Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αμήν, κάποιος το παρατήρησε και το σχολίασε επιτέλους... λέω κι εγώ, κανείς δεν είδε τον λαχανόκηπο που έφυγε; :hahaha: (αν και σε πρόλαβε για λίγο η tsunade-sama :p) Ναι, ένα πρωινό μου την βίδωσε, θυμήθηκα και τα λόγια σου που μου είχες πει να το αλλάξω και το πήρα απόφαση... καιρός ήταν άλλωστε! Μιας και έχω την Lenalee από D.Gray-man για prof pic αποφάσισα να βάλω παρόμοια χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με αυτήν, οπότε από κει πήρα την έμπνευση! :wooi2: Domo Arigatou! :) ps: Λίγες ώρες μένουν για το 404! :D
Jun 07 2009 03:08
Photo

iristellaMad_Hatter

Well τι θα απογινόταν ο cain χωρίς τον Riff E? Άσχετο ο Oscar πως σου φαίνεται? Και ο Cain παίζει να είναι από τους πιο τέλειους πρωταγωνιστές σερ manga. Kαι γιατί γαμώτο να μην γυριστεί σε anime?
Jun 07 2009 03:02
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι τελιωσα ολλο το volume1. Παντως μου αρεσε ολλη η ιστορια "θα ζησεις ενα μηνα ως η πιο ομορφη, αλλα μετα θα εχεις ενα φρικτο θανατο". Riff always arives when he is needed too, το μονο που του λειπει ειναι να πεζει και το Number1 του ichigo απο πισω :P And all those bastards should leave merry aloooooneeeeeee (χαθηκε να ειχαμε και εναν πρωταγωνιστη σαν τον κομη με το poison fetish στο angel sanctuary? :( )
Jun 07 2009 02:54
Photo

iristellaMad_Hatter

Στο τέλος του Chapter Που εξηγεί τι παιζόταν πίσω από όλη την ιστορία έχεις φτάσει? Φτάσε πρώτα εκεί και τα βλέπεις μετά τα υπόλοιπα. Εχεις να φας φρίκες..........
Jun 07 2009 02:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

he, τι εγινε, εβγαλες επιτελους τον λαχανοκοιπο που ειχες για proflle? :P Μεγιες το καινουργιο.
Jun 07 2009 02:33
Photo

Mad_Hatteriristella

Χειροτερο απο τα 6 ζευγαρια ματια απο ομορφες κοπελες? Τι θα ζητησει, να γδαρουνε ζωντανα loli?
Jun 07 2009 02:14
Photo

iristellaMad_Hatter

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Οk i see you got into the good part. Συνέχισε αγόρι μου . Περιμένω feedback και από τα επόμενα φρικαρίσματά σου που αναμένονται πολλαπλά. Στην ιστορία του Dizraeli και στο φινάλε παίζει να μου πάθεις κανα εγκεφαλικό αν φρικαρες από τώρα.:hahaha:
Jun 07 2009 02:09
Photo

Mad_Hatteriristella

[SPOILER][IMG]http://i40.tinypic.com/71s214.jpg[/IMG][/SPOILER] ok, now im officially freaked out.
Jun 07 2009 01:53
Photo

Emmanouela → Shikamaru

gotcha!!! muahahahahahahaha!!! :P
Jun 07 2009 01:24
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi που πήγε το marimo profile σου? Αλλάξες γούστα στις γυναίκες, άλλαξες γούστα κ στα χρώματα?τς, τς, τς... Για όλα η τρελοκοτσιδού φταίει!!!Α ρε Robin - chwan...αχ κ να΄ξερες!
Jun 07 2009 00:55
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Sacrous

oxi, na mhn 3ana3ekinhseis to manga tou bleach. oxi omos. kalhspera! :P
Jun 07 2009 00:36
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → YaTa

Να σε ρωτησω, το αβαταρ ειναι η Αματερασου απο εκεινο το παιχνιδι? Το εχω στο wii..
Jun 07 2009 00:24
Photo

iristellaTea-chan

Τελειώνω τα OVAS του Hellsing. I fell in love with Alucard i must admit. He is so wonderfully demented. <333333 Just thought to let you know. xDDDDDDD Και έχοντας πει αυτό να ρωτήσω από που να πιάσω το manga?
Jun 07 2009 00:22
Photo

Zoro → Scorpion

Ωχ, ακόμη με τα παλιά links του Berserk έχεις μείνει; :oo: Το βρήκα πριν λίγο καιρό [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/129298/BERSERK_MANGA_VOL_1-33_added_vols_31-33_%28Warning_18_%29.html"]εδώ[/URL], σε καλή ποιότητα και με τα redone από τους Hawks μεσαία volumes, μιας και τα παλιά που είχα εγώ ήταν πολύ χάλια, βουρ να το ξανακατεβάσεις όλο... έχει καλές ταχύτητες! Για τα τελευταία που λείπουν, [URL="http://bt.evil-genius.us:60000/"]εδώ[/URL]. Και ναι, αν και προτιμώ Guts, Serpico rulz!! :bike:
Jun 07 2009 00:01
Photo

Scorpion → Zoro

ΒΑσικα μαρεσουν το ιδιο και οι δυο στην αρχη θεωρουσα τον serpico βουτυροπαιδο αλλα εχει βασανιστει κι αυτος πολυ.Θελω αν μπορεις να μ στειλεις κ κανα λινκ για να διαβαζω berserk(αν δν βαριεσαι φυσικα:D)online γτ εδω [URL]http://read.mangashare.com/Berserk[/URL] εχει μεχρι το 295 chapter και οχι μεχρι το 304 και θελω να βρω κανα σαιτ που να τα χει ολα μαζεμενα
Jun 06 2009 23:42