Jump to content

Community Status Updates

Photo

slateras → Blaez

shit!
Jun 17 2009 22:56
Photo

Cassiel → Azathoth

Me too;)
Jun 17 2009 22:42
Photo

Azathoth → Cassiel

i hate the army too :P well they hate me for what i say :P
Jun 17 2009 22:39
Photo

Emmanouela → mysticismlover

Το κλιματιστικο ειναι μεγααααλη ανακαλυψη ρεεε! :P Παντως αν εξαιρεσεις την ζεστη το καλοκαιρι ειναι ωραιο! Διακοπες, θαλασσα και (φυσικα!) υυυυυυυπνος!!! xD
Jun 17 2009 22:26
Photo

Cassiel → Azathoth

Γιατί έτσι; Pήγες να καρφώσεις και σε άλλους βελάκια στο κεφάλι μήπως:hihi2:; Εγώ δεν μισώ κανέναν οπότε είμαι η εξέραιση του κανόνα. Μόνο τον στρατό:erk:...
Jun 17 2009 22:05
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:tensai:μπες και κοίτα λίγο το album του fma. το έβαλα εκεί. για κάποιο λογο δεν έμπανε avatar.:uhh:
Jun 17 2009 21:53
Photo

Glaurung → tsintori

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση ! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και όπως και να έχει σου εύχομαι να περάσεις κάπου που τελικά θα σε ευχαριστεί και θα σε γεμίζει :gotit: Για πού σκέφτεσαι πάντως να περάσεις ? Η εύχεσαι ?:P[FONT=Calibri][COLOR=#000000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT]
Jun 17 2009 21:51
Photo

Azathoth → Cassiel

thank you mate! Rly kind και ας άργησες :D ευτυχώς υπάρχει κόσμος στο forum που δεν με μισεί :D
Jun 17 2009 21:35
Photo

Daf_Chan → Zouhan

Μπαα..τελείωσα πριν λίγες μέρες τη Haruhi και τώρα δεν ξέρω τι να δω, το ψάχνω..
Jun 17 2009 21:19
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

:tensai:[COLOR=black]Μπορείς να τον βάλεις για AVATAR:congrats: και μετά να αντιγράψεις το URL:drink: και μετά ξέρεις τι να κάνεις.:canthelp:[/COLOR]
Jun 17 2009 21:07
Photo

MisaYoshiko → Sins

αν αρχισες να ασχολεισαι τωρα να μαθεις οτι εδω μεσα γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες. επισης την παρατηρηση θα πρεπε να μου την κανει η κοπελα και οχι εσυ και μετα απο συζητηση μαζι της δεν ειχε κανενα προβλημα, αρα οτι και να πεις ειναι περιττο. το μαγιω των γυναικων ειναι διαφορετικο απο των αντρων, δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ποτε επισης μπορεις να λες ό,τι θελεις, δεν θα κατσω να ασχοληθω με καποιον που δεν μιλαει ευθέως. αν σε ενοχλησε κατι σε μενα ας μου το λεγες εκεινη τη στιγμη στην προβολη. τελος
Jun 17 2009 21:01
Photo

kelborn3 → Zoro

Kοιτα op latest episode να δεις οτι οταν δεν γραφεις σεντονια σε κανω περηφανο εγω:tensai:
Jun 17 2009 20:57
Photo

μόλις τον τελείωσα:tensai: ή τον αποτελείωσα:hahaha: ένα από τα δύο αλλά δεν ξερω που να στον στείλω:sigh2:
Jun 17 2009 20:51
Photo

Glastenen → LucyBR

ετοιμάσου για μεσημβρινή τρας τιβί...φόρα και μπλουζάκι tzanniz ate my life xD
Jun 17 2009 20:33
Photo

αναρωτιέμαι ποιον θα θυσιάσουμε:hehehe::hehehe::hehehe:(evil laugh):kakaka::kakaka::kakaka:φτιάξε γρήγορα ένα homunculi και έρχομαι. το transmutation circle που φτιάχνω είναι αυτό του Roy. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι η μικρή "σαυρούλα" στο κάτω μέρος του κύκλου:tensai:
Jun 17 2009 20:33