Jump to content

Community Status Updates

Photo

FunkyFisch → lily

Χαχα!Ε κοίτα βασικά αυτό το καλοκαίρι θα πάω 2 βδομάδες σε ένα πανεπιστήμιο στην αμερική(μέσω ενός προγράμματος του λυκείου μου) Αλλά εγώ έλεγα σαν φοιτητής να πάω αμερική,μέχρι που αναθεώρησα... Καλά για τον ίδιο άγγελο μιλάμε;Αυτόν που τρέχει εδώ και κει και φωνάζει Melloriiiin 25 το 24ωρο;
Jun 19 2009 15:58
Photo

Robin-Chwan → Zoro

σε παραδεχομαι παντως. εγω αν αρχιζα να βλαπω σποϊλερς δεν θα μπορουσα να σταματισω και για να μη μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια αρχισα το μανγκα. εγω παντως δεν ειμαι και τοσο απογοητευμενη απο το μανγκα οσο ακουγεσαι εσυ. ... δε βαριεσαι! ο καθενας με τα γουστα του
Jun 19 2009 14:29
Photo

Nergal → Jiraiya

Ηλια καλημέρα. χρονια πολλα αν και εχω αργησει πάρα πολύ. πως εισαι? που θα πας διακοπές? πως πανε οι εξετασεις στην σχολή σου? τσεκαρε το [URL="http://www.kendoka.gr"]www.kendoka.gr[/URL] και δες τα ωραρια...οτι θες, εδω ειμαι... Στελιος
Jun 19 2009 14:16
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

Α μάλιστα! Ωραίος \o/ αλήθεια μαρκαδόρο για ύφασμα σε τι μαγαζί βρήκες? (και πόσο XD) πάντα έψαxνα lol
Jun 19 2009 14:14
Photo

Glastenen → Tea-chan

eto, άσχετο, αλλά είχα την εντύπωση ότι σπούδαζες αρχιτεκτονική (εκτός κι αν έκανα τρελό μιξ-απ). γιατί είδα ότι έδινες εξετάσεις στην αγγλική λογοτεχνία και έπαθα conflict xD
Jun 19 2009 13:37
Photo

mysticismlover → Emmanouela

ναι γενικά υπάρχουν πολλές παραξενιές [κι εγώ έχω αρκετές =D ,ούτε η μπύρα μ αρέσει πχ] πάντως σε άλλους δεν αρέσει το σουβλάκι ή η pizza οπότε έχω ακόμα δρόμο για να τους φτάσω =Ρ
Jun 19 2009 13:37
Photo

JiraiyaSannin → BlindGirlInTown

τενκ γιου τενκ γιου XD..αμε αν μπορω..παντως avatar προς το παρων δεν μπορεις να αλλαξεις avatar γιατι εχει ενα προβλημα το forum με το συγκεκριμενο θεμα αυτη την περιοδο :S..ρωτα οτι θες :P
Jun 19 2009 13:15
Photo

lily → DarcRose22

λαλαλαααα σπανια μπαινω στο msn,δεν εχω νετ σπιτι... :-((((((
Jun 19 2009 13:05
Photo

BlindGirlInTown → JiraiyaSannin

τενκ γιου τενκ γιου..Αη νιντ γιορ χελπ..Δεν ξέρω πώς πρέπει να κάνω κάποια πράγματα εδώ πέρα..Με βοηθάς?
Jun 19 2009 12:49
Photo

lily → FunkyFisch

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και γω θέλω!!!! Λοιπον, θα με βαλεις σε μια βαλιτσα (δεν πιανω πολυ χόρο) και οταν πας αμερικη θα ερθω και γω!!!! Που Αμερική? Γιατί αμερική? Τι θα κανεις στην Αμερική? Θα τα ξεράσεις ολααα! σκουλικι....!!! Οχι ρε, Καστοριανός ειναι. Αυτός στο παρτυ που ήσασταν. Νομιζα το ήξερες....
Jun 19 2009 12:33
Photo

lily → Black Rabit

Χαχαχαχααα!!!! Ελεος!!! Να σου πω... παμε Κατερινη για μπανιο??? Να δουμε και τον cosplay-sama sou?
Jun 19 2009 12:28
Photo

JiraiyaSannin → BlindGirlInTown

Welcome nakama : D
Jun 19 2009 12:27
Photo

JiraiyaSannin → Zoro

οχι ρε αυτο ελειπε :P στο one piece και στο naruto τον χουν καψει με το nakama..απλα καθε φορα που προστατευουν τον αλλο και τους λενε nakama αυτοι λιωνουν στο κλαμα :S
Jun 19 2009 11:43
Photo

ayame → miko-chin

thanks
Jun 19 2009 11:42
Photo

Cassiel → Six Winged Angel

Όχι ρε συ:hihi2:.Εφόσον το γράφω. Χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο χαρτί για -περίγραμμα- του οποίου το κενό γέμισα με μαρκαδόρο υφασμάτων και βγήκε το σχέδιο. Το αυτοκόλλητο χαρτί προφανώς μετά το ξεκόλλησα και το πέταξα. Ενώ τα άσπρα γυαλιά είναι ξεχωριστό άσπρο ύφασμα (που του έδωσα πάχος) που το κόλλησα στο κατάλληλο σημείο με κόλλα. Γι'αυτό τσακίζουν. Επειδή είναι ύφασματα.
Jun 19 2009 11:32