Community Status Updates
iristella
→
belikeme
You can do this all night. I can keep ignoring you and the ban is a two clicks procedure.
FYI the ban was a decision by the whole team based on your behaviour, not a sole decision by my part (i cant ban lol). So do as you please you are not getting anywhere with this kind of behaviour.
EDIT.... Ναι το θέμα ειναι ότι τόση ώρα τα λες στο λάθος άτομο. Δεν σου έριξα εγώ το Ban ευθύς εξαρχής γιατί δεν μπορώ να bannarw. Το Ban στο έριξε ο Phantom Duck.Για οποιαδήποτε απορία σου ή ένσταση σχετικά με την απόφαση μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν με Pm.
Jun 29 2009 02:01
belikeme
→
iristella
We can do this all night, OR you can just give me my old account back.
Jun 29 2009 01:45
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Τελικά το είχα δεί....:wis:
Μπράβο μπράβο!! Δλδ ξέρεις γιαπωνέζικα?? Και γω θέλωωωω!!!:nanana::nanana: (Μεταφράσεις σε manga κάνεις? :unsure:)
Έλπίζω να σ'αρεσει το xxxholic!! Θα περιμένω τότε!:)
Jun 29 2009 01:42
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει πουθενά ότι το έχω μεταφράσει :-P
Εδώ το link, κρατάει μόνο 6 λεπτά, δες το να γελάσεις:
[url]www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v18540003fKQkfXWt[/url]
Ναι, μόλις το δω όλο, θα σου γράψω κριτική :-)
Λογικά σε 3 εβδομάδες από τώρα.
Thanks και για το friend request :)
Jun 29 2009 01:14
Candlejack
→
iristella
[IMG]http://i80.photobucket.com/albums/j163/dj_xtort/Borat_Great_Success.jpg[/IMG]
Jun 29 2009 01:00
Lucy-Nyuu → Labrokratis
χεχε ναι ναι προσπαθούμεεε!!:tensai:
Μ'αρεσουν πολύ όλα τα anime που έχω δει απο clamp... μου λειπουν βεβαια μερικα ακόμα αλλα που θα παει θα τα δω και αυτα!!:P
Έχω δεί chobits αλλά δν θυμάμαι αν εχω δεί το "Chibits"....θα το τσεκάρω όμως οσονούπω!!:D
Και εννοείται πως θα περιμένω γνώμη για το xxxholic!! It's my favorite one...:wooi2::wooi2:
Jun 29 2009 00:50
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Ευχαριστώ για το link με το xxxHoLiC.
Τελικά τα επεισόδια τα κατέβασα ένα - ένα από megaupload, γιατί από hsbsitez.com ήταν απελπιστικά αργό! Τα υπόλοιπα (kei/ova/movie) τα είχα βρει πολύ ευκολότερα. Άτιμοι Αμερικάνοι, τι μας κάνετε με το licensing!
Βλέπω είσαι "ειδική" σε Clamp και xxxHoLiC! Εγώ έχω δει μόνο τα μισά έως τώρα (Chobits, Tsubasa Chronicles, Tokyo Babylon). Έχω λοιπόν "δρόμο" μπροστά μου!
Το εξάλεπτο "chibits" (έξτρα του Chobits) μάλιστα, το έχω μεταφράσει και στα Ελληνικά και είναι ανεβασμένο στο Veoh.
Jun 29 2009 00:33
Lil Marine → Dark_Venus
δεν τα ισιώνω αλλά είναι ίσια ^-^
βάζω μάσκα αλλά είναι πάντα πολύ άγρια :p
Jun 29 2009 00:24
Melkor → zade
κεντρο, για τα αλλα 2 χαμενια κορμια δεν κοβω το κεφαλι μου καθως εχουν ακομα εξεταστικη, αλλα εγω θα ειμαι ελευθερος. αρα, οποτε γουσταρεις, ειδοποιεις και βρισκομστε. και εννοειτια οτι αν μπορεσω κουβαλαω και τους αλλους 2
Jun 29 2009 00:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Αααααχ χεστα κι αστα...περασε μια βδομαδα μενουν αλλες 4..αααααχ =(
Τι κανεις εσυ; Ολα καλα;
Jun 28 2009 23:54
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Hi Seraphimon, ρωτάω εσένα γιατί ξέρω ότι είσαι ο πλέον ειδικός σε θέματα digimon:Blissfull:...Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω όλη τη season του digimon frontier σε greek dub???Download or streaming δεν έχω πρόβλημα γιατί το ψάχνω σαν τρελός....
Sorry for the intrusion..........:nod::emptyonexg1:
Jun 28 2009 23:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed