Community Status Updates
Noitora → Yunancy
τι κανεις εσυ??
χαθηκαμε...
θελω βοηθεια...τν παρασκευη θα παω σε ανιμε παρτυ και θελω 1 απλη και καλη ιδεα για cosplay..δεν εχω πολυ μακρυ μαλλι πλεον...-.-
προτινεις τπτ?
Jun 07 2009 12:09
AristidisK → Raven Princess
[COLOR=black]:hi:Γεια τι κάνεις εγώ καλά εσύ;;;:dazed:Βλέπεις κανένα ANIME τώρα τελευταία;;;:nod:[/COLOR]
Jun 07 2009 12:05
Tsunade-sama → Zoro
Κοιτά δεν συγκρίνονται Lenalee και Robin.Η μια είναι ένα αθωούτσικο κοριτσάκι κ η άλλη είναι γυναικάρα με τα όλα της.(Αυτό με το yuri ευτυχώς δεν συμβαίνει με εμένα, είμαι δηλωμένη shounen fan κ όχι yaoi εννοείται!!!)
Το D Gray man για εμένα ήταν ίσως ένα από τα πολύ αγαπημένα μου anime που έχω δει ως τώρα από την άποψη ότι μου άρεσαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες του, κακοί κ καλοί.Ναι σωστά βρήκες, το μανάρι στο profile μου είναι ο Tyki Mikk (κ όχι husbando...I'm married to Kuchiki Bya-kun marimo!αυτός είναι ο εραστής....:hahaha:).Κ ναι δεν είναι μια όμορφη έκδοση του Frankenstein, οι σταυροί είναι σύμβολα.Δεν θα σου spoilαρω την σειρά, θα κάτσεις να την δεις, πιστεύω θα σου αρέσει.Αν κ σε anime πιστεύω ότι αξίζει επί χίλια παρά σε manga.Αλήθεια, την ξεκίνησες?
Τώρα το βίαιο είναι σχετικό.Δεν είναι Berserk που ξέρεις ότι δεν μ'άρεσε αλλά δεν είναι κ lame story τύπου περπατώ εις το δάσος...Έχει την πλοκή του (που για εμένα τα έσπασε!), έχει action scenes, έχει κ μάχες ως συνήθως καλών κ κακών.
Όταν βρεις χρόνο ξεκίνησε την, δεν θα χάσεις!:ureshii:
Jun 07 2009 11:29
Wisdom → Asaph
Aaaw! Look at you! ^^ Kala kala, xarika k poli pou se eida exthes :D
Jun 07 2009 11:13
makisa → Zoro
Για manga που αγαπάω δεν είναι καθόλου κόπος να γράψω και παραπάνω από δύο λέξεις. Δυστυχώς το manga κομματι του site αργοπεθαίνει με εξαίρεση αυτά στα subforums και δεν με "εμπνέει" να συμμετάσχω!
Jun 07 2009 06:38
iristella → Mad_Hatter
Εχεις τόσα να δεις από flashback και υπόθεση στην μέση της σειράς που το βασικό Background χρειάζεται για τους κυριους χαρακτήρες. XD
Well δεν ήταν ακριβώς αθώα η σχέση Ian - Mihai. Είδες τι συνέβη όταν τα κανονικά πάθη πέφτουν σε τέτοιου είδους ανθρώπους. Το ότι ήταν μαφιόζοι δεν σημαίνει ότι ήταν ρομπότ χωρίς αισθήματα. Απλά λόγω της κοινωνίας "έτυχε" να απασχολούνται έτσι.
Oσο για τον Badou ναι έτσι πάει στο μεγαλύτρο μέρος της σειράς. Είναι μέχρι να τα πάρει στην κράνα. Αλλά μπροστά στον Haine δεν πιάνει μία στον τομέα της μάχης. Γενικά μην περιμένεις το anime. Πιάσε την σειρά. Είναι σκοτεινή αλλά εχει αρκετό Black Humor Μέσα.
Πιστεύω γι αυτό παραξενεύτηκες για τον ρυθμό της και το ύφος της. Αν είχες διαβάσει το Manga θα ουρλιαζες για την λογοκρισία όπως εγώ XDDDD
[spoiler]Πχ την Milena στο manga ο Ian την βίασε και μετά την σκότωσε. Και στην σκηνή με το freak out του Badou τα πτώματα έπεφταν βροχή. [/spoiler]
Jun 07 2009 04:04
Mad_Hatter → iristella
Με τον badou δεν ειχα προβλημα, μεχρι εκει που ηταν στο μαγαζι.Μολις βγηκε εξω με τα ουζι και θυμισε συνδυασμο stalone-kenpatchi ειπα Omfg.Το πρωτο επισοδιο δε μου αρεσε καθολου για πρωτο επισοδιο.Τετοιο flashback θα μου αρεσε πολυ πιο πολυ να το δω στη μεση.Επισης δε μου πολυαρεσε η πατρικη φιγουρα και γενικοτερα η σχεση ian-mihai που την παρουσιασαν τοσο "αθωα" (μαφιοζοι ηταν και εκτελεστες lol).Γενικοτερα η carefree-μαφιοζος idea is not my thing.
Αλλα τον heine θελω να τον δω,Μοιαζει με τον kaworu απο nge (red eyes+white hair=coooooolness)
Jun 07 2009 03:53
Zoro → Mad_Hatter
ΜΜμμμ αν και δεν έχω δει ακόμη CG, θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο... η CC είναι :love:... marimo-head κιόλας, τι θες :P (αν και η prof pic μου την αδικεί, κανονικά δείχνει περισσότερα και καλύτερη σε full πόζα, αλλά ήταν όλες LQ ή δεν φαινόταν καλά στο προφίλ)... σαν την waifu μου όμως καμία! :wooi2:
Ναι, όσο γκάου κι αν είναι η funimation δεν νομίζω να κάνει το ίδιο λάθος 2η φορά και να διαρρεύσει το επεισόδιο ξανά :p, αλλά καλύτερα imo... έχω συνηθίσει το Κυριακοδευτεριάτικο release. Σάββατο έχω ούτως ή άλλος plenty of things to do, ενώ μες στην εβδομάδα το απολαμβάνω πιο πολύ και το παίρνω και σε καλύτερη ποιότητα εικόνας και υποτίτλων!
Οπότε καλή ήταν για once-in-a-lifetime η Σαββατιάτικη διαρροή, αλλά ως εκεί... θα την θυμόμαστε! :D
Jun 07 2009 03:42
iristella → Mad_Hatter
Δεν το πήγαινα εκεί για τον Oscar ακριβώς. Θυμήσου τι είπε ο Riff ¨οταν είδε το μεταγιον που είχε ο Oscar. Και ναι είναι και είναι και πολύ φιλότιμος.
Το AS νομίζω δεν το έπιασε καλό Studio. Προσωπικά τουλάχιστον δεν τους ξέρω τους τύπους. Ας του είχαν κάνει μια normal παραγωγή και τα λέγαμε.
Το Dogs το γύρισαν αρκετά καλά. Θα μπορούσαν ΚΑΙ καλύτερα και όντως έπεσε αρκετή λογοκρισία ΑΛΛΑ αν το λες χαζοχαρούμενο λόγω του Badou είναι έτσι και στο manga ο χαρακτήρας του. Του Mihai η ιστορία δόθηκε πολύ καλά και πολύ συγκινητικά.
Από εκεί και πέρα το κακό είναι ότι μπορούν μόνο να δείξουν το prequel. Αυτό που βλέπεις απλά συστήνει τους χαρακτήρες ΔΕΝ είναι η υπόθεση του Dogs. Διάβασε το manga να δεις Haine and Badou Epicness......
Jun 07 2009 03:39
Mad_Hatter → iristella
Ναι το ξερω, για να αποκτηση ξανα τη θεση του στην οικογενεια του την θελει, αλλα δε παυει να ειναι ο πιο συμπαθιτικος προικοθηρας που εχω δει ever.
Καλα το οτι θα μπορουσε να γινει καλη δουλεια με το count cain σε anime ειναι σιγουρο, αλλα θα υπηρχε και μεγαλη πιθανοτητα για fail (βλεπε angel sanctuary-αληθεια αυτο ποιοι το χασαπιασαν?),και σε τετοια περιπτωση θα δημιουργοταν στο κοινο εντελως λαθος εντυπωση.
Δες για παραδειγμα το dogs, εμενα μου ειχαν πει οτι εχει μια καπως σκοτεινη ατμοσφαιρα και περιμενα πως και πως να το δω, και αυτο που ειδα ηταν μερικους χαζοχαρουμενους μαφιοζους.
Jun 07 2009 03:31
Mad_Hatter → Zoro
Καλα δε λεω. καλη αυτη στην prof pic σου, αλλα μπροστα στην θεα cc she stads no chance
[IMG]http://i43.tinypic.com/2n9z061.jpg[/IMG]
ps:μιας και δεν θα εχουμε διαπορη επισοδιου αυτην τη βδομαδα, μεχρι να βγαλουν subs θα πρεπει να περιμενουμε λιγο παραπανω για το 404 :(
Jun 07 2009 03:23
Zoro → Tsunade-sama
Κάποιος (για την ακρίβεια κάποια) το παρατήρησε... αμήν, καιρός ήταν... domoooo!! :nanana: *εφέ συγκίνησης*
Δεν άλλαξα καθόλου γούστα στις γυναίκες αγαπητή, μια προσωρινή παύση έκανα όπως είπα! :tensai:
Δεν λέω, καλή-χρυσή και η Lenalee με τα μποτάκια της (απ' αυτήν πήρα την έμπνευση για τα χρώματα του προφίλ μου άλλωστε ;)), αλλά την waifu μου δεν την έχει... proof:
[spoiler][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG]
[IMG]http://fc03.deviantart.com/fs42/i/2009/119/c/c/Nico_robin__One_piece__by_diabolumberto.jpg[/IMG]
... λιώνει παγόβουνο και μετατρέπει γυναίκα σε yuri, δεν συμφωνείς; :nbleed: /pervert off[/spoiler][SIZE=1]επίσης, καλύπτομαι από ενδεχόμενο clutch XD[/SIZE]
Έριξα μια ματιά στο manga του D.Gray btw (καθαρά μια ματιά δλδ, δεν το διάβασα... καθώς τακτοποιούσα όλα τα chapters του κάθε volume σε έναν φάκελο για να το διαβάσω πιο εύκολα σαν έρθει η ώρα... perfectionist freak :P) και έμαθα ότι ο χαρακτήρας που έχεις για prof pic (και husbando σου νομίζω; :hmmm:) λέγεται Tyki Mikk ή κάπως έτσι... σε μια από τις πρώτες φάσεις έκανε κάτι πολύ αηδιαστικό με την καρδιά του Allen... :puke:
Τελικά αν κατάλαβα καλά, παρ' ότι shonen, έχει αρκετή βία για το είδος του ε; Ή κάνω λάθος;
Επίσης συμπέρανα ότι αυτά που έχει στο μέτωπο ο Tyki είναι πολλοί σταυροί μαζεμένοι και όχι ράμματα... τον είχα περάσει για αντίγραφο του Frankenstein όταν τον πρωτοείδα!! :hahaha:
Jun 07 2009 03:23
iristella → Mad_Hatter
>__> if you read again carefully you ll see it s not merryweather Oscar is interested in (Καλά όχι ότι δεν την λατρέυει αλλά όχι ερωτικά).
Θα μπορούσαν να κάνουν φανταστική παραγωγή. Φαντάσου να το έπιανε κανά MADHOUSE (καλά για 4C δεν λέρω γιατί το ξεφτυλίζω) ή κανά Bones. Κανονικά το genre είναι Shonen-ai (όχι με την έννοια της ερωτικής αγάπης αλλά με την έννοια της αφοσίωσης).
Προχώρα προχώρα τώρα ξεκινάει το καλό. Δεν είναι τυχαίο που είχα μείνει δυο μέρες κάγκελο μετά το τέλος της σειράς.
Jun 07 2009 03:15
Mad_Hatter → iristella
Im glad cain is not an anime.
Θα εχανε ολλη του την ατμοσφαιρα, θα εκαναν το βικτοριανο λονδινο σαν το συγχρωνο, θα βλεπαμε συνεχεια τους cain/riff σε yaoi-bishounen ποζες και θα το σταματαγαν στο σημειο με το vampire.Μερικα εργα απλα πιστευω πως ειναι καλυτερα να μενουν στο χαρτι :P
I like oscar.Πολυ φαση εχει οταν την πεφτει στο 10χρονο Loli και παρακαλα τον cain για το χερι της αδερφης του.Ειχα σκαλωσει βεβαια οταν στο τελος του count cain νομιζαν πως αυτος ηταν ο jack the ripper και ειχε απαγαγει τη merry, αλλα πραγματικα roflιασα με την καταληξη :P
Jun 07 2009 03:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed