Jump to content

Community Status Updates

Photo

IlPalazzo → lily

Τκερατόμ. Θα το δεις λέμε να περιγράφεται ΕΔΩ: [url]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main.ExcelSaga[/url]
Jun 17 2009 16:56
Photo

Kirenahana → mysticismlover

η μελέτη μ έφαγε last week. (σε σημείο να με ρωτάει η μάνα μου: Σε ποιο συγκρότημα ήταν ο Πορτοκάλογλου παλια? Και παραλίγο να πω Φατάχ αντί Φατμέ... δεν υπάρχω. απλά.) Τώρα τραβάω βιντεάκια στα γαλλικά για μια εργασία... Κατεβηκα εχτές Αθήνα -οδοντίατρος...- , ξανά πάλι πίσω την παρασκευή... Εσύ? Πως πάει?
Jun 17 2009 16:55
Photo

Sins → MisaYoshiko

Oute kan. Afto einai to profil mou apla twra arxisa na asxoloume me to anime gr. Apla ithela na se balw stin thesi sou. Twra ta koblexikos kai mlkies oute kan den isxioun. Episis ta kolobaktiridia den kolane apo tin ammo(an eisai me magio) Kai apla den mou arese to ifaki sou. telos.
Jun 17 2009 16:52
Photo

mysticismlover → Kirenahana

πώς πάει η εξεταστική μελετηρή ελληνίδα φοιτήτρια ? =P
Jun 17 2009 16:50
Photo

mysticismlover → Emmanouela

εγώ είμαι πάντα της τελευταίας στιγμής x) γενικά δεν κανονίζω από νωρίς για να μην αγχώνομαι =] πάντως το σίγουρο είναι ότι 8α βρίσκομαι κάπου σκοτεινά [μισώ τον ήλιο και γενικά το καλοκαίρι] με κλιματισμό =P
Jun 17 2009 16:46
Photo

Emmanouela → mysticismlover

δεν ξερω ακομα...θα δουμε! πρεπει πρωτα να μαζευτουμε με τις κολλητες μου αθηνα...εχουμε κανει ωραιο τριγωνακι βλεπεις...αθηνα-κρητη-ροδος! :P εσυ εχεις βρει???
Jun 17 2009 16:42
Photo

απλά όταν έχεις συνηθίσει βρίσκεις ό,τι είδος μουσικής θες σου κακοφαίνεται ξαφνικά να μη βρίσκεις τίποτα =X για διακοπούλες που θα πας ? ^^
Jun 17 2009 16:37
Photo

καλα εισαι! Εχουμε ενα ροκαδικο (λεμε τωρα) που καθε παρασκευη κανει live αλλα ολες τις αλλες μερες βαζει μλκιες...Εδω εχουμε πολλα μαγαζια που βαζουν εντεχνο και ελληνικο ροκ αλλα ειναι καταθλιψη mode fully on...! Εχουμε κακομαθει στην Αθηνα μου φαινεται! :P
Jun 17 2009 16:34
Photo

γενικά πιστεύω στη χώρα μας οι επαρχιακές πόλεις και τα νησιά είναι μόνο για διακοπές =/ ειδικά αν έχεις ένα ιδιαίτερο στυλ ή δεν διασκεδάζεις με τον τρόπο που διασκεδάζει η πλειοψηφία [ βλ. σκυλάδικα ]
Jun 17 2009 16:14
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

:tensai:[COLOR=#000000]Θα συννεργαστούμε φυσικά:wooi2:!!!:tensai:Λοιπόν θα ανοίξουμε την πύλη όπως στην ταινία:tensai: θα θυσιάσουμε κάποιον!!!:hehehe:[/COLOR] [COLOR=#000000]:tensai:Επίσεις μόλις τελειόσεις το transmutation circle σου δείξτον μου.:drink:[/COLOR]
Jun 17 2009 16:08
Photo

Tenshi → FunkyFisch

yup!!! εγω ειμαι αυτος...μια χαρα ειμαι!!! :) εσυ πως εισαι Ιτατσι!!! ( που ολοι σε περνουσαν για Deidara?! :p )
Jun 17 2009 16:07
Photo

Ναι οντως εχει λιγα μερη για να βγεις! Και ειναι αγενεις! Πολυ! Σε αυτο δεν εχεις αδικο... Παντως μην φανταστεις οτι και η Ροδος ειναι καλυτερη...εδω οι ανθρωποι ειναι αγενεις και φραγκοkillers και το χειμωνα ειναι ερημια ενω το καλοκαιρι γινεται πατις με πατωσε! Σε νιωθω!
Jun 17 2009 15:53
Photo

:hahaha::hahaha::hahaha: Ναι, εχει ξεκινησει η εξεταστικη! Ρε συ η Πατρα ειναι ωραια! ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη! Τουλαχιστον αυτο υποστιριζουν τα ξαδερφια μου! :P
Jun 17 2009 14:59
Photo

Ειμαι στο τμημα μεσοειακων σπουδων. Ασχολουμαστε με τη πολιτικη, την γλωσσα και την αρχαιολογια της Μεσογειου και βγαινουμε ανεργοι εεεε, αρχαιολογοι, διεθνολογοι ή γλωσσολογοι ηθελα να πω...! :P Εσυ τι σπουδαζεις?
Jun 17 2009 14:51
Photo

dOOpLiSSaKoS → roriconfan

Welcome back ρε!!
Jun 17 2009 14:48