Community Status Updates
Night Wizard Seal → Zouhan
Καλά ρε πρέπει να πρόσεχεις
(Αυτά καλύτερα βλέπετα την ημέρα και το βραδυ βλέπεις)Μην σε πάρει και από κάτω (χεχε)
Jun 20 2009 11:11
kelborn3 → Tsunade-sama
Pως εισαι βρε Γιοτα-χα8ηκες.Πως τα πας με την εξεταστικη-ελπιζω ολα καλα.Παντως σε παραδεχομαι ομως η εξεταστικη -εξεταστικη αλλα τα bishounen δεν τα αλλαζεις με τπ:hahaha:
Jun 20 2009 10:56
Ame Warashi → Zoro
γκρεμό ή ρέμα δλδ???μμμ...Προτιμώ να πετάξω εσένα μέσα,εκεί που είναι αυτός νταβραντισμένος! :P mwahahahahahahaha! :P
Jun 20 2009 09:55
Zoro → Ame Warashi
Τουλάχιστον σε αφήνω να διαλέξεις, Lucy (:love:) ή τον άντρα της ζωής σου;;;
[spoiler][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/2062/biggirlyouarebeautifulbbd7.jpg[/IMG]
δεν αναφέρομαι στον αριστερό πάντως... :himitsu:[/spoiler]
Jun 20 2009 09:50
Ame Warashi → Zoro
μια ζωή στο καταρραμένο μου profile ή γκόμενες στελνεις ή τον BB!!!!ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ!!!!!!! :P
Jun 20 2009 09:43
Zoro → Ame Warashi
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/6654/fairytaillucy2.jpg[/IMG]
Τσιτσίδες, που 'ντες; :hmmm: :love:
Jun 20 2009 09:30
Ame Warashi → Zoro
MwahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! καλά να πάθεις ρε!!!σα δε ντρέπεσαι πια με τισ τσίτσιδες!!! :P
Jun 20 2009 09:28
Zoro → Ame Warashi
Να προσέχεις με τα μπετά, έχει και ζέστη έξω... πιες και κάνα σαλέπι, μην μας πάθεις τπτ βρε αδελφέ! :hot:
Όχι, δεν κρύβομαι με το i-χάσου σήμερα, η μάνα την έκανε για αλλού για μερικές μέρες και έχω μια μερική ελευθερία μέχρι να επιστρέψει... έρχομαι να σε πάρω!! [SIZE=1](να τα πούμε, τι νόμιζες!)[/SIZE]
PS: Blame the site, βρήκα μια γμτ εικόνα με την Lucy σε μπανιέρα να λούζεται (:nbleed:) και εκεί που προσπάθησα να την βάλω δεν με άφησε... :if: μπούχου, θέλω παρηγοριά!
PS2: Μπράβο, μου κόλλησες τα notifications με τα vms που μου 'στειλες... [B]>:/[/B]
Jun 20 2009 09:21
Ame Warashi → Zoro
lol! κλασικά,σηκώθηκα να πάω στην οικοδομή να ρίξω τα μπετά... :P αχ βαριέμαι ελεινά να διαβάσω,δεν αντέχω άλλο... :/ εσύ πώς πας?κρύβεσαι ακόμα με το .....i-κάτι,δεν θυμάμαι τώρα... :P
Jun 20 2009 09:16
Zoro → Ame Warashi
Μια χαρά, είχα αϋπνίες και σηκώθηκα να βάψω νύχια μου (είμαι μεταξύ φούξια και ροζούλι ακόμη), γιού; :D
Jun 20 2009 09:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed