Community Status Updates
Sunabouzu → Glaurung
αν σε ενδιαφερουν γενικα τα yuri ,
πηγαινε στο site των [url=http://www.lililicious.net/index.php]lilicius[/url]
εχουν πολυ καλο υλικο
Jul 13 2009 14:11
Satou no Kumo → ice_hime
[COLOR=Navy]domo..εχω μια ερωτηση:
υπαρχει συγκεκριμενο site οπου διαβαζεις doujinshi ή διαβαζεις ο,τι πεσει στα χερια σου;
εγω πχ εψαχνα για tegaki και βρηκα ενα ιαπωνικο δικτυο και μετα απο πολλες ωρες
αλλα σιγουρα αξιζουν και εχουν πολλη τροφη *___*
link me please?[/COLOR]:ureshii:
Jul 13 2009 12:36
kelborn3 → Zoro
Nα σαι καλα ευχαριστω-αμα βγει κατι καλο 8α στο ανταποδωσω.Και παλι ευχαριστω:nbleed:
Jul 13 2009 11:05
Tea-chan → Tsunade-sama
Λεπόν, αγαπητή μας Hokage!
Ας είμαστε ειλικρινείς, το Berserk είναι splatter, και μάλιστα βαρέων-βαρών, να μη κρυβόμαστε πίσω από τη δαχτυλήθρα μας! :stubborn:
ΑΛΛΑ!
Εάν αφήσεις μόνο αυτό το στοιχείο να σε επηρεάσει και να σε απομακρύνει, χάνεις την πιο επική ιστορία φαντασίας που φτιάχτηκε ποτέ σε manga. Όπως λέει και ο κόσμος, το Bersek είναι το Lord of the Rings των manga. Φαντασία, επικές μάχες (πέραν του splatter), ιδεολογία των πιο ένδοξων μαχητών και αγωνιστών του κόσμου, ένα ρομάντζο με τραγικότητα που κάνει το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» να πρασινίζει από ζήλια και μία από τις μεγαλύτερες μορφές που γέννησε ποτέ ανθρώπινος νους, ο Gutts, ο ήρωας της ιστορίας.
Θα σου περιγράψω το δικό μου ταξίδι. Η αλήθεια είναι ότι το άρχισα από περιέργεια και μόνο, μιας και είχα κι εγώ στο νου μου τη splatterιά. Λέω «άντε και να το ρίξω μια ματιά, τόσος ντόρος που γίνεται γι’αυτό…» Και κόλλησα, μιας και είδα παραπέρα από το αίμα. Γιατί το Berserk έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από αίμα και μόνο. Η βία του είναι εθιστική, αποχαυνωτική, παρά τρομακτική, ή οτιδήποτε άλλο. Θα δεις ότι ο Miura, πολύ εύστοχα, κάνει τους ζωντανούς πιο αηδιαστικούς από τους νεκρούς και τα έντερά τους. Προσωπικά, δε βρήκα σκηνή splatter πιο αηδιαστική από τα πορτραίτα του όχλου που ζωγραφίζει.
Οι χαρακτήρες είναι άλλο ένα ατού. Εκτός από τον Gutts, υπάρχει ένα bishounen μάλαμα για τις κοπελιές, που πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Αλλά μόνο ως εμφάνιση, γιατί είναι κι ο villain της υπόθεσης! XD Επίσης, όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες που απαρτίζουν το cast είναι ρεαλιστικοί μέσα σε ένα κόσμο φαντασίας. Και το καλύτερο: το Berserk φιλοξενεί τον καλύτερο character-comic relief για μένα, τον Puck, μια νεραϊδούλα που επίσης είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις! :kawaii:
Γενικά, τα κορίτσια αποθαρρύνονται για το Berserk λόγω ακριβώς της βίας, αλλά πίστεψέ με, θα το συνηθίσεις! XD Τι σόι Hokage είσαι να λιγοψυχάς; Ούτως ή άλλως, από πότε ένα manga έγινε δημοφιλές από τη βία και ΜΟΝΟ; :canthelp:
Εν κατακλείδι, νομίζω ότι η βία δε θά’πρεπε να σε επηρεάσει. Είναι κρίμα να το απορρίψεις εξαιτίας αυτού.
Λαϊκιστή, ΤΡΑΒΑ!!:chigau:
Jul 13 2009 10:53
Glaurung → frikase
Sry , το [COLOR=black][FONT=Verdana]oberstuffe [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]με [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]το [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]παλιό [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]σύστημα[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana] ( Mittelstufe , Kleines , Großes [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]κτλ[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]) [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]ποιο [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]είναι ?:)[/FONT][/COLOR]
Jul 13 2009 10:02
Raven Princess → Ame Warashi
Αστα δεν φταιει αυτο!!!!Εχω απελπιστει!!!Ουτε ο αδερφος μου που κατεχει απιστευτες γνωσεις για τους υπολογιστες δεν καταλαβαινει!!Λεει πως φταει το φορουμ!!Ε τι να γινει!!!!
Λοιπον παρακολουθεις καποιο ανιμε ή διαβαζεις καποιο μανγκα τελευταια????
Jul 13 2009 09:23
Ame Warashi → Raven Princess
μήπως είναι μεγάλεσ σε μέγεθος?μια φορά την είχα πάθει κάπως έτσι επιδή ήταν πολύ μεγάλη η εικόνα...
Jul 13 2009 05:11
Zoro → kelborn3
Αφιερωμένο! :tensai:
[spoiler][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6040/brook2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5214/brook4k.jpg[/IMG][/spoiler]Hope you liked!! :hahaha:
Jul 12 2009 23:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed