Community Status Updates
YaTa
Ναι, από το Okami. Παιχνίδι-έργο τέχνης, καλά που μου το θύμισες να το συνεχίσω κιόλας, γιατί το είχα παρατήσει λόγω υποχρεώσεων. :P
Jun 07 2009 16:24
AngelPoTaGaTo → AristidisK
τρέχα! έχει ήδη αρχισει να σε κηνυγάει!:hahaha::hahaha::hahaha:
:fromabove:
Jun 07 2009 15:19
1451 → Loke
Καλησπέρα, θα μπορούσες να συμπεριλάβεις την Airi(την δαιμονική maid) στο poll του Queen's Blade;
Jun 07 2009 15:05
Mad_Hatter → Zoro
Εσυ θα εχεις να θυμασε, εγω δεν ειχα προλαβει να το κατεβασω, το ειχαν βγαλει απο τα torrents και στο MegaUpload ειχα υπερεβει το οριο οταν αποπιραθηκα να το κατεβασω :(
Jun 07 2009 14:04
Scorpion → Zoro
Thanx μαζι μαυτα που μου δωσες και συ εχω συνολικα 3 site που εχουν ολα τα chapters.Ηθελα να βρω αρκετα ωστε αν υπαρχει προβλημα σε καποιο να εχω και τα αλλα και να μην καθηστερω ειμαι στο chapter 200 btw
Jun 07 2009 13:20
iristella → Mad_Hatter
Οχι ο Badou δεν έχει πραγματικά μάτι. Θυμάσαι στο OVA εκεί που καθότανε στην μπανιέρα και κοίταζε την ουλή στο χέρι του? Σετάκι με το μάτι πήγαινε αυτή. Το πως και το γιατί παίζει ρόλο στην πορεία της σειράς.Κατά τ άλλα παίζει να είναι και από τους λίγους φυσιολογικούς της σειράς. Πχ ο Haine είναι η προσωποποίηση του αφύσικου από όποια άποψη και να το πάρει κανείς.
Άφησες στην μέση το Ludwig? Εγκλημα! Δεν τα κάνεις αυτά Rin παιδί μου. Τέσπα. Πάντως θα σου έλεγα να το έχεις υπόψιν καθότι δεν είναι μεγάλο και ο Mangaka τις βγάζει τις σελίδες με το σταγονόμετρο οπότε θα κάνεις γρήγορα catch up.
Αντε καλή μας επιτυχία με εξεταστική για να καούμε ανενόχλητοι το καλοκαίρι. Έχω κάτι τόνους από anime και manga που θέλω να ξεπετάξω.
Jun 07 2009 12:58
Mad_Hatter → iristella
Δε νομιζω να εχω χρονο για το manga :(
Πρωτα εχουμε την εξεταστικη, μετα να τελιωσουμε το Coint Cain, μετα το ludwig kakumei που το εχω αφησει στη μεση εδω και κατι χρονια, και αλλες σειρες (Zeta gundam, d grayman), για αυτο με βλεπω να περιμενω για το anime.
Ο badou btw τι το εχει το eyepatch?Οντως του λειπει ενα ματι, η για coolness?Η μηπως ειναι και αυτος ο uchiha madara?Καλυπτει το ιδιο ματι που εχει το sharingan!
Jun 07 2009 12:45
Night Wizard Seal → fakeobsession
Μαζι σου συμφωνω ειναι !!!!Ειναι απιστευτο και πολυ τελειο!!!!Το δευτερο αγαπημενο μου απο ολα...Ειναι πραγματικα θεικο:) Κοιτα αν ερθει η ευκαιρια ειμαι μεσα για κοσπλει:)
Jun 07 2009 12:33
Phantom Duck → Tsunade-sama
Ναι, δυστυχώς είναι πρόβλημα που εμφανίστηκε πριν 2-3 μέρες. Λίγη υπομονή μέχρι να βρούμε τι φταίει :nod:
Jun 07 2009 12:31
Tsunade-sama → Phantom Duck
Καλησπέρα!
Έχω ένα πρόβλημα με το avatar κ την signature, προσπαθώ να τα αλλάξω κ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα "Unable to save picture".K τα δύο είναι μέσα στα όρια.
Συμβαίνει κάτι με το site?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Jun 07 2009 12:27
Noitora → Yunancy
τι κανεις εσυ??
χαθηκαμε...
θελω βοηθεια...τν παρασκευη θα παω σε ανιμε παρτυ και θελω 1 απλη και καλη ιδεα για cosplay..δεν εχω πολυ μακρυ μαλλι πλεον...-.-
προτινεις τπτ?:orly:
Jun 07 2009 12:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed