Community Status Updates
Kirenahana → mysticismlover
:hahaha::hahaha::hahaha:
ναι κομματάκι δύσκολο... δεν έχει και βραχάκια...
Jun 19 2009 21:22
Korkofilaki → Zoro
[quote]Little obsessed with the series aren't we?[/quote]
Τα αυτονοητα δεν τα ρωτανε. :tensai:Το DB ειναι σαν αυτο που λεει η διαφημιση της σοκολατας ΙΟΝ: Η πρωτη σου αγαπη και παντοτινη. :ureshii:(Μμμ... σοκολατα...)
Ψυχικη συνδεση; :terror2:Βρε λες; Και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειμαι ο Tori με μεταμφιεση; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ!!:hiding_something:
(Ωπα, θα μου προκαλεσεις και κριση ταυτοτητας στο τελος:erk:)
Τελος παντων, το εχω υπ' οψη αυτο το γκουχonepieceγκουχ που λες, και για οτι θες εδω θα τριγυρναω κι εγω.:gotit:
:byejg9:
[FONT=Courier New][SIZE=1](Με τοση πληκτρολογηση αυτες τις μερες τα χερια μου πλεον μπορουν να εκτελουν το Kaio-ken)[/SIZE][/FONT]
Jun 19 2009 20:01
Zoro → Nighteyes
Θα συμφωνήσω και πάλι με τα λεγόμενά σου... η ιδέα με τις σκιές και τον γίγαντα μια χαρά ήταν για μένα, η εκτέλεση της την κατέστρεψε! (με πρώτη πρώτη την εμφάνιση του Moria :uhh: , αλλά και Hogback και Oz... δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή του Oda να τους κάνει εντελώς μπούφους μερικούς χαρακτήρες :yawn2:... Perona και Absalom ήταν ΟΚ)
Αλλά ωστόσο μεταξύ anime και manga μου άρεσε πιο πολύ η απόδοση στο manga του συγκεκριμένου, νομίζω πως, αυτή την φορά που δεν υπήρχε στην μέση το όμορφο και χρωματιστό σκηνικό του OP, πέτυχε καλύτερα στο να το κάνει σκοτεινό και μακάβριο (για τα δεδομένα του OP πάντα), ενώ το anime "μπεμπέκιζε" περισσότερο.
Πάντως όσο αφορά εμένα, για να καταλάβεις πόσο δέσιμο έχω με το anime της σειράς, τελείωσα το anime όταν ξεκινούσε το Thriller Bark, πρώτη εμφάνιση του Brook αν δεν κάνω λάθος... όπως ήταν φυσικό η πρώτη μου αντίδραση ήταν η εξάρτηση μιας και ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ούτε που το φανταζόμουν πιο πριν ότι θα ξενέρωνα τόσο χωρίς άλλο διαθέσιμο επεισόδιο να δω και έτσι πέρασα στο manga... μην θέλοντας να χαλάσω όμως όλη την "έκπληξη" του anime είδα μόνο αποσπάσματα του Thriller Bark και έτσι το έσωσα κάπως.
Σαν τελείωσε το Thriller Bark στο manga συνέχισα να το διαβάζω (μην μπορώντας να το κόψω) μέχρι το chapter 500, με την πρώτη εμφάνιση του Rayleigh, όπου πήρα σαν αφορμή τον αριθμό και επιτέλους το έκοψα (πρώτη βδομάδα ειδικά ήταν δύσκολη, αλλά άντεξα :hot:), άντεξα ένα χρόνο περίπου μάλιστα, τρώγοντας πολύ μικρά spoilers εδώ κι εκεί (κάτι που κάνω ακόμη ενίοτε -κανείς δεν είναι τέλειος :P- ) και, σαν τελείωσε το TB στο anime, χάρη στην έλλειψη μακροσκελών fillers (respect στο OP αυτό) έφτασα επιτέλους εκεί που το είχα αφήσει την προηγούμενη περίπου χρονιά στο manga.
Και έτσι, χάρη στην όλη αυτή υπομονή, βλέπω μόνο το anime της σειράς πια, γνωρίζοντας πολύ λίγα για το τι γίνεται παρακάτω... όπως και να το κάνουμε αυτοσποϊλεριάζομαι ακόμη καμιά φορά, αλλά το περιορίζω στο ελάχιστο, δεν θέλω η έλλειψη ελέγχου να μου χαλάσει (πάλι) το anime, αλλά να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, γεμάτο εκπλήξεις!
Και ναι, αριστούργημα δεν είναι, αλλά αν η σειρά ήταν λιγότερο δημοφιλής πιθανώς και να δεχόταν πιο θετική αντίδραση από διάφορους haters. :D
Jun 19 2009 19:41
Zoro → Korkofilaki
:hahaha: Μ' αρέσει που η εικόνα στο anime είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που σου έδωσα, εγώ νόμιζα απλά έμοιαζαν αλλά μετά θα υπήρχαν μικροδιαφορές στα ρούχα ή περιβάλλον!! Οπότε ναι δίκιο έχεις, προφανώς έκαναν λάθος στο site με την εικόνα!
Little obsessed with the series aren't we? :tensai:
(XD Goku + Satan = win!)
Ναι καλά, stop being modest και παραδέξου ότι έχεις συγγένεια/φιλία/ψυχική σύνδεση με τον Tori και γνωρίζεις κάθε γωνιά της σειράς... σε έχουμε καταλάβει όλοι πια! :yawn2:
And this concludes a very long conversation! :hot: :hot: :hot: [SIZE=1]<--- ότι εξακολουθεί να κάνει ζέστη σημαίνει, τι νόμιζες; XD
[/SIZE]
Σαν μου 'ρθει άλλη σχετική απορία ή δω κάνα RuroKen πάντως, θα τρέξω αμέσως στην [SIZE=1][s]καμμένη[/s][/SIZE] ειδική του forum για να λάβω την καλύτερη απάντηση/κάνω άλλη μια καλή συζήτηση! Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο για άλλη σειρά βέβαια (γκουχonepieceγκουχ)!
Till then, enjoyed the ride! :gotit:
Jun 19 2009 19:06
Nighteyes → Zoro
Το thriller bark είναι ένα arc που προσπαθώ να ξεχάσω. Είχα να δω ζόμπι πολλά χρόνια. Αν και η ιδέα με τις σκιές ήταν πολύ καλή. Είχα φτάσει στα μέσα του arc το manga και τότε άρχισα να το διαβάζω. Κάπως έτσι τα διαβάζω όλα αφού τα περισσότερα anime τελειώνουν πρόωρα και μετά συνεχίζω στα manga.
To ότι θα βρισκόμουν υπέρμαχος του One piece δεν το περίμενα πάντως. Δεν μπορώ όμως να μην μιλήσω όταν βλέπω να αδικείται μια σειρά ακόμα κι αν δεν την θεωρώ κορυφαία. Αν δεν ήταν τόσο δημοφιλής βέβαια, δεν νομίζω να υπήρχε τόση αρνητική αντίδραση απέναντι της.
Jun 19 2009 19:04
Zoro → Nighteyes
[quote=Nighteyes;320003]Btw σπάνιο, αλλά κατα την άποψη μου το anime του One piece είναι καλύτερο από το manga. Δεν ξέρω γιατί, ίσως να φταίει το comedy στοιχείο, αλλά το βρίσκω πιο πετυχημένο. Αν και θα προτιμούσα να ήταν πιο σύντομες οι μάχες. Τι μαρτύριο ήταν αυτή η μάχη με τον Oz στο anime.:uhh:[/quote]
Just dropping by για να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με το από πάνω και μάλιστα το έχω τονίσει σε άπειρα posts και vms, μοναδική περίπτωση για τις σειρές που γνωρίζω.
Αν και σαν σύνολο υποστηρίζω πιο πολύ τα anime, συνήθως δεν μιλάω για τα manga των σειρών που έχω δει, πολύ απλά γιατί δεν τα έχω διαβάσει.
Υπάρχουν και πάμπολλες περιπτώσεις όπου στο manga γίνεται καλύτερη συνολική δουλειά απ' ότι στο anime (Berserk στην δική μου), αλλά το OP είναι η μοναδική όπου γίνεται το ανάποδο κατ' εμέ!
Και το manga πολύ καλό δεν λέω, αλλά στο anime αποδίδεται καλύτερα ο κόσμος της σειράς για μένα... η ύπαρξη χρωμάτων, κινήσεων και μουσικών κομματιών (+ οι υπέροχοι seiyuu που έχουμε) κάνει την διαφορά στην περίπτωση πιστεύω και έτσι αστεία, συγκινήσεις και συνολική διήγηση της ιστορίας βγαίνει καλύτερη.
Μοναδική εξαίρεση το Thriller Bark, εκεί χρωματισμός περιβάλλοντος και seiyuu (Moria, Hogback κυρίως) δεν μου άρεσαν και, από λίγες ματιές που είχα ρίξει, στο manga το όλο horror κλίμα αποδόθηκε καλύτερα. :thatsit:
Jun 19 2009 18:47
Korkofilaki → Zoro
Ε, λοιπον, μονο αυτο εμεινε να σχολιασω::canthelp:
Στο manga o Goku φανταστηκε μονο την ενωση με τον Mr. Satan. Στο anime το πηγαν παραπερα: ναι, η εικονα ειναι απο το anime.
With Dende:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5EQVNJdmInA[/URL]
with Mr. Satan:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=XQrOt8PhiVs&NR=1[/URL]
[quote]Dammit, υπάρχει τπτ που να μην ξέρεις για τον κόσμο του DB;[/quote]
Φυσικα, μη με ρωτησεις για τιποτα που εχει σχεση με αριθμους. :hahaha: Εκει δεν τα παω καλα σε κανενα θεμα, οχι μονο με το DB.
(Ακου "Miss Toriyama"...:hihi2: αλλα αν ημουν κορη του τουλαχιστον θα ημουν πλουσια...:kill4u:)
Jun 19 2009 18:46
lily → FunkyFisch
Melloriiii??? Πρώτη φορα το ακουω!!!Βασικα που στην Αμερικη? Δύο βδομαδες δεν ειναι πολλες και θα παρεις και πολλα xp!!!! :-) Βασικα, ο Αγγελος που λεω δεν εχει καμοια σχεση με το anime.gr.....
Jun 19 2009 18:42
Zoro → Robin-Chwan
Κι άλλοι με παραδέχονται εδώ... υπομονή πάνω απ' όλα, προκειμένου να απολαύσω όσο το δυνατόν καλύτερα το αγαπητό μου αυτό anime [SIZE=1]is my motto.
(άλλωστε δες το κι έτσι: διαβάζεις το manga για να μάθεις όσα δεν έχει δείξει ακόμη το anime... ε, πιο κει αφού τελειώσεις και το manga πάλι στο ίδιο σημείο θα βρεθείς, να περιμένεις κάθε βδομάδα chapter... αν είναι να κάνω έτσι καλύτερα να βλέπω το anime που μ' αρέσει πιο πολύ, δεν είναι να πεις είναι completed το manga ή στο anime κόβουν (πολλά) πράγματα από το manga)
[SIZE=2]Όχι πάντως ρε συ, μια χαρά είναι και το manga, δεν με απογοήτευσε ποτέ, απλά προτιμώ το anime! :hahaha:
You were weak and you joined the manga side! The porosis is strong in me! :tensai:
Btw net έχεις ιδέα πότε θα ξαναέχεις; :hmmm:
PS: Thx για το request, τόσο καιρό τα λέμε και δεν το είχα σκεφτεί! :'D
[/SIZE][/SIZE]
Jun 19 2009 18:28
Zoro → Korkofilaki
Konbawa Miss Toriyama! :orly:
Ναι όπως τα λες, ξαναείδα την σκηνή με τον Venom στο OVA και ούτε σε μια σκηνή δεν έδειξαν το πρόσωπό του, ενώ όλων των υπόλοιπων εχθρών ναι!! Λογικά για να μην χάσει πόντους από το απίστευτα δραματικό περιβάλλον που δημιούργησαν θα έγινε.
Δεν νομίζω τόσο για φόβο μήνυσης όντως γιατί ο mangaka τι να πει τότε;;
Έτσι ενώ δημιουργήθησαν μυστήριο για το πρόσωπο του "τύπου με τα νύχια" μαζί με το τέλος του OVA και τυχόν fans που είδαν πως ήταν κανονικά θα έμειναν, thumbs up!! Μια γρήγορη εικόνα βέβαια πιστεύω μπορούσαν να δείξουν, χωρίς να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο, ώστε να μεγαλώσει το μυστήριο αλλά anw, το OVA ήταν και πάλι πάρα πολύ καλό!
Καλά ο Hiko αν δεν το έλεγε ο mangaka αυτό αμφιβάλλω αν θα καταλάβαινε κανείς την επιρροή! :hahaha:
Απ' τις λίγες περιπτώσεις που δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με τον χαρακτήρα έμπνευσης ( ακριβώς λόγο του ότι "μανδυωτοί" χαρακτήρες υπάρχουν πάμπολλοι).
:hahaha: Τόσο πολύ κολλήσαμε στο πάρε-δώσε των vms μας που ψάχνουμε και θέματα συζήτησης τώρα!! Σε λίγο θα καταλήγουμε να συζητάμε για τον καιρό νομίζω! :'D
Ε λοιπόν αγαπητό καμμένο, λογικά όπως τα λες είναι περί fusion (μιας και το συγκεκριμένο επεισόδιο πρέπει να το είχα χάσει στην TV), αλλά κι εγώ δίκιο είχα, οι Ιταλοί που σχεδίασαν την εικόνα μάλλον τον Piccolo είχαν στο μυαλό τους (εκτός κι αν το site πήρε την εικόνα από αλλού και δεν ρώτησε λεπτομέρειες), [URL="http://spazioinwind.libero.it/dragonballthelegend/goccolo.htm"]εδώ[/URL] η πηγή!!
[SIZE=7]LOL [SIZE=2]απλά για τα fusions, όλα τα είδα (ο Gotan ειδικά έδωσε ρέστα)!!! :hihi2: :hihi2: :hihi2: :lol:
Dammit, υπάρχει τπτ που να μην ξέρεις για τον κόσμο του DB; :wis:
[/SIZE][/SIZE]
Jun 19 2009 18:07
Glastenen → red pyramid
Now that you're aware, go buy Woolf's[COLOR=Red][B] Orlando[/B][/COLOR] [I][B]now[/B][/I]...you're so gonna love it it's my favourite book evah *not biased not biased* T^T anything by Virginia actually. you're going to love every single page of hers ^__^b
Jun 19 2009 18:06
Zouhan → Night Wizard Seal
Ασε. Όλο σε καταθλιπτικά πέφτω. "Welcome To The NHK!". Το τελείωσα χθες. Ντάξει, έχει κάποιες στιγμές την πλάκα του, αλλά ο πρωταγωνιστής ειναι ενας παρανοϊκός καραθλιπτικός τύπος που πάει από το κακό στο χειρότερο. Τι τα θέλω, είναι και η εξεταστική περίοδος τώρα...
Jun 19 2009 17:32
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=#000000]:tensai:Δυστιχώς τελείωσα το VAMPIRE KNIGHT:tensai: αλλά θέλω και άλλο!!!:nanana::nanana:[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=#000000]:tensai:Έχεις κανένα ANIME να μου προτείνεις να δω;;;:emptyonexg1:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]:nanana:Ναι το παραδέχομαι κάνω χρίση των ANIME:smokingg: και μου αρέσει πολύ αλλά θέλω και άλλο!!!:burningbe3:[/COLOR]
Jun 19 2009 17:16
tsintori → Glaurung
Έλα ρε μεγάλε τι γίνεται. Τα έγραψα στα βάσανα του μαθητή. Αν θες κοίτα τα. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές εύχομαι.
Jun 19 2009 16:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed