Community Status Updates
fakeobsession → Serestrum
ναι δεν απορω γτ μου προτινεις "[B][U]και εσυ[/U][/B]" να κανω Linalee... αλλα δεν με τρελαινει...
χαχαχα... μ'αρεσουν τα 'δυσκολα' ως ενα σημειο :P
Ετσι κι αλλιως ο Devitto εχει κι αυτος καπως extreme ντυσιμο δεν μπορω να πω!
και εμενα μ αρεζε πλι ο Krory!Αλλα μετα 3ενερωσα...παντως ειχε πλακα ετσι πως εκανε με τους Jasdevi!Δηλ ειχε πλι γελοιο ολη η φαση....
Jun 06 2009 22:00
Serestrum → fakeobsession
α,εμενα μαρεσει πολυ ο Κρορης... τη μια ειναι κλαψιαρης και την αλλη ειναι το κτηνος το ιδιο XD ειδικα η μαχη με τον Τζασντεβι ηταν κορυφη... manga παντα οφ κορς...
νταξ δεν ενδιαφερομαι για κοζπλει απλα ειναι ο αγαπημενος μου... κανε λιναλι που σε λεω ... ειναι ευκολοXD
Jun 06 2009 21:54
νιι? 3ερεις τι?αμα, τελικα δεν θελουν οι αλλοι (γτ εντα3ει δν κατι απλο να κανεις cosplay, πολυ φασαρια ρε συ) θα κανω τον Devitto! Χαχα Jasdevi! Καλό! Mm, ξερεις ποιο ειναι το θέμα?
Οτι πρωτα απο ολα πρεπει να βρω περουκα με πλι μακρυ μαλλι, αλλα και να την βαψω γτ ειναι και το μαυρο μαλλι του Devitto που το κανει λιγο περιπλοκο!
Κrory? Α δν με τρελαινει ιδιαιτερα, πλι κλαψιμο και Eliade ειναι κ μου την εδωσε στ νευρα μετα απο αυτα με Devitto & Jasdero. Και βασικα καλυτερα να μην τον κανεις cosplay γτ οσα εχω δει περισσοτερο με emo μοιαζουν! (χωρις να 8ελω να προσβαλλω κανεναν φυσικα!!!)
Jun 06 2009 21:40
Serestrum → fakeobsession
Devitto? πολυ κουλ... γαματος... κανε Jasdevi να εχεις και τους 2 σε ενα XDDD
εγω τρελενομαι για Krory... αλλα δεν το εχω...
Jun 06 2009 21:29
GkLoc → Zoro
Δεν μπορω να βαλω ava με τιποτα!!!!
Εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα,επισης συμφωνο μαζι σου με τον Vegeta στις ταινιες,συνεχεια στη ναρχη κανει τον manga και ολοι περιμενουμε ποτε θα ριχτει στην μαχη,εμφανιζεται,yeah πορωνομαστε τρελα,τρωει ενα hit και βγαινει εκτος....Δηλαδη ΕΛΕΟΣ,ολες οι ταινιες εκτος απο μια δυο ειναι για τον Goku,τι σπαστικο να βλεπεις εναν χαρακτηρα που δεν πολυσυμπαθεις να τα δiαλαει ολα...
[spoiler]Στην σειρα τον χαλασανε και εκει τον Vegeta αλλα τουλαχιστον ο Goku ΜΟΝΟΣ του μονο τον Frieza νικησε,Vegeta pwned by Goku,Krillin,Yajirobi and Ape Gohan ,Cell pwned απο Gohan(με μικρη βοηθεια απο Vegeta),Majin Buu pwned απο Goku αλλα με τεραστια βοηθεια απο Vegeta(αφου ηταν αυτος που σκεφτηκε ενα φοβερο σχεδιο με τις Dragonball ωστε να τον βοηθησουν) κ Mister Satan(που χωρις αυτον δεν θα μαζευε την απαραιτητη δυναμη ο Goku να κανει το Genki Dama![/spoiler]
τσεκαρε opening [URL]http://www.youtube.com/watch?v=yc4uY4MdqmI[/URL]
Σου θυμιζει κατι η φωνη? hint:Chala~Head~Cha~La...
Μολις τωρα κατεβαζω και το Vagabond,ωραιο μου φανηκε,ελπιζω να μου αρεσει,διοτι εκτος απο Berserk k 20th Century Boys δεν εχω διαβασει αλλο manga...
Αυτα για τωρα fellow marimo...
Jun 06 2009 21:16
λολ!!!!
ναι ρε συ οταν κανω αμα τους πισω και τους αλλους θα ποσταρω εδω φωτο...
αν και δεν πιστευω κανω lenalle και ετσι . Σκεφτομουν Devitto αλλα χρειαζομαι και Jasdero.
Μαλλον αμα πισω αυτους που εχω στο μυαλο μου κανουμε εξορκιστες.
Περισσοτερα details αργοτερα! ΧD
Jun 06 2009 21:08
Zoro → GkLoc
Back σε Vegeta λοιπόν, well κι αυτός έχει την χάρη του, μιας και σ' αρέσει κιόλας!
Καλά, άσε, μιας και τα λέμε κατέβασα τα πάντα από Dragonball κυριολεκτικά όπως είπα, και, καθώς ξανάριχνα μια ματιά στις ταινίες... damn πόσο φλούφλη των έχουν κάνει τον Vegeta εκεί! :oo:
Συνεχώς να κλαψο****ίζει όταν χάνουν από τον εχθρό και ξαφνικά με το που βρίσκει τακτική ο Goku να νικήσει το παίζει μάγκας και παραχωρεί την βοήθειά του... meh :bahhh:
Ωραίος χαρακτήρας και cool, αλλά ήθελε περισσότερη προσοχή τόσο από τον Toriyama όσο και από τους δημιουργούς τον (filler) ταινιών... από fave όταν τον πρωτοείδα κατάντησε σπαστικός στο τέλος imo. :calm:
Άστα με τις σειρές κι εγώ, έχω κατεβάσει τα άπειρα... το καλοκαίρι θα περάσω καλά! : D
edit: Πάει και ο Vegeta στο ava... πήγες στον Riddler από το Batman τώρα! XD
Jun 06 2009 21:05
fakeobsession → Night Wizard Seal
omg!!!Πλάκα κανείς?Ξέρεις πόσες φορές έχω δει το ανιμε????
Ειναι φοβερο ρε συ!!! Δηλ εχω φαει μεγαλο κολλημα!!! Το λατρευω,,,
δηλ ετσι και καταφερω και κανω cosplay θα παω στ 7ο ουρανο...
Χαιρομαι που σε γνωριζω ρε συ !!! Παρα πολυ........
:)
Παιζει να κανεις κανα cosplay, καποτε?
Jun 06 2009 21:04
Zoro → Phantom Duck
Domo Arigato, I knew I could count on you!! :nod:
Ναι, ξέρω τι εννοείς... αλλά σαν μέγας fan του One Piece (400 eps και βάλε, χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) και Berserk (34 Volumes από το 1989, πάλι χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) θα το αδικούσα νομίζω αν δεν το άρχιζα... :hahaha: veteran[SIZE=1](-wannabe)[/SIZE] στις ατελείωτες σειρές! :hero:
Jun 06 2009 20:38
Phantom Duck → Zoro
Done. Καλό φαίνεται το Vagabond όμως δεν το έχω αρχίσει επειδή πάσχει από τη συνήθη ασιατική νόσο (ξεχνάει να τελειώσει :hahaha:)
Jun 06 2009 20:29
Zoro → Phantom Duck
Hallo Phantom, ως καλός διαχειριστής που είσαι *σλιούρπ* μπορείς να μου προσθέσεις λίγο τα εξής tags:
Vagabond, Action, Adult, Drama, Historical, Martial Arts, Mature, Samurai, Seinen
στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=315972#post315972"]νέο thread[/URL] που δημιούργησα για την manga σειρά Vagabond;
Ξέχασα να το κάνω πριν ποστάρω δυστυχώς. :unsure: :p
Jun 06 2009 20:13
Zoro → Robin-Chwan
?? Τι πάει να πει δεν με πρόλαβες; :oo:
Θα χαιρόσουν αν είχα φάει κατάμουτρα το spoiler για πρώτη φορά δλδ; :burningbe3:
Πάλι καλά που το auto-spoiling το 'χω σαν επάγγελμα :hot:, οπότε λίγο δύσκολο να με πιάσεις αδιάβαστο εκεί (γιατί νόμισες ότι σταμάτησα να διαβάζω το OP manga; πως θα spoilerιαζόμουν αλλιώς, αν τα έπαιρνα όλα έτοιμα κάθε βδομάδα; :kukuku: ), αλλά αρκετά με τα spoilers, όχι άλλα, καπούτ, τέρμα~! :twisted:
Και ναι! Robin pwns all! Να 'σαι καλά! :wooi2:
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG]
:love:
Jun 06 2009 19:53
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=black]Σωστά πολύ σωστά τα λες αλλά μία μέρα μπορεί να χτυπήσει καταλάθος!!!:chigau:Και τότε θα γελάσουμε!!!:wooi2:[/COLOR]
Jun 06 2009 19:09
Azathoth
→
Mad_Hatter
*flamme alkymistens head becomes an amorphous ooze and reunites with his body. now flamme has risen stronger than before, he uses the Force to throw Rin's lightsaber away
Jun 06 2009 15:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed