Community Status Updates
makisa → Zoro
α) το Berserk είναι ένα genre απο μόνο του και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο (εννοώ όλο το πακέτο του).
β) το Vagabond είναι πιθανώς το καλύτερο samurai manga (το Samurai Executioner είναι στα προσεχώς οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά!). Πιστεύω ότι η σύγκριση οποιουδήποτε seinen με το Berserk είναι δείκτης ποιότητας και όχι ομοιότητας.
Σίγουρα και τα δύο είναι στα 10 καλύτερα manga που έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει 100+ κυρίως seinen τίτλους).
Jun 08 2009 02:28
makisa → Zoro
Το OP είναι το μοναδικό battle shounen anime που παρακολουθώ. Βασικά θεωρω ότι είναι το καλύτερο στο είδος του, παράδειγμα προς μίμηση, γεμάτο φαντασία και χωρίς ποτε να πάιρνει τον εαυτό του πραγματικα σοβαρά (η ιδανική συνταγη για το ειδος για μένα). Απλά δεν βρισκω τον λογο να το αναλύω, αρκουμε να διαβάζω αλλους!!!
Jun 08 2009 02:08
Mad_Hatter → Zoro
Οντως τα'σπασε το 404, Ουτε για ενα λεπτο δε σε αφηνε να ηρεμησεις.
Παντως προτη φορα ακουσα τη φωνη του Kuma στο anime, το Thrilles bank το ειχα διαβασει στο manga, και και απλα τον κανει πολυ μουρη.
Jun 08 2009 02:04
Zoro → Mad_Hatter
Ε, σιγά το ενθύμιο, έφαγε delete με το που βγήκε η (καλύτερη) έκδοση των yibis!! :hahaha:
Btw, 1) τρέχα δες το 404, έσπειρεεεεε!!!11 ...suspense at its finest! :P
2) για τα 4 TV specials (το 4ο είναι αυτό που θες, με τον αστυνόμο Luffy) + τα 5 (3λεπτα είναι και όχι πάνω από 30 mb το καθένα, αξίζουν με τα 1000!) Mugiwara Theater επεισόδια πήγαινε [URL="http://animebreaker.com/content/view/1926/30/"]εδώ[/URL], όποτε θελήσεις!
Jun 08 2009 01:38
MisaYoshiko → Fingolfin
εβλεπα ιπο απο την ανιμεκλιπς και ειδα οτι συμμετειχες..πες μου αν ξερεις..εχει σταματησει το προτζεκτ?
Jun 08 2009 01:33
Zoro → Scorpion
Ur welcome, anytime, ειδικά για Berserk/OP thingies! :P
200 ε; Πλησιάζεις σταθερά, άντε με το καλό!
ps: Άλλαξε τα χρώματα στο προφίλ σου όποτε μπορέσεις, δεν μιλάμε καν για eye cancer όπου είναι θέμα αισθητικής και πειράζεται ο άλλος... εδώ μιλάμε για thick fog, δεν βλέπω την μύτη μου όποτε γράφω και αναγκάζομαι να βγάλω τα user customizations κάθε φορά! :nanana:
Jun 08 2009 01:26
Hellraider → Zabimaru
[quote=Zabimaru;316240]Το tengen toppa gurren laggan το οποιο -ποιος με ρωτησε τις προαλλες στο προηγουμενο μου ποστ -ηταν απλα καταπληκτικο ρε παιδια.πραγματικα ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει .ειναι must πραγματικα.απλα τελειο!!!!!!!!:wooi2:[/quote]
:tensai:
Jun 07 2009 22:34
Tea-chan → iristella
Η Integra μια σκύλα και μισή είναι... και λίγα λέω. Η Seras δόξα σοι ο Θεός που είναι έτσι όπως είναι, μιας και είναι ο ΜΟΝΟΣ χαρακτήρας που έχει το μυαλό στο κεφάλι της και όχι από πάνω. You'll see, σε περιμένουν εκπλήξεις.
Jun 07 2009 21:48
iristella → Tea-chan
Δεν την παω την Seras.... Integra FTW!!!!
I mean come on... what kind of a pathetic excuse of a vampire is she? And why is she calling Alucard Master? (λίγο tsunderia δεν μπορεί να δείξει? Λίγο όχι πολύ γιατί δεν την παίρνει κιόλας xDDDD). And she didnt drink the blood,,,, Stupid draculina.... >__>
Αντίθετα η Integra είναι μια γυναίκα με πυγμή... That one I admire ^w^
Thank you for the info and the links!!!!!:wooi2:
Jun 07 2009 21:35
Tea-chan → iristella
Μπράβο το καμάρι μου, μπράβο! Να μου πεις τώρα και πως Seras Victoria FTW, και σου υπόσχομαι διαμαντένιο κολιέ!:wooi2:
Jun 07 2009 21:28
iristella → Tea-chan
Mωρε όχι απλά είδα το φως ( ή ακόμη ακριβέστερα το σκότος). Αρχίζω και ταυτίζομαι επικίνδυνα. Αν ακούσεις για καμια τρελή που δάγκωσε καθηγητή της στον λαίμο και του ήπιε το αίμα αφού τον μαχαίρωσε με στυλό εγώ θα είμαι XDDDD.....
Jun 07 2009 21:26
Tea-chan → iristella
ΝΑΙ!!!!!!!!!!! Επιτέλους, είδες το φως! :joyful: Καλωσήρθες στη παρέα του Dracula! ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Τώρα, από πού να κατεβάσεις:
Volumes 1-5 από [URL="http://www.vimanga.ru"]www.vimanga.ru[/URL]
Volumes 6-8 καθώς και τα πρώτα chapter από το 9ο από [URL]http://demonrin.bloodknight.net/[/URL] Δυστυχώς, scanlations για τον υπόλοιπο 9ο τόμο δεν... ο Demon Rin λέει ότι θα το συνεχίσει... ΚΑΠΟΙΑ στιγμή.
Τώρα βγαίνουν τα chapters για το 10ο (και τελευταίο) volume από forum.hiranomoe.com
Αλλά μπορείς να το διαβάσεις online (αλλά με κακό scanlation από το magazine, και όχι από τα tankoubons) από [url]http://www.mangavolume.com[/url] (σε OneManga και MangaFox έχει βγει)
Καλό κάψιμο! (διάβασε όλα τα posts μου στα thread για τυχόν ερωτήσεις!:hahaha:)
Jun 07 2009 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed