Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Zoro

Anything for my beloved master :D [IMG]http://images.clipartof.com/small/30601-Clipart-Illustration-Of-A-Blue-AO-Maru-Robot-Protecting-With-A-Shield-And-Sword.jpg[/IMG] ^_^ καλημερες
Jun 17 2009 07:31
Photo

red pyramid → iristella

Αν αυτό αποκαλείς fanservice, sorry αλλά έχουμε εντελώς διαφορετικά standards :P :P :P Χμ, poor uke was poor indeed, αλλά για να μην αδικούμε και τον καημενούλη τον seme, τα ήθελε ο κώλος του (μεταφορικά και μή *τραλαλαλα*) του άλλου. Όλο νάζια του έκανε και όλο τον πληγωμένο του έκανε, ενώ εκείνος του έριξε χυλόπιτα πρώτος όταν ήταν μικροί. Ε, αν ήσουν και εσύ στη θέση του καθηγητή (ΜΟΡΦΗ) δε θα πείραζες το κ**παιδό να μάθει να μην απορίπτει τον αγαπημένο σου μαθητή? :P τέλος, ξαναδιαβάζοντας αυτά που έγραψα συνειδητοποιώ ότι πρέπει να πάω για ύπνο, γιατί δε ξέρω τι άλλο είμαι ικανός να γράψω βραδιάτικα (αχ, αυτά τα yaoi).
Jun 17 2009 02:42
Photo

iristella → red pyramid

Lol! Τα μεγάλα πνεύματα.... Ρε συ τι λες για το fanservice.... Πως δεν είχε. Απλά το είχε ΟΛΟ μαζεμένο. Στο τελευταίο chapter my nose bled. Πάντως τον λυπήθηκα τον uke με τα ψυχολογικά καψόνια που του κάνανε. If i were in his place would have beaten the crap out of everyone. Ή ακόμη χειρότερα θα έκανα αντίποινα από πείσμα xDDDD . (Ναι είμαι κομματάκι ζηλιαρόγατα).
Jun 17 2009 02:34
Photo

red pyramid → iristella

Holy shit, αυτό διάβαζα μόλις τώρα!! :0 Καλό ήταν μωρέ αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι δεν είχε αρκετό fanservice :( :( :( χαίρομαι που σου άρεσε, υπόσχομαι να επιστρέψω με άλλη πρόταση κάποια στιγμή, ίσως αφότου διαβάσω το crimson spell.
Jun 17 2009 02:13
Photo

iristella → red pyramid

I finished my Paranoid next door neighbour.... Εριξα πολύ γέλιο xDDDDD. Thanks for the suggestion i enjoyed it. ^w^
Jun 17 2009 02:04
Photo

LucyBR → Seraphimon-T.K.

Seraphimon!! i forgot to tell you! your movie was shipped like yesterday -3 days πες γιατι ειναι μετα τις 12 τωρα- keep an eye out for it!! ;33 (και οταν ερθει πες μου αν εφτασε καλα -___-;; )
Jun 17 2009 01:23
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό!! Ότι και να γίνει θα σε βάλω σαν ασπίδα μπροστά μου πάντως!!1 :hahaha:
Jun 17 2009 00:49
Photo

Zoro → kelborn3

Αν το αφεντικό κάνει βλακείες όμως το κόβω κομματάκια!! Έχω και εξέταση αύριο και χαζομερίζω εδώ μαζί σας!! Μοναδικός!! :hahaha: Till our next battle, Lord Spam! :P [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3895/spamzhb.jpg[/IMG]
Jun 17 2009 00:45
Photo

Zoro → kelborn3

[2ble post, fails continue XD]
Jun 17 2009 00:45
Photo

Dark_Venus → Zoro

;) Η ο,τι με συμφερει.... Χιχι καλα master Zoro... Eσυ ειχες πει να του μιλάω...αρα... ουαου ειμαστε ιδια ωρα μεσα. Απιστευτικό. :P
Jun 17 2009 00:40
Photo

kelborn3 → Zoro

Oτι και να λες εγω ξερω οτι εισαι η τιτικα του λουφη-απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες(οτι 8ελει το μεγαλο αφεντικο κανεις):hahaha:. Απαντα το πρωι γτ βαριεμαι να συνεχισω για αποψε:frozen:
Jun 17 2009 00:36
Photo

Zoro → Dark_Venus

Τώρα ή πολύ αθώα είσαι ή πολύ πονηρή!! :fromabove: Fine by master, I let you have a lord too!! [SIZE=1](but only because I said so)[/SIZE]
Jun 17 2009 00:35
Photo

Dark_Venus → Zoro

Φυσικα. Σημαινει Ζορο είσαι πολύ καλός. :) Αφου και τους δυο σας συμπαθω :( καλα σκοτωσε με λοιπόν.... :(
Jun 17 2009 00:24
Photo

Zoro → kelborn3

Έχει μεγαλύτερη εξουσία γενικά, σαν τίτλος... δεν σημαίνει ότι τον υπακούνε όλοι όμως!! I follow no Lord, dear and I am Master of myself [SIZE=1](and I have a follower)[/SIZE]!! :bleh:
Jun 17 2009 00:21
Photo

Zoro → Dark_Venus

Πωωωω έκφραση... σε όλους την λέει... και σε μένα!! :hahaha: Ελπίζω μόνο να ξέρεις τι σημαίνει!! Τι να πεις;; Να πεις στον κύριο που 'ρθε 2ος να μπει στην σειρά, που θα μου βγει από πάνω!! :burningbe3: Δεν το λες εεεε; Τα σημειώνω αυτά... [SIZE=1]σε death note![/SIZE] :hiding_something:
Jun 17 2009 00:19