Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → Emmanouela

ναι φέτος θα χουμε πολύ καλές συναυλίες =D κι εγώ εκτός αθηνών σπουδάζω,αλλά δεν πολυπατάω εκεί =P τι σπουδάζεις ? x)
Jun 17 2009 14:35
Photo

zade → Glastenen

Σοβαρά τώρα πότε θα πάμε Λαμπίρη ; Βρήκαμε και την LuCyBR που είναι και αυτή σελέμπριτι όπως και εμείς. Πρέπει να πάμε να εξαργυρώσουμε την διασημότητά μας σύντομα όσο πουλάει ακόμα το θέμα !
Jun 17 2009 14:29
Photo

Emmanouela → mysticismlover

Απο αθηνα ειμαι αλλα σπουδαζω ροδο οποτε κτλβαινεις... Placeboooooooooo!!!!!!! Me wants....!!! :P Ηθελα να παω και σε αυτους αλλα ηταν λιγο no can do η φαση...! :/ Kαι δεν το ηξερα οτι ερχονται οι gurdian! :O Φετος εχουμε καλα ονοματα τλκ!!! xD
Jun 17 2009 14:20
Photo

νόμιζα ότι είσαι από αθήνα =D θα πάω placebo .είχα πάει και πριν δυο βδομάδες σε ένα electrogoth dj set =] μακάρι να χα λεφτά και για guardian ='[
Jun 17 2009 14:11
Photo

Σωστη σε βρισκω! ^^ Οχι δεν θα παω σε αλλη μερα...δεν εχω εισιτηριο και δεν προλαβαινω...Ανεβαινω 28 του μηνα αθηνα και θα κοιμαμαι ολη μερα! :P Εσυ θα πας???
Jun 17 2009 14:08
Photo

φυσικά =D λείπει ο μάρτης από τη σαρακοστή ? =P θα πας σ'άλλη μέρα του rockwave ? ^^
Jun 17 2009 14:05
Photo

FunkyFisch → Harileny

Hello Kakashi otaku.Πως πάει;Σκέφτεσαι κανένα άλλο κοσπλει για το επόμενο πάρτυ;
Jun 17 2009 13:55
Photo

Ο τυπας δεν ειναι μονο θεοπιπινο...ειναι και **** ****!!! και οντως εχει τρομερη φωνη! εμενα μου αρεσε παρα πλ στις μπαλαντες των slipknot αλλα οταν τον ακουσα στο through the glass ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο! εσυ ειπες οτι θα πας slipknot ετσι?
Jun 17 2009 13:53
Photo

Tea-chan → Anyparktos

[url]http://fc02.deviantart.com/fs43/f/2009/162/3/e/Espada_the_Third_by_Speeh.jpg[/url] Με τις υγείες σου.
Jun 17 2009 12:13
Photo

Konart → Harileny

καλα ειμαι κουκλα μου!! εσυ??? :wooi2: ναι τα εσπαγε το παρτυ!!!! καλα το sharigan ηταν όλα τα λεφτά!!!:nbleed:
Jun 17 2009 11:34
Photo

Goregasm → Azathoth

psofa gay
Jun 17 2009 10:55
Photo

βασικά ο corey πέραν του ότι έχει τρελλές δυνατότητες στα brutal έχει ταυτόχρονα πολύ απαλή και μελωδική φωνή.όταν τον είχα ακούσει στους stone sour είχα πάθει πλάκα =D και δε χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι και θεοπίπινο =P
Jun 17 2009 10:48
Photo

Harileny → Konart

[B][COLOR=Black]γλυκια μου τι κανεις καλα εισαι?καλα το παρτυ τα εσπαγε για μια ακομη φορα[/COLOR][/B][B][COLOR=Black]:wooi2:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Black] [/COLOR][/B]
Jun 17 2009 09:57
Photo

Dark_Venus → Zoro

Καλη επιτυχία master :D See ya.
Jun 17 2009 07:38
Photo

Zoro → Dark_Venus

Mornin' and Good Bye!! Έχω εξέταση σε λίγη ώρα και απλά διάλειμμα έκανα και να που σε βρίσκω μέσα... smell ya later little servant!! ^^
Jun 17 2009 07:34