Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

lolz, indd όταν έψαχνα παλιά serpico sig δεν γνώριζα το devianart, πολύ καλή επιλογή! X)
Jun 06 2009 22:41
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν τον παω καθολου τον Kakarroto,Vegeta 4 ever man... [B]Hinorobu Kageyama [/B]τον λενε τον τυπο,και εχει βγαλει τρομερα τραγουδακια για Anime... Thanks για το Reccomendation,μολις τωρα σκεφτομουνα να κανω ενα beta μιας και βαριεμαι την ζωη μου,και ηρθες να μου το προτεινεις,θα βαλω να κατεβασω το τραγουδακι σε λιγο,thanks και παλι.. Eγω παλι σου προτεινω αμα δε το εχεις ακουσει ηδη,να ακουσεις το Dogfight απο Initial D,τρομερο Ιαπωνεζικο τραγουδακι,εχω πορωθει τωρα τελευταια με αυτο...Eπισης απο Ayumi Hamasaki το The Game,τρομερο και αυτο,το ακουσα σε ενα Berserk amv ομως δεν υπαρχει στο Youtube να στο δειξωΤ_Τ
Jun 06 2009 22:38
Photo

Serestrum → fakeobsession

ωπα κατσε... τι σοι συγκεντρωση με ατομα απο το εξωτεικο θα ειναι αυτη? αν ειναι ετσι αλλαζει το πραμα...
Jun 06 2009 22:35
Photo

Scorpion → GkLoc

Xαιρομαι π σαρεσει η sig την μικρηνα λιγο (πολυ μαλλον αλλα δνν μ εβγαινε αλλιως στο Imageshack) Ρε συ εδω και μιση ωρα παλευω να αλλαξω αβαταρ εσενα σ αλλαζει κανονικα
Jun 06 2009 22:34
Photo

fakeobsession → Serestrum

ναι, αλλα εχω να αντιμετωπισω κανα εκατο αλλα cosplay ρε συ που εχουν κανει ατομα απο εξωτερικο φοβερα οργανωμενοι και ετσι! 9ελω να γινει καλο, και οχι κανα ακυρο οπως βλεπεις εκει περα κανα 100κιλα αν9ρωπος κ κανει 3ερω γω την Lenalee να πουμε... δηλ εντα3ει 9α μο0 πεις ο κα9ενας οπως αισ9ανεται.... Απο χαρτονι?χαχαχα Ο__Ο Πλακα κανεις? Εννοεται οτι 9α παραγγειλω απ'εξω.....
Jun 06 2009 22:31
Photo

Zoro → GkLoc

:hahaha: lolz, στο profile του Scorpion σχολιάσαμε μαζί την νέα sig του!! Για τον Vegeta (-ble :P) ναι, να σκεφτείς ότι τον πήγαινα πολύ στην αρχή με το όλο badass στυλ που είχε, αλλά προς το τέλος (μην πάω και σε GT, κλαφ' τα :smokingg:) κατέληξα σε Kakarotto για fave... ο δυνατότερος και πιο αστείος, Luffy-style. Το τραγούδι indd, αυτός του Cha-la είναι... ξέρεις πως τον λένε τον κύριο, μιας και τον θαυμάζω αρκετά; ^_^ Vagabond και ξερό ψωμί!! Εδώ και αρκετό καιρό είχα στο μυαλό μου να κατεβάσω την σειρά και επιτέλους το έκανα τώρα, μαζί με όλα τα anime και manga που κατέβασα... μέχρι και το πρώτο μου manga thread άνοιξα! :P Χαίρομαι πού ήδη τράβηξα τον πρώτο fan! ;p (20thCB κι αυτό κατεβασμένο και στην λίστα των must-read για το καλοκαίρι!) PS: Τώρα τελευταία ακούω πολύ το I Stand Alone των Godsmack (νομίζω το έχουν κάνει και remix οι Disturbed), που το είχε στο soundtrack του Prince of Persia 2... καθώς το άκουγα σκεφτόμουν ότι θα ταίριαζε πολύ σε ένα AMV του Luffy vs. Lucci... keep it in mind, just in case! :)
Jun 06 2009 22:29
Photo

Scorpion → Zoro

[URL]http://ketaminou.deviantart.com/art/Serpico-RTF-Collab-96849107[/URL]
Jun 06 2009 22:25
Photo

καλα μωρε ενα κοζπλει να κανεις οχι να στησεις θεατρικη παρασταση... κανε εναν καντα, βρες κατανα... φτιαξε λιγο τη λαβη με χαρτονι κτλ και μια χαρα θασαι σε λεω...
Jun 06 2009 22:25
Photo

haha.... ετσι οπως το λες.... τον σκεφτομαι, δεν τον σκεφτομαι :wooi2:?? !!!! ναι εχω , ο Κanda με βολευει πλι σε μαλλι και ετσι και ντα3 μου ειναι πλι ευκολο να το παι3ω και καλα 3ες τσαμπουκας 8α εχει φαση! Μην μου πεις για Allen μονο γτ 8ελω καποιον που να 3ερει πιανο για να κανουμε την σκηνη με τον player!Φοβερο δεν θα ειναι? 3ερω αρμονιο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το παι3ω τοσο καλα το κομματι....
Jun 06 2009 22:20
Photo

Zoro → Scorpion

Damn great Serpico sig!! :oo: Που την βρήκες; ps: ξεφεύγεις κατά 72 pxls στο πάχος της (700 pxl), ενώ με το κείμενο που έβαλες από κάτω ξεφεύγεις κατά μερικά στο ύψος της (250 pxl), resize it. :P
Jun 06 2009 22:16
Photo

σολλυ... κατι θα κολλησε και εγινε 2πλο ποστ...
Jun 06 2009 22:16
Photo

GkLoc → Scorpion

OMG!Freaking Awesome Serpico Signature...^_^
Jun 06 2009 22:15
Photo

χμμμ Καντας ε? πεσαμε σε αλλο ενα φανγκερλ λεπον XDD, να τον χαιρεσαι... ωραιος ειναι... τον Λαβη τον σκεφτεσαι? αλλα αν εχεις μακρυ μαλλι θα σε δυσκολεψει...
Jun 06 2009 22:15
Photo

χαχαχαχα καλα εισαι κορυφαιος μιλαμε!!!!! ΧD εχω πεθανει στ γελοιο!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχα Hevlaska δηλ ΗΜΑΡΤΟΝ!!! μμμ, αχου τος και αυτος γλυκουλης ειναι.... ναι εχουμε πολλα κοινα με τον Komui 3ερεις στ κοσμο μας και οι δυο α και φυσικα coffee addicted μεχρι εκει που δεν παει... εγω σκεφτομουν Κanda :nbleed:να σου πω την αληθεια...γνκ μου εχει κολλησει αυτος αυτον τον καιρο στ μυαλο! Εχει και γενε8λια σημερα!!!!!!
Jun 06 2009 22:11
Photo

δυσκολο θες ε? χμμμ Χεβλασκα ?XDDDDDDD κανε Κομουι!!! κορυφαιος οσο δεν παει... μπερες κτλ...
Jun 06 2009 22:06