Community Status Updates
a2a → miko-chin
Γιατί Κάμε στα ιαπωνικά είναι η χελώνα. Το όνομα του αν μεταφράζονταν στα ελληνικά θα ήταν Χελωνοαχλάδης! Χαχαχα! Χαιρομαι που σου άρεσε! Τρελαίνομαι να γράφω crack! XD
Jun 29 2009 13:01
Camus → MisaYoshiko
Ευχαριστώωωωωωωω Ναυσικά μου!!!!!!!! Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά τώρα δεν πολύ μπαίνω!!!!!!! :D
Jun 29 2009 12:49
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=black] :tensai:Ξεκείνησα το D.GRAY MAN καλό και αυτό:wooi2:!!!Πόσα ANIME είδα αυτόν τον μήνα άραγε;;;Λοιπόν είδα VAMPIRE KNIGHT:wooi2: , D.N. ANGEL:wooi2: , ELFEN LIED:wooi2: και CODE GEASS:wooi2: δεν θυμάμαι τίποτα άλλο:yawn2:!!!Πόπο 4 ANIME σε ένα μήνα:oo::oo::oo: και αν δεν κάνω λάθος το D.GRAY MAN έχει περίπου 103 επισόδια:terror2: οπότε λέω να το τελειώσω σε κανέναν μήνα:erk: αλλά τώρα στις διακοπες δεν νομίζω να συνεχίσω για πολύ:nanana: αλλά και τον Αυγουστο που γυρνάω θα ξαναξεκεινήσω!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 29 2009 12:28
ZeLiGa
→
roriconfan
Wtf? Τα δοκίμασα και δεν μου έκαναν τίποτα τέτοιο.... Δοκίμασε με irc που πιάνει φουλ ταχύτητα! :tensai:
Jun 29 2009 12:22
MisaYoshiko → Whitelighter
hehe τα ιδια γουστα εχουμε:Ρ ηθελα και γω να βαλω τον κερο-τσαν αλλα ειχα βαλει ηδη 2 και λεω νταξ φτανει:Ρ και βαλαμε και ποκεμον
Jun 29 2009 11:45
miko-chin → a2a
hi τι κάνεις?Διάβασα στις Κόρες του Τσα το μυθιστόρημα "Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή" και πραγματικά είσαι απίστευτη.Μόνο που ταίριαξες τα Τζόνυ με την νυχτερινή Αθήνα δημιουργεί γέλιο απο μόνο του.Τα διάβασα όλα χθες το απόγευμα και έσκασα στα γέλια.Αλλά δε κατάλαβα κάποια πράγματα πχ.τον Κάμε γιατί τον λες χελώνα?
Jun 29 2009 11:15
roriconfan
→
ZeLiGa
To μtorrent που χρησιμοποιώ για download για κάποιο λόγο βγάζει Invalid type τα torrent
Jun 29 2009 11:06
Kirenahana → marilena_r
0hayo! Ισχύει το σημερινό? Το τηλέφωνό μου το έχεις, οπότε όταν είναι πάρε να συννενοηθούμε. :)
Jun 29 2009 11:05
ZeLiGa
→
roriconfan
Σου προτείνω να κατεβάσεις το release των [URL="http://www.thoranime.org/?p=1182"]Thora[/URL]. Έχει δύο εκδόσεις, μία στα 720p και μία στα 1080p(αν έχεις μια HD TV καλά είσαι :P )
Jun 29 2009 08:56
belikeme
→
iristella
Ωραία....... Μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία? Μου δίνετε το account πίσω και με την πρώτη ***ια μου δίνεται ένα ΙΡ ban και τέλος. Αν δεν θέλετε να μου το δώσετε τώρα ανοίξτε το σε μια βδομάδα.....
Jun 29 2009 02:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed