Jump to content

Community Status Updates

Photo

Akasukekuro → Adventurer

Ρεεε!!!!! Που είναι οι φωτογραφίες του cosplay party του τελευταίου γιατί δεν ανεβάσατε τίποτα??? :D
Jun 19 2009 10:48
Photo

Emmanouela → mysticismlover

σοκολαταααααα!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 κοιτα, ισως και να ειναι λιγο περιεργο το οτι δεν σου αρεσει η θαλασσα κτλ αλλα σε αλλους δεν αρεσουν οι τηγανητες πατατες αρα εισαι μια χαρα! :P
Jun 19 2009 10:26
Photo

Kirenahana → mysticismlover

nai... kai thelw na paw, but then there's the money issue... uhh
Jun 19 2009 10:14
Photo

DarcRose22 → lily

[COLOR=darkorchid]kala!!!!!!!!!!!! esi? msn eheis? t diko m einai [/COLOR][EMAIL="darcrose22@hotmail.co.uk"][COLOR=darkorchid]darcrose22@hotmail.co.uk[/COLOR][/EMAIL]
Jun 19 2009 09:50
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

πωπω thanks ρε συ XD εύγε καταπληκτικό ποστ, είναι και ο Kamina ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ever :3 μα καλά! η νεκροκεφαλή στο πίσω μέρος της μπέρτας είναι χαρτί?? φαίνεται να τσακίζει και να γυαλίζει όπως και το ύφασμα της Ο_ο
Jun 19 2009 09:47
Photo

Night Wizard Seal → Zouhan

Πόπο ,λυπητερά βραδιάτικα χεχε.Καλή υομονή :)
Jun 19 2009 08:51
Photo

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ο τι ευγενικότης ...Πάντως ευχάριστω,τώρα αν ξέρω το ότι το σπάμ είναι να γράφεις εκτός θέματος ,τώρα έχω σταματήσει και δεν το κάνω όπως πάλια...Δν είσαι η πρώτη στις παρατηρήσεις σε πρόλαβε άλλος:) Αλλά οκ συγγνώμη αν μια σελίδα περιέχει 5 πόστ μου,νομίζω ότι τώρα θα το προσέξω :)
Jun 19 2009 08:50
Photo

Night Wizard Seal → BuNjI

Πλάκα κάνει...:)Χαρά μου (καιάλλο ένα δυδιμάκι στην παρέα:kill4u:)Χρόνια μας πολλά... (Πόσο μου αρέσει να συναντάω άτομα με την ίδια μέρα γενεθλίων:kakaka:)Εμ δεν το έχεις γράψει,στο προφίλ σου...Αλλιώς θα σου έλεγα σίγουρα :bike: Και πάλι χάρηκα :bath:
Jun 19 2009 08:45
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

Αργησα να σου απαντησω, εξετασεις βλεπεις -.-" gomen gomen :hot: iya iya το επιθετικο εκεινο μου ποστ προς εσενα ηταν γιατι στα χα μαζεμενα για το ασταματητο σπαμμινγκ που κανεις. οχι τοσο για αυτο που ειπες. μα δεν ειναι δυνατο μια σελιδα να εχει πανω απο 5 ποστς σου.. cool λιγο.. αντε ελα και σε κανα μιτινγκ να σε κραξω και απο κοντα :P jya ne!
Jun 19 2009 03:30
Photo

BuNjI → Night Wizard Seal

Γεια σου man,Θοδωρής εδώ,χάρηκα πολύ:).Βεβαιιιιίως one piece,μου θύμησες να κάνω κι edit το profile μου,lol.Εχουμε και ίδια μέρα γενέθλια βλέπω,πέρασε ήδη μια βδομάδα αλλά χρόνια μας πολλά!
Jun 19 2009 02:34
Photo

Sins → mysticismlover

Το ξερω. Και δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα. Απλα δεν μπορω να μην πω τιποτα. :/ Ετσι και αλλιως κουραστηκα να ασχολουμε.. =Δ
Jun 19 2009 02:11
Photo

Cassiel → Six Winged Angel

Εφόσον το ζήτησες pics πάρε κάτι καλύτερο;) [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=319796#post319796[/url]
Jun 19 2009 01:41
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Yo. John here. Οχαιό και απο μένα :P. Διαβαζα το Bokurano. Omg, fucked up sadness indeedy. Χαρηκα btw :P
Jun 19 2009 01:08
Photo

Black Rabit → lily

Lilyyyyyyyyyyy μου!!!!Κάνε κάτι!!!Θέλω να πάμε για μπάνιο στην καταραμένη μας πόλη που τόσο μισούμε να την αγαπάμε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω πλέον και εδώ(δε θα πω πιο συχνά γιατί θα είναι σαν να εννοώ ότι έμπαινα έστω και λίγο από τότε που γράφτηκα).Yuri-san...anata wa boku no onna kara chusyoo~ oide!!!
Jun 18 2009 23:30
Photo

mysticismlover → Sins

ψιτ φίλος δεν ξέρω αν το χεις πάρει πρέφα,αλλά εδώ δε δικάζεται κανείς για να το παίζεις δικηγόρος ;)
Jun 18 2009 23:29