Jump to content

Community Status Updates

Photo

LokeFingolfin

αλλαξε το tittle [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7367"]αυτου[/URL] σε The Pirate Bay going to be sold, MPAA suing Isohunt and other bittorent sites αν γινεται. thx
Jul 01 2009 02:03
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xεχε, τα θυμάμαι. Θα βαρεθείς να λες στον εαυτό σου υπομονή. Εγώ εδώ ήσυχα, ξεκουράζομαι......
Jun 30 2009 22:04
Photo

Loke → Lucy-Nyuu

heh. chatzilla το βαζεις απο τα addons του firefox. Αν προτιμησεις να βαλεις mirc (πολυ καλυτερο) μη το κατεβασεις απο το site του, αλλα πες μου να σου στειλω το exe.
Jun 30 2009 21:10
Photo

Adventurer → MitHuNa

1) Take notes to photocopy machine. 2) Select 10% size. 3) Hide small papers among your hair. 4) ... 5) PROFIT!
Jun 30 2009 19:26
Photo

MitHuNa → Adventurer

grrr cant read anymore.
Jun 30 2009 17:21
Photo

ZeLiGa → MogDevil

Βρε, έχω ένα χρόνο που είμαι μέλος σε αυτό το φόρουμ! :P Όσο για το Eva που ζήτησες, η δεύτερη ταινία βγαίνει τώρα το καλοκαίρι. Το πότε θα τη δούμε μεταφρασμένη με κανα καλό sub, δεν το ξέρω...:nanana:
Jun 30 2009 16:13
Photo

Lucy-Nyuu → Loke

nope τπτ απο τα δυο....:knock-knock: θα κοιτάξω το guide και αν δν καταλαβω τπτ θα σου πω...:ureshii:
Jun 30 2009 15:25
Photo

mono → Lucy-Nyuu

Δυστυχώς με κάποια anime πρέπει να κάνεις υπομονή :/ Μου έχει τύχει να περιμένω να κατέβει σειρά και 2 βδομάδες :terror2: Πάντως αν δεν θέλεις να περιμένεις και επειδή είναι κρίμα να το δεις online (χειρότερη ποιότητα etc) μπορείς να κάνεις αυτό που σου είπε ο Loke και να τα κατεβάσεις από το irc . Δεν είναι κάτι φοβερά δύσκολο. Αν θες να σε βοηθήσω στείλε pm :thatsit: edit : Με πρόλαβε ο Loke XD
Jun 30 2009 14:44
Photo

Loke → Lucy-Nyuu

ello μπορεις να διαβασεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1529"]αυτο εδω (XDCC Guide)[/URL] για να καταλαβεις καποια πραγματα αλλιως αν δεν εχεις χρονο / ορεξη θα σου πω εγω τα βασικα για να κατεβασεις τη σειρα και μετα βλεπουμε :P chatzilla addon του firefox ή mirc εχεις?
Jun 30 2009 14:43
Photo

Tea-chaniristella

Καημέεεεενο... εάν βάλω όλα τα Hellsing demotivators που έχω, θα με βρίσουν για κάψιμο, πήξιμο ΚΑΙ πρήξιμο!
Jun 30 2009 14:01
Photo

iristellaTea-chan

Honey you missed a Hellsing Demot. I am starting to worry about ya......:hahaha: [SPOILER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1246327058062.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 30 2009 13:58
Photo

Lucy-Nyuu → Loke

Hello!! Thx για το link αλλά μπορείς να με βοηθήσεις να καταλαβώ τι γίνεται γτ πέρα απο torrents που βρίσκω μόνη μου είμαι τελείως άσχετη...:nosey:
Jun 30 2009 13:48
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Μπα, δεν πρόκειται να δω το ανιμέ του Ναρούτο. Αντίθετα σκοπέυω να συνεχίσω το ΟP το οποίο το άφησα κοντά στο chapter 70. Με εκπλήσει πολύ που βρίσκεται πάνω απο 500 chapters και τώρα είναι στο καλύτερο του arc. Btw έχεις msn ? Add me : [EMAIL="lordrevangr@hotmail.com"]lordrevangr@hotmail.com[/EMAIL] :)
Jun 30 2009 12:40
Photo

MogDevil → ZeLiGa

μια χαρα ειμε τρελε μοδ (δεν πεζεσε με τιποτα με τα ποστ σου ) ακομα δεν ηρθες στο φορυμ αυτο εχις Γ....... θη στα ποστς (χορις παρεξηγηση) για πες μ τα νεα σου και μια εροτισι αν ξερις ποτε θα βγη μεταφρασμενη η δευτερη τενια ΕVA (remake)...???:nosey:
Jun 30 2009 02:09
Photo

MogDevil → Adventurer

ελα χαμενε φοιττητη κιτα στο youtube να δις και να με πις μετα πος σου φανηκε [B] [/B] [B] [/B]
Jun 30 2009 02:07