Community Status Updates
kelborn3 → Zoro
Eπειδη εισαι χαζουλης ο lord εχει μεγαλυτερη εξουσια γτ ελεγχενιο τα παντα και τον master.Μα8ε πρωτα τις εννοιες πριν γραφεις fail.....
And dont forget the dark side of the force will always be more cool
[IMG]http://www.starwars.com/databank/character/nomanor/img/eu_bg.jpg[/IMG]
Jun 17 2009 00:14
Dark_Venus → Zoro
Μα μου εμαθε ολοκληρη εκφραση κοιτα... Zoro pantsu misete kudasai? :)
Καλα θα δουμε στη συνεχεια χιχιχι...
Εμ εγω παντως και τους δυο σας συμπαθω...
εμ...τι να πω...εμ... γκουχ...
Jun 17 2009 00:12
Zoro → kelborn3
Μεχ, λεπτομέρειες... σαν να λέμε Lord Kira και Master Kira... ο Lord είναι πιο ψηλή θέση από Master γενικά, o Master όμως σημαίνει ότι έχει εξουσία σε κάποιο άτομο... οπότε be the lord of nothingness!! :hahaha:
Jun 17 2009 00:10
Zoro → Dark_Venus
Σώθηκες με τα ιαπωνικά του Max :hahaha:, αλλά όπως σε βολεύει!! Σου επιτρέπω να τον αφήνεις να σε διδάσκει! :tensai:
Eva! :love: Για τους λόγους που είπα + πιο κει στο τέλος θα δεις βελτιώνεται κατά πολύ, ο Tenma και η Anna οι ίδιοι "άγιοι" ενώ παραμένουν. :congrats:
Runge επίσης, θα δεις ότι βελτιώνεται αρκετά στο τέλος, όχι προς την οικογένειά του βέβαια... rofl σε εκείνη την σκηνή που [spoiler]τον αφήνει η γυναίκα του ή μια άλλη σκηνή πιο κει που υποθέτω δεν είδες ακόμη και συνεχίζει να μένει αγέρωχος, μηχανή ο τύπος!! :hahaha:[/spoiler]
Πάντως είχε cool ρόλο στο τέλος! :tensai:
Btw μεταξύ Lord και Master, Master δεν είναι ανώτερος;;; :oo:
Έστω για το άτομο που υποτάσσεις... (να το δει και κάποιος και πρόσεχε τι θα πεις!)
Jun 17 2009 00:06
Yo! Master → lily
Εγώ θα έρθω από τα πάτρια εδάφη σίγουρα Αύγουστο κάποια στιγμή. Ελπίζω να καταφέρω ποτέ να συμπέσω κάποτε σε κάνα party.
Jun 16 2009 23:45
Zoro → Korkofilaki
Bring It! BBQ! :burningbe3:
I see, θα διαβάσω [B]και[/B] το Jinchuu arc λοιπόν! :thatsit:
Btw απορία που έχω καιρό: είχα δει στο manga ότι υπήρχε ένας κακός που βασίστηκε στον Venom του Spider-man και ένας στον Wolverine του X-men. Η σκηνή που είδα με τον Venom-alike μου θύμισε την αντίστοιχη από το Trust & Betrayal με τον κακό με το γάντι με τα μυτερά νύχια (όχι μακρουλά όμως, αλα Wolverine) που τρυπάει τον Kenshin στον ώμο, αλλά στο OVA απ' όσο θυμάμαι ποτέ δεν δείξανε το πρόσωπό του... αυτός ήταν τάχα ο "Venom" του manga;
Υπάρχει στο anime μήπως; O "Wolverine" ενώ;
Ναι, πέραν όλων φημολογείται και ότι το Naruto πήρε πολλά στοιχεία από το DBZ (μάχες όπως είπα) και Harry Potter (η όλη δομή των μαθητών που πολεμάνε το κακό και τους μαθαίνουν κόλπα και "μαγικές" κινήσεις στο σχολείο κλπ, αυτό μου θύμισε και όταν το πρωτοείδα)... και θα μπορούσε να μου πει κανείς, μα κι εσύ δεν είπες ότι το OP μοιάζει σε τόσα πράγματα στο DBZ;
Ναι δεν αντιλέγω, καθαρά πρωτότυπα shonen δεν υπάρχουν πια πιστεύω (έστω σπανίζουν) και όλα έχουν βασιστεί κάπου ή πάρει καμιά ιδέα εδώ κι εκεί, το OP όμως απλά πήρε κάποια στοιχεία από το DBZ (παρόμοιος lead πχ), αλλά μετά οι ομοιότητες βασίζονται κυρίως στο pacing (πολλά επεισόδια και ταινίες) και όχι στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται, την ομάδα καλών που έχει ή τον τρόπο διεξαγωγής των μαχών, που διαφέρουν σχεδόν εντελώς από το DBZ (οκ οι συμπεριφορές μερικών χαρακτήρων μοιάζουν με του DBZ, αλλά η όλη ιδεολογία στο γιατί σχηματίστηκαν και τι απώτερο σκοπό έχουν και ο ρόλος που έχει ο καθένας στην καθημερινότητα/μάχη -captain, swordsman, cook, navigator κλπ- είναι κάτι που διαφέρει από κει). Στο Naruto ενώ τεχνικές και όλη ιδεολογία θυμίζουν αρκετά DBZ και Harry Potter imo, όχι ότι είναι τόσο κακό για να παρακολουθήσω την σειρά βέβαια, απλά, πέραν του ότι πιστεύω το κουράζει κάπως (όχι σε αριθμό επεισοδίων) με τα όλα τρελά jutsus που μπορούν να κάνουν όλοι (σκοτώνεις έναν και είναι κλώνος ή κλαδάκι κλπ τελικά :congrats:), νομίζω χαλάει την τόσο σοβαρή ιστορία που πάει να πει από πίσω... δεν ξέρω πως να το πω όπως λες και συ, αλλά δεν μου δημιουργεί το ίδιο κλίμα και συναισθήματα με το OP, παρ' ότι μπορεί και να έχει μια ιστορία με λιγότερα κενά.
Πρέπει να δω πιο πολύ για να το κρίνω σίγουρα βέβαια! :gotit:
Berserk: Guts ftw ρεεεε!! Αυτό είναι που αρέσει στους (male) fans, η τσαντίλα και οι σφαγές του!! :hahaha:
Παίζει ρόλο και το γούστο, αλλά και αρκετά το φύλο πιστεύω στην περίσταση!!
Πάντως μέχρι ποιο volume διάβασες αλήθεια;
Το λέω επειδή:
[B]α)[/B] η ιστορία του Guts είναι πολύ ωραία όταν τελειώνει το flashback της αρχής και βλέπεις τι τον οδήγησε στο να γίνει έτσι (τσαντίλας!)
[B]β)[/B] πιο κει όχι μόνο shounen-ίζει περισσότερο, ελαφρύνει (για τα δεδομένα του Berserk πάντα!) το κλίμα λιγάκι και αυξάνονται τα κωμικά στοιχεία, αλλά ακόμη και ο Guts ηρεμεί περισσότερο και βρίσκει φίλους, ενώ δέχεται πια τον Puck δίπλα του (fave σκηνή αυτή!)
Worth a re-try imo, αν ποτέ έχεις όρεξη για κάτι πιο σοβαρούτσικο... your call!
:hot: :hot: :hot: όχι βέβαια, σημαίνει ότι έχει ζέστη!!! :hahaha:
Jun 16 2009 23:44
kelborn3 → Zoro
Ζορο αποτι ειδες η κοπελια ξερει.I am Lord while u are just a Master...So me>u:8):
Jun 16 2009 23:40
Dark_Venus → Zoro
Απλα δειχνω συμπαθεια ετσι χαζουλη. :) Εξαλλου ο εν λόγω κυριος μου κανει μαθηματα στα Ιαπωνικα...τι καλος... :P
Ειδες που τελικά σε σας τους άντρες αρέσουν οι πατσαβούρες και μετά έρχεστε και μας μυξοκλαίτε οτι είμαστε κακές... ε μα πια τώρα εχω αρχίσει και φουντώνω...:chigau:
Και η Eva ειναι σαν την Πάολα Μπράτσο απο το Μεξικάνικο. Χα. :hahaha:
Ο Runge [SPOILER]εχασε ολη του την οικογένεια και εβαζε πανω απ ολα τη δουλεια...ελεος... [/SPOILER]
:bike:<= παντα ηθελα να το βάλω αυτο. Δε κολλάει. :P
Jun 16 2009 23:25
Zoro → Dark_Venus
Εύγε my follower, αλλά... Lord Makis;;; :hahaha: Μου φαίνεται έχεις μια τάση να υποτάσσεσαι, oh well, ότι αρέσει στον καθένα!! :P
OK μας αρέσουν εντελώς οι αντίθετοι εδώ (τι παράξενο):
Tenma, μου την έσπασε σχεδόν από την αρχή ως το τέλος, υπερβολικά Mr. Goody Two-Shoes για μένα. :P
Johann, καλός γενικά, πρωτότυπος κακός και χωρίς υπερδυνάμεις, αλλά υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και ανίκητος!
Anna/Nina, μεχ, πολύ κλαψ/λυγμ και Mrs. Goody Two-Shoes κι αυτή!
Dieter... μ' εκνευρίζουν τα μικρά συνήθως στα anime, εκτός κι αν είναι όλοι μικροί οπότε το δέχομαι, αλλά σε περιβάλλον με μεγάλους μου την σπάνε!
Εμένα faves ήταν Runge (που μου κόλλησε και το τικ με τα δάχτυλα), Martin (θα τον γνωρίσεις πιο κει αλλά δεν τον δείχνουν για πολύ) και Eva (όμορφη, sexy, κακιά, εγωίστρια, σκ***α που μετανιώνει και θέλει πίσω αυτόν που έχασε από βλακεία της, την πάω!). XD
Jun 16 2009 23:19
Dark_Venus → Zoro
Master Zoro Rules
Master Zoro Rules
Master Zoro Rules
Master Zoro Rules
Master Zoro Rules
Lord Makis rules too!!!!! :gotit:
Nαι και σιγά το κομμάτι δηλαδή την κοντή έλεος. :hahaha:
Χμμμ Monster (Johan), Tenma, και φυσικά ΑΝΝΑ/NINA...και το παιζάκι μ αλεσει...πεταει κατι πετυχημένες ατάκες.
Jun 16 2009 23:08
kelborn3 → Dark_Venus
Γυναικες και να 8ες δε μπορεις να ξεφυγεις-μας μυριζεστε απο 1000 μετρα(φταιει το οτι δεν κανουμε και μπανιο....:hahaha:).Αλλα και παλι damn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jun 16 2009 23:08
Zoro → Dark_Venus
Δεν αρέσει εμένα όμως!! (δλδ οκ είναι, αλλά όχι Zoro!) :burningbe3:
Άντε καλά, γλιτώνεις την τιμωρία λόγω εξεταστικής, αλλά το καλοκαίρι δεν θα είμαι τόσο επιεικής!
Ναι
Ναι
Εδώ θα συμφωνήσω... και όμως όλοι αυτήν κοιτούσαν, την μικροσκοπική, μεχ... :bahhh:
Και από Monster ποιος είναι ο fave ως τώρα; Από τις κοπέλες Eva ή Anna; :P
Jun 16 2009 23:00
Dark_Venus → kelborn3
Φυσικα και θα σου μίλαγα. Δε μπορεις να μου κρυφτεις πιτσινι.
Jun 16 2009 22:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed