Community Status Updates
Lucy-Nyuu → Labrokratis
yeap η Yuuko έχει ιστορία πίσω της.... και στο manga λέει πολύ περισσότερα γι'αυτό...Όσο για την κυκλοθυμία της εγώ απλά λυπάμαι τον Watanuki...:hahaha:
Τώρα το σχέδιο νομίζω οτι ακολουθεί το style του Tsubasa... Ξέρεις με τα ποδια να είναι τρια μέτρα και με τις υπερβολικές αντιδρασεις και κινήσεις του Watanuki....Αυτό ήταν και το μοναδικό που δν μ'αρεσε στο anime.... όλα τα άλλα ήταν καταπληκτικά :wooi2:
Jun 29 2009 18:39
kelborn3 → Hazuki
Cause [SIZE=3][COLOR=Black][B]RETRO [/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=DimGray]owns
[IMG]http://fc08.deviantart.com/fs44/i/2009/119/5/0/Retro_Bunch_by_TemplaSimpina.jpg[/IMG]
Respect στο καλο Ossan του anime.gr
[/COLOR][SPOILER][IMG]http://fc02.deviantart.com/fs8/i/2005/361/3/8/Don__t_Fuck_With_Chuck_by_KidThink.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 29 2009 18:29
AristidisK → AngelPoTaGaTo
:tensai:[COLOR=black]Εγώ είμαι στο ένατο επεισόδιο:wooi2: μπορείς να τα δεις στο YOUTUBE σε HQ:dazed: μα ENG SUBS:dazed:!!!Επίσεις είδες το FULLMETAL ALCHEMIST BROTHERHOOD το δέκατο τρίτο επεισόδιο:yawn2:;;;Εγώ τώρα θα το δω!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 29 2009 18:11
AngelPoTaGaTo → AristidisK
δεν έχω δει ούτε το D.Gray-man αλλά ένας φίλος μου μου 'πε ότι είναι φοβερο.:wooi2: θελω και εγω να το ξεκινησω:kawaii:.
Jun 29 2009 17:44
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Εντάξει, η κυκλοθυμία είναι κάτι που ίσως να σου αρέσει να την βλέπεις χιουμοριστικά από απόσταση, αλλά όταν την βιώνεις πρώτο πρόσωπο στους δικούς σου ανθρώπους, δεν αντέχετε! Ίσως να φταίει ότι είμαι αγοράκι: Διαφοροποιείτε η ψυχοσύνθεσή μας και δεν βρίσκουμε στις φιλίες και στις σχέσεις μας ενδιαφέροντα επί της καθημερινότητας σε κάτι τέτοια κυκλοθυμικά, όπως εσείς οι γυναίκες.
Πάντως η Υuko (ή Υuuko; ) είναι ελκυστική και στα μελαγχολικά της και στα προκλητικά της. Το κακό είναι ότι μαζί αυτά τα δύο, σε στέλνουν φρενοκομείο! Έψαξα βέβαια λίγο την ιστορία της και έμαθα κάποια πράγματα για αυτήν που τελικά δικαιολογούν την συμπεριφορά της.
Τώρα για το σχέδιο, να σου πω: Το σχέδιο της Clamp είναι χαρακτηριστικό, ωστόσο στο xxxHolic παρατήρησα κάποιες ακρότητες - πειραματισμούς, που δεν έχει τύχει να δω στα υπόλοιπα έως τώρα. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι ο κανόνας και να έτυχε σε αυτά που έχω δει έως σήμερα οι πειραματισμοί αυτοί να είναι λιγότεροι. Δεν είπα ότι δε μου αρέσει το σχέδιο, αν όμως ήταν να επιλέξω κάποιες στιγμές, θα επέλεγα άλλη σχεδιαστική απόδοση.
Γενικά, το σχέδιο της Clamp δε με ενοχλεί: Άλλωστε, το σενάριο, η πλοκή και οι χαρακτήρες μετράνε πολύ περισσότερο και στο xxxHolic όλα είναι πολύ καλά δοσμένα.
Jun 29 2009 17:14
dOOpLiSSaKoS → Sponis
Mmmmm παράξενο έβαλα εικόνες τις είδα να postarode αλλά τώρα εξαφανίστηκαν!! WTF?? :P
Jun 29 2009 16:44
iristella → dOOpLiSSaKoS
/b/ Eίναι το random section του imageboard γνωστού ως [URL="http://www.4chan.org/"]4chan[/URL]. Oι κανόνες σχετικά με το περιεχόμενο το οποίο ποστάρεται σε αυτό είναι ελάχιστοι οπότε έχει και την περισσότερο αρνητική φήμη όχι μόνο ανάμεσα στα άλλα section του 4chan αλλά και γενικότερα στο internet. Από εκεί έχουν ξεπηδήσει πολλά memes όπως πχ το pedobear και τα lolcats.
Jun 29 2009 16:15
dOOpLiSSaKoS → iristella
Να κάνω μία ερωτησούλα? Τι ακριβώς σημαίνει αυτό το /b/? Το έχω δει αρκετές φορές και δεν ξέρω τη είναι!
Jun 29 2009 16:02
Dark_Venus → Lil Marine
Εμενα κάνουνε ελαφριες μπουκλες και τα ισιώνω... Παρε επαγγελματική εγώ απο τότε που πήρα έχουν φτιάξει πάρα πολύ μπορώ να πώ χιχι. Αντε τυχερη κανεις και διακοπές τωρα... :)
Jun 29 2009 15:05
Seraphimon-T.K. → dbgoku
Νομιζω στο YouTube εχει μονο το πρώτο επεισοδιο. Εχω γραψει και γω 4-5 αλλα δεν νομιζω να βρεις τα υπολοιπα... Το Αλτερ αλλαζε συνεχως την ωρα κ το εβαζε μετα 7 το πρωϊ!! ουτε εγω δεν σηκωνομουν για να το γραψω ΧΡ φαντασου. Παντως σε αυτη τη σεζον δεν εκαναν και ιδιαιτερη καλη δουλεια στη μεταγλωττηση...
Jun 29 2009 14:37
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Χαίρομαι που σ'αρέσει!!! Καλά ας μν αρχίσω να μιλαω για την Yuuko καλύτερα!! Είναι η αγαπημένη μου ηρωίδα από anime/manga... Και όντως όλες αυτές οι εναλλαγές στον χαρακτήρα της είναι αυτό που μ'αρεσει περισσότερο σε αυτήν!!!:wooi2:
Το σχέδιο δν σ'άρεσε? Είναι περίεργο δν λέω αλλά έτσι είναι τα περισσότερα της clamp...
Jun 29 2009 14:36
jimmare → Barbara
Μια χαρα αλλα ψιλοβαριεμαι...Δεν εχω και καποιον να μιλησω msn D: Και απο τη πολυ τη βαρεμαρα μου εχω τοσο καιρο να κανω post εδω που μεχρι και το anime//gr λεει:
Kαλώς ήρθες jimmare, απ' ότι φαίνεται έχετε καιρό να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα στο forum μας! Η online κοινότητά μας στηρίζεται στην συμμετοχή όλων μας!
Ευκαιρία είναι λοιπόν να μας μιλήσετε για τα αγαπημένα σε όλους μας anime και manga ή απλά να ακούσουμε την άποψη σας σε κάποια από τα forums μας.
Αρκετά δημοφιλή και με έντονη κίνηση forum είναι τα [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=3"]Anime & Manga[/URL] forums, το [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=6"]Anime Distribution Network[/URL] και το [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=17"]Οff Topic[/URL] section μας φυσικά για πιο χαλαρή κουβεντούλα.
Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά σαν ενεργό μέλος της κοινότητάς μας!
XDXDXD
Jun 29 2009 13:43
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ωραίο έτσι; Δε το ξέρουν και πολλοί!
Όχι καλέ, τι Γιαπωνέζικα να ξέρω!
Overdub από αγγλικά κάνω, σε κάποια συγκεκριμένα anime, που είναι πολύ παλιά που μου αρέσουν (από τον Leiji Matsumoto κυρίως).
Με μεταφράσεις σε Manga δε έχω ασχοληθεί, όμως ξέρω πολλά άλλα παιδιά που κάνουν. Είναι και διαφορετικό από αυτό που κάνω.
Είδα τα πρώτα 4 επεισόδια του xxxHolic και με εξαίρεση το σχέδιο κάποιες στιγμές, η σειρά δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα και με το μεγαλύτερο νοηματικό υπόβαθρο από ότι έχω δει σήμερα από Clamp. Βασικά μου θυμίζει και κάτι από Galaxy Express 999, με την έννοια ότι έχουμε καταστάσεις που οδηγούν σε συμπεράσματα, κλπ κλπ κλπ.
H Yuko πάντως είναι παράνοια: Την μια στιγμή είναι Ντίβα 100 καρδυναλίων, την άλλη στιγμή party animal και hot babe και άλλες στιγμές μελαγχολική. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο να εισαι "άνθρωπος" όταν έχεις τις δυνάμεις της και ξέρεις όλα αυτά που αυτή διαβλέπει. Ισως τελικά να μην ήθελε και τίποτα από όλες αυτές τις δυνάμεις που έχει.
Πάντως έχει ενδιαφέρον η σειρά, κακως που δεν την είχα δει τόσο καιρό :-)
Jun 29 2009 13:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed