Community Status Updates
Lucy-Nyuu
→
Lucy-Nyu
Helloooo!! Elfen Lied ναι Hell Girl οχι ακόμα.... :P (το αβαταρ μου είναι απο xxxholic)
Jun 29 2009 23:24
Xristos-san → mihalakis21
Sorry πυ ενοχλω αλλα μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι ο χαρακτηρας που εχεις για υπογραφη?
Jun 29 2009 23:17
Black Kaiser → Mad_Hatter
Εχεις δίκιο, την είχα ξεχάσει την Konan. Ωστόσο, μάλλον και ο Nagato όπως ήταν τον είχε τον Ναρούτο χωρίς την βοήθεια της. Αλλά και πάλι κάπως θα νικούσε ο Ναρούτο...
Όσο για τον Ναρούτο και την world peace που αναζητά με την ηλιθια υπεραισιοδοξία του έχεις δίκιο πως είναι μακράν ο πιο annoying main character.
Να συμπληρώσω ένα πράγμα που μου την σπάει είναι το overuse των κλώνων σε κάθε μάχη. Εκεί που νικάει ένας χαρακτήρας τον αντίπαλο του ξαφνικά "Ha it was my shadow clone and not me...". Έλεος.
Αυτήν την στιγμή όντως το Bleach είναι σε πιο cliffhanger φάση απο το Naruto. (OP δεν διαβάζω ακόμα)
Jun 29 2009 22:34
iristella → MpS
[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση. [/quote]
[/B][COLOR=Black]Σε παρακαλώ πολύ γράφε στα ελληνικά από εδώ και στο εξής. Καλή συνέχεια!!![/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]
Jun 29 2009 22:05
Ναι, το ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα και τα βράδια το διάβαζα απο το λαπτοπ.
Ωραίο το βρήκα. Σαν manga είναι σαφώς πιο "γεμάτο" απο το Bleach αφου έχει πολλά περισσότερα πανελσ ανα chapter και η πλοκή προχωρά πολύ πιο γρήγορα. Επίσης οι συμπληρωματικοί χαρακτήρες μου φάινονται κάπως καλύτεροι και πιο ανεπτυγμένοι. Σε γενικές γραμμές το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το μάνγκα.Στα αρνητικά μου σπάει τα νέυρα πολύ ο Ναρούτο ενώ οι μάχες κρατάνε πολύ σωστά ?
Όσο για τον Nagato που είπες μάλλον ήταν καλύτερα που έκανε αυτήν την τελευταία κίνηση και΄εσωσε τους πάντες (και τον Kakashi ευτυχώς) παρά να χρησιμοποιούσε το chakra του εναντίον του Ναρούτο όπου θα έχανε και πάλι.
ΥΓ : Μάλιστα. Τώρα θα έχω 2 weekly mangas να περιμένω.
Jun 29 2009 21:54
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Μπρααααβοοο!!! το μινιμαλιστικο background!! Αυτο είναι ακόμα ενα απο τα βασικότερα στοιχεία που με τράβηξαν στο xxxholic απλά δν ήξερα πως να στο εξηγήσω... :joyful:
Εγω δν μπορώ να πώ πως το απορρίπτω τελείως όλο αυτό το μοιρολατρικό αλλά σε μερικά σημεία λες απλά "έλεος" με την υπερβολική "ηρεμία" που αντιμετωπίζονται τα γεγονότα...
Αλλά τι να κάνεις αυτός είναι ο κόσμος της Yuuko!!:canthelp:
Jun 29 2009 21:50
Τελείωσα το Naruto και κατάλαβα γιατί σου άρεσε ο Pein. Όντως πολύ ωραίος χαρακτήρας. Αήττητος πραγματικά.
Jun 29 2009 21:16
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Οι αντιδράσεις και οι πόζες μπορώ να σου πω ότι μου αρέσουν κιόλας. Τα τρίμετρα πόδια και τα μινιμαλιστικά backgrounds κάπως με ξενίζουν. Αλλά εντάξει, έχω δει πολύ χειρότερα πράγματα, αυτά απλά με ξεκίζουν, δε με χαλάνε!
Όσο για την Yuuko, διάβασα διάφορα εδώ και εκεί, έτσι έμαθα την "ιστορία" της και γιατί είναι αυτή που είναι. Δίκιο είχα τελικά: Δεν ήθελε να είναι αυτή που είναι, οι συνθήκες την έκαναν αυτό που είναι.
Πάντως έχει μια μοιρολατρία αυτό το anime: "όλα είναι προκαθορισμένα", "τίποτα δεν είναι τυχαίο", κλπ κλπ κλπ. Πολύ γιαπωνέζικη πεποίθηση, εγώ είμαι ελληναράς, δε τα πιστεύω αυτά :hahaha:
Jun 29 2009 20:28
Tsunade-sama → Zoro
Όχι, δεν τα είδα τα τελευταία δύο λόγω διαβάσματος αλλά από ότι έμαθα δεν έχασα κ τίποτα.Καλύτερα γιατί έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα τελευταία επεισόδια κ έτσι θέλω να το ξαναρχίσω.
Κ ναι έχω το Brand New World στο κινητό μου!Είναι υπέροχο, είναι απίστευτο κομμάτι!
(Είμαι καμμένη ε?:hahaha:)
Άντε να περάσουν οι μέρες να σε ξαναδούμε στα λημέρια μας.
Εσύ να υποθέσω το βλέπεις ακόμα το OP?
Εντομεταξύ διάβασα το thread για το fairy tail...OMG σαν να βλέπω τους χαρακτήρες του ΟΡ με άλλα ρούχα :hahaha: Φαίνεται καλή σειρά...shounen έτσι?Όχι ότι μας χαλάει κ το bishounen:nbleed:
Jun 29 2009 19:21
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Ααααχχχχ....:bath:Εγώ μικρός δεν έχανα επεισόδιο από το digimon adventure 1&2...:drink:Θυμάσαι που έβαζε το alter κατι διπλά επεισόδια στις 22:00??:nanana::wis:
Το 1 το βρήκα σε greek dub για το 2...:terror2:
Μετά το greek dub αυτομάτως ψάχνω jap-audio,eng sub αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις όλα τα episodes...Να φανταστείς στο anilinkz τα έχει όλα αλλά εναλλάσονται από sub σε dub...:uhh:
Μήπως μπορείς να βοηθήσεις???Άμα έχεις υπ'όψη σου κάποιο site...Πρώτη μου επιλογή είναι το streaming αλλά και το download καλό είναι...:byejg9:
Jun 29 2009 19:03
AngelPoTaGaTo → AristidisK
είδα προχτες το 13ο επεισόδιο σε raw αλλά θα παω να το ξαναδω με subs διοτι δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα:dazed:
Jun 29 2009 18:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed