Community Status Updates
Zoro → Nighteyes
Θα συμφωνήσω και πάλι με τα λεγόμενά σου... η ιδέα με τις σκιές και τον γίγαντα μια χαρά ήταν για μένα, η εκτέλεση της την κατέστρεψε! (με πρώτη πρώτη την εμφάνιση του Moria :uhh: , αλλά και Hogback και Oz... δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή του Oda να τους κάνει εντελώς μπούφους μερικούς χαρακτήρες :yawn2:... Perona και Absalom ήταν ΟΚ)
Αλλά ωστόσο μεταξύ anime και manga μου άρεσε πιο πολύ η απόδοση στο manga του συγκεκριμένου, νομίζω πως, αυτή την φορά που δεν υπήρχε στην μέση το όμορφο και χρωματιστό σκηνικό του OP, πέτυχε καλύτερα στο να το κάνει σκοτεινό και μακάβριο (για τα δεδομένα του OP πάντα), ενώ το anime "μπεμπέκιζε" περισσότερο.
Πάντως όσο αφορά εμένα, για να καταλάβεις πόσο δέσιμο έχω με το anime της σειράς, τελείωσα το anime όταν ξεκινούσε το Thriller Bark, πρώτη εμφάνιση του Brook αν δεν κάνω λάθος... όπως ήταν φυσικό η πρώτη μου αντίδραση ήταν η εξάρτηση μιας και ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ούτε που το φανταζόμουν πιο πριν ότι θα ξενέρωνα τόσο χωρίς άλλο διαθέσιμο επεισόδιο να δω και έτσι πέρασα στο manga... μην θέλοντας να χαλάσω όμως όλη την "έκπληξη" του anime είδα μόνο αποσπάσματα του Thriller Bark και έτσι το έσωσα κάπως.
Σαν τελείωσε το Thriller Bark στο manga συνέχισα να το διαβάζω (μην μπορώντας να το κόψω) μέχρι το chapter 500, με την πρώτη εμφάνιση του Rayleigh, όπου πήρα σαν αφορμή τον αριθμό και επιτέλους το έκοψα (πρώτη βδομάδα ειδικά ήταν δύσκολη, αλλά άντεξα :hot:), άντεξα ένα χρόνο περίπου μάλιστα, τρώγοντας πολύ μικρά spoilers εδώ κι εκεί (κάτι που κάνω ακόμη ενίοτε -κανείς δεν είναι τέλειος :P- ) και, σαν τελείωσε το TB στο anime, χάρη στην έλλειψη μακροσκελών fillers (respect στο OP αυτό) έφτασα επιτέλους εκεί που το είχα αφήσει την προηγούμενη περίπου χρονιά στο manga.
Και έτσι, χάρη στην όλη αυτή υπομονή, βλέπω μόνο το anime της σειράς πια, γνωρίζοντας πολύ λίγα για το τι γίνεται παρακάτω... όπως και να το κάνουμε αυτοσποϊλεριάζομαι ακόμη καμιά φορά, αλλά το περιορίζω στο ελάχιστο, δεν θέλω η έλλειψη ελέγχου να μου χαλάσει (πάλι) το anime, αλλά να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, γεμάτο εκπλήξεις!
Και ναι, αριστούργημα δεν είναι, αλλά αν η σειρά ήταν λιγότερο δημοφιλής πιθανώς και να δεχόταν πιο θετική αντίδραση από διάφορους haters. :D
Jun 19 2009 19:41


This status update has reached the maximum number of replies allowed
