Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glastenen → zade

Ωπατις! Και η λούση? Καλέ είναι επιδημία. Προτείνω ίδρυση συλλόγου μελών του ανιμε.γρ με πρώην συμμαθήτριες νυν μανεκέν/τοπ μόντελ/υποψήφιες και εστεμμένες σταρ ελλάς. Εννοείται ότι θα βγούμε Λαμπίρη, τέτοια ευκαιρία και θα την χάσουμε; :kakaka:
Jun 17 2009 20:29
Photo

Cassiel → Azathoth

Μου διέφυγε εδώ με τα τόσα προβλήματα στο Η/Υ, οπότε έστω και αργά χρόνια πολλά παρολίγο φονιά μου:hahaha:
Jun 17 2009 20:26
Photo

roriconfan → dOOpLiSSaKoS

Πρέπει απλά να μην ποστάρω σε σόνεν σειρές και είμαι ασφαλής.
Jun 17 2009 19:56
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Ευχαριστωωωω
Jun 17 2009 19:54
Photo

miko-chin → amaya3

ok calm down θα πάθεις τίποτα βρε.είπαμε μη συγχύζεσαι θα κάνεις ρυτίδες!
Jun 17 2009 19:48
Photo

Scorpion → Dark_Venus

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=20c6Mba2NqA[/URL] εδω ειναι:P
Jun 17 2009 19:42
Photo

dOOpLiSSaKoS → roriconfan

Γιατί ρε συ? Τρώγεσε να ξαναφάς? Το επόμενο να ξέρεις θα είναι και μόνιμο πιστευω και δεν λέει! xD Έτσι?
Jun 17 2009 18:47
Photo

Psylock → Aeria_Gloris

ΌΧΙ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. Μάθε να πλέκεις, να κάνεις παστίτσιο, ακόμα και σούσι. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν θέλεις να τα κάνεις αυτά τότε χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο.... Αλλά μην δείς Apocalypse Zero, όταν διανοηθείς τί έκανες θα είναι πιά αργά... :'(.
Jun 17 2009 18:31
Photo

mysticismlover → Kirenahana

λογικά αρχές ιουλίου κάπου 10 ='[
Jun 17 2009 18:14
Photo

amaya3 → Kirenahana

Μα αυτό είναι το καλύτερο! Το visualization!XD Πραγματικά όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ μου αρέσει... Η καλύτερη εκδίκηση αυτή είναι, τέλος! BDSM for our beloved(τρόπος του λέγειν οφ κορς) Dicktaro? This is heaven~~"Yamete....i-itai...,ita--..." *mind explodes*
Jun 17 2009 17:51
Photo

roriconfan → dOOpLiSSaKoS

Ευχαριστώ αλλά δεν υπόσχομαι ότι θα κρατήσει.
Jun 17 2009 17:47
Photo

Korkofilaki → Zoro

Λεπον.:wis: RuroKen: O ιδιος ο δημιουργος της σειρας το εχει δηλωσει οτι ειναι φαν των δυτικων κομιξ (συλλεγει φιγουρες κτλ), και μαλιστα αν διαβασεις μεσα στο manga γραφει κατα καιρους καποια σχολια σχετικα με τους χαρακτηρες κι απο που επηρεαστηκε. Οντως αυτοι οι δυο κακοι που λες εχουν επηρεαστει απο δυτικα κομιξ, οπως π.χ. και η ιδεα για την τεραστια καπα του δασκαλου του Kenshin προηλθε απο το Spawn. Ειναι αρκετα τα σημεια σε ολη τη σειρα. Αυτος με τα νυχια στο OVA οντως ηταν ο "Venom". Στο manga επιστρεφει κι αυτος στο Jinchuu arc (αρα δεν υπαρχει στο anime), αλλα τον "Wolverine" θα τον δεις νωρις και στο anime και στο manga. Π.χ. στους τομους της Anubis τον εχουν ηδη πολεμησει. Berserk: Χμμ...:nosey: αν οντως ελαφραινει καπως μετα, τοτε σιγουρα θα το συνεχισω κι αυτο καποια στιγμη. Εχω διαβασει καπου δυο volumes, αν οχι λιγο παραπανω, σιγα σιγα. Αφου εχω σταματησει και προσωρινα το Blade of the Immortal μεχρι να βγουν καινουρια κεφαλαια, μπορει να βαλω το Berserk στη θεση του "manga που βλεπουμε οταν νιωθουμε λιγακι πιο σοβαροι":smokingg:. BTW μεχρι εκει που εχω διαβασει τον Puck μονο για Senzu Νεραϊδοσκονη τον θελει:hahaha:. Το περιμενα οτι καααποια στιγμη θα συμφιλιωνοντουσαν αλλα αφου το ειπες κι εσυ τωρα ησυχασα.:drink: Πιο λιγα σημερα... :OMG3: μας τελειωνουν τα θεματα;! Ναι, ζεστη...:hot::byejg9:
Jun 17 2009 17:40
Photo

Kirenahana → mysticismlover

ούτε γω τους συμπαθώ ιδισίτερα, και στην προκειμένη, επειδή σ'αυτόν πάω χρόνια, και είναι πολύ καλός δεν ήθελα με τίποτα να ψαχνω για οδοντίατρο στην Κέρκυρα... Καλή δύναμη με τα πέρα-δώθε συνέχεια. Πότε τελειώνετε?
Jun 17 2009 17:23
Photo

Anyparktos → Tea-chan

Υγειες+Καρδιακο δεν πανε μαζι XD Nice one!
Jun 17 2009 17:09
Photo

mysticismlover → Kirenahana

πάει κι έρχεται α8ήνα-πάτρα =D άσε τρέχω κι εγώ =/ κουράγιο με τον οδοντίαντρο btw =0 γνκ δν τς συμπαθώ τς γιατρούς
Jun 17 2009 17:02