μέχρι να λυθεί! Με λίγα λόγια έχεις έτοιμο ava και μετά, αφού το βάλεις, θα αλλάξεις name σε Serpico; :hmmm:
Jun 06 2009 23:07
Photo

αχ,σε ευχαριστω παρα παρα παρα πλιιιιιιιιιι! ^__^ απλα βαριεμαι να ψαχνω γτ αργει υπερβολικα πλι αυτο το forum! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=4v9_vRvdjvg&feature=related"]click[/URL] αυτο ειναι το τριτο επισοδειο που μ αρεσει πλι δηλ ειχα πε9ανει στ γελιο! ομως σου βαζω και το ενα αμα 9ες να το δεις απο την αρχη....! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-tkFO4psSkM&annotation_id=annotation_656974&feature=iv"]clickareee...[/URL]
Jun 06 2009 23:03
Photo

αμες δωσε κανα λινκ... μια χαρα ειναι τα εγγλεζικα μου XD εδω στο φορουμ εχει ολοκληρη υποενοτητα... δεν την εχω ψαξει... εδω [url]http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=86[/url]
Jun 06 2009 22:56
Photo

Scorpion → GkLoc

εβαλα στο image shack 640 x 480 και μ το βγαλε 640 χ 207 .και πριν που το βαλα 320 χ 240 μ το βγαλε παλι πολυ μικροτερο τεσπα δν με χαλαει αυτο το μεγε θος που το χω τωρα. Αλλα θελω να βαλω και αβαταρ serpico και δν μπορω .Υπομονη θα φτιαξει σε λιγο
Jun 06 2009 22:54
Photo

ω ναι.... XD πλι σοβαρα γι'αυτο σου λεω...εχω σχεδια... haha... αληθεια? μπορεις να μου στειλεις link γτ που να ψαχνω τωρα! ΛΟΛ! btw, εχεις δει στο youtube d.gray-man: the abridged series? Το γελοιο!Αν οχι, να τα δεις, εχει 5 επισοδεια ως τωρα, σου στελνω και link αμα 9ες για να τα checkareis καποτε... αλλα ελπιζω να τα πας καλα με τα αγγλικα γτ δεν ειναι με υποτιτλους!
Jun 06 2009 22:53
Photo

Zoro → GkLoc

Α ναι όντως, αφού το έχω κατεβασμένο το Cha-La και το λέει εκεί το όνομα του τύπου! :p Αν ποτέ κάνεις αυτό το AMV, link me! Τα τραγούδια που λες θα τα ακούσω στο tube τώρα, αν πορωθώ με κάποιο θα στο πω! :)
Jun 06 2009 22:53
Photo

GkLoc → Scorpion

Αφου δεν εχω καθολου avatar,ειχα βαλει ενα του Vegeta απο τα ετοιμα του Forum,ομως δεν μου αρεσε και εμεινα τωρα χωρις avatar,δεν παλευεται αλλο,επισης αμα θες σου κανω και εγω resize thn pix,απλως πες μου σε τι μεγεθος την θελεις,ωστε να μην εχεις προβληματα μετα ^_^
Jun 06 2009 22:49
Photo

εεε εσυ τοχεις παρει πολυ σοβαρα... μπραβο μπραβο... υπαρχουν τοπικ στο φορουμ για κοζπλει και ατομα καλυτερα απο μενα στο να σε συμβουλεψουν και να βοηθησουν...
Jun 06 2009 22:49
Photo

ναι, παιζει να παω ε3ωτερικο.... αλλα παντα υπαρχει αυτο το αλλα... μαλλον δεν 9α παω γτ εχω παει ήδη 2 φορες Αγγλια (οχι για cosplay - φετος ανακαλυψα τον κοσμο των ανιμε) και δεν νομιζω και 3η. Aλλα τεσπα υπαρχουν ακομα τα site cosplay.com + devianart....
Jun 06 2009 22:47
Photo

Scorpion → Zoro

thnx και θελω και ενα καλο αβαταρ serpico εχω βρει 500 βασικα αλλα οπωτε παω να ανεβασω μ λεει unable to save the file καπως ετσι. μετα θα αλλαξω και το name μου.
Jun 06 2009 22:44