Community Status Updates
Nighteyes → iristella
Α το χεις και πρόσφατο δηλαδή.:congrats:
Thanks. Κρίμα που δεν τελείωσε. Θα το χω υπόψιν μου για όταν ολοκληρωθεί.
Πολύ γέλασα με αυτό το topic μιλάμε.
Πρέπει να είχες γενέθλια κάπου εδώ γύρω, έτσι; Είδα που άλλαξε η ηλικία σου. Να τα εκατοστήσεις λοιπόν (και να 1000άσεις τα anime και 10000χιλιάσεις τα manga:congrats:).
Jul 13 2009 21:28
iristella → Nighteyes
Το manga της Nitta Youka είναι το When A Man Loves A man. Πολλοί από τους χαρακτήρες είναι αυτοί του Haru με αλλαγμένες θέσεις. ΠΧ υπάρχει και ο Iwaki ---> ο μελαχρινός τυπάς στο thread που κρατούσε την κολώνια. Σαν υπόθεση είναι πολύ καλό με εντελώς άλλο feeling από το Haru. Το κακό είναι ότι δεν έχει μεταφραστεί όλο μέχρι στιγμής και ειδικότερα κόβεται πάνω σε κρίσιμη φάση. Το διαβαζα χτες και κόντεψα να φάω τα νύχια μου από την αγωνία.
Jul 13 2009 21:16
Tsunade-sama → Zoro
Πέτυχε η πλύση εγκεφάλου...από απόψε (το ελπίζω δηλαδή μην με πιάσει κανένας ύπνος...ΖzZzZ)ξεκινάω το έπος Berserk...Άντε κ καλή μου αρχή!
Jul 13 2009 20:09
Tsunade-sama → Tea-chan
Καταρχάς ευχαριστώ για το friend request αγαπητή Tea-chan, ήδη όλο το βράδυ σκέφτόμουν πως δεν σου έστειλα εγώ πρώτη...i'm unsorrable :knock-knock:
Κατα δεύτερον, ευχαριστώ για την λεπτομερή ανάλυση σου στο θεματάκι μας, ειλικρινά μου κίνησε το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερο (μην σου πω κ την περιέργεια...).Ιδίως στάθηκα στο κομμάτι bishounen καθώς τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία γι'αυτα τα όμορφα κ smexy πλασματάκια στα anime :nbleed: Όχι ότι τα άλλα τα προσπέρασα ίσα ίσα αυτά ήταν που έδωσαν μια ενδιαφέρουσα πνοή σε αυτό το anime που τόσο μισούσα...αλλά όμως είπα ακούω για bishounen χαρακτήρες and I nose bleeding just in thoughts :hahaha:
Ωραία λοιπόν με πείσατε! (εσύ βασικά γιατί άλλος ακόμα προσπαθεί :kakaka: -[SIZE=1]just kidding ξέρω ότι θα δει αυτο το post o Ζοro hehe-[/SIZE][SIZE=2])[/SIZE]
[SIZE=2]Θα το ξεκινήσω, ίσως απόψε αν έχω τα κουράγια...είχα κουραστηκή μέρα σήμερα :sleepy:[/SIZE]
[SIZE=2]Ευχαριστώ πολύ κ πάλι:gotit:[/SIZE]
Jul 13 2009 20:05
mono → Erisadesu
Τί γίνεται Λιζάκι? Περιμένω την ψήφο σου [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7422"]εδώ[/URL] :burningbe3::nbleed::nbleed:
Jul 13 2009 19:50
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Αν, ναι... Ξεκίνησα να την γράφω Yuuko, μου κόλλησε κάποια στιγμή το Yuuki και μου'μεινε...
Γκομενασάι τομογιο! Εγκεφαλικός ανάπηρος οτακού, τι περιμένεις...
Νόμιζα ότι τα έχεις δει τα xxxHolic και Tsubasa, αλλά και ότι έχεις διαβάσει το link στην wikipedia που μου έδωσες! Έτσι μίλησα ελεύθερα, δεν κατάλαβα πως μπορούσα να σου κάνω spoiler. Βασικά δεν αναφέρω κάτι πέρα από το τι γράφει η wikipedia και τι είδα στις δύο αυτές σειρές έως τώρα.
Και ναι, έχω πιάσει το τι γίνεται, το νόημα γιατί γίνετε ότι γίνεται επίσης, ωστόσο δεν έχω πιάσει τι νιώθει η Yuuko για τον φίλο μας τον "Πρωταπριλιά"! Κάτι κρύβεται εδώ, κάτι έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά δε στο λέω για να μην μου γράφεις πάλι ότι σε spoilάρω! (ελληνικότατη λέξη, δε βρίσκεις; )
Τέσπα, συνεχίζω την τηλεθέαση, όταν τα ολοκληρώσω όλα θα σου ξαναστείλω!
Jul 13 2009 19:29
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Κατ'αρχην έχω να πω ότι όχι μόνο τα έχεις καταλάβει τέλεια αλλά σε μερικά σημεία μου έριξες και χοντρό spoiler :terror2:
Ναι κάπως έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα, μερικά τα είχα σκεφτεί και εγώ, μερικά δν είχαν περάσει καν απο το μυαλό μου...:bahhh: Επομένως εσύ ο ίδιος διαψεύδεις τον εαυτό σου:hahaha: Έχεις πιάσει το νόημα και με το παραπάνω!!! :P
Υ.Γ. Είναι Yuuko, όχι Yuuki :nanana:
Jul 13 2009 17:35
Raven Princess → Ame Warashi
Παρεμπιπτοντως σε ποια σχολη εισαι και σε ποια πολη???
Jul 13 2009 17:20
Raven Princess → Ame Warashi
Εγω προς το παρον περιμενω να κατεβασω τα επεισοδια της Sailor Moon την οποια αποφασισα να δω ολοκληρωμενα μετα απο 10 χρονια που ειχα δει κατι επεισοδια στην ελληνικη τηλεοραση(τοτε ημουν πιτσιρικι!!) και οσο περιμενω βλεπω NANA.Οσο για μανγκα μολις τελειωσα το Gentlemen Alliance Cross της Arina Tanemura!!!
Jul 13 2009 17:20
Ame Warashi → Raven Princess
ελπίζω να βρεθεί άκρη...ίσως αν ρώταγες κάποιον από τους υπεύθυνους στο φορουμ να γινόταν κάτι...μμμ,από anime μετά από μια περίοδο παύσης λόγω εξεταστικής ξεκίνησα tale of memories κ συνεχίζω με tale of maledies...στα σκαριά έχω επίσης black lagoon,serei no moribito κ.α.
από manga έχω κολλήσει άσχημα με το dogs τελευταία και με hellsing...:) u? :)
Jul 13 2009 17:04
Psylock → karkas
Να και κάτι για τα γούστα σου για πολλές ώρες καψίματος :D
[url]http://www.freepuzzlegames.biz/game/945/Minim.html[/url]
Jul 13 2009 16:18
Zoro → Tsunade-sama
Προσθέτω και ότι η Τσάι-τσαν σου μίλησε κυρίως για το manga, μιας και απ' όσο γνωρίζω δεν έχει δει το anime [SIZE=1](όπως εσύ αποφεύγεις τα manga, έτσι κι αυτή τα anime!)[/SIZE], still, αν και αρκετά πράγματα απ' αυτά που σου περιέγραψε απουσιάζουν στην οθόνη (ιδίως Puck, αν δεις στο album του profile μου τον έχω κεντρική εικόνα, αυτός που θυμίζει το κρεμμυδοεμότικον!), κάμποσα παραμένουν... οπότε, δες το anime με το καλό και αν (γίνει το θαύμα!) και σ' αρέσει προχώρα στο manga με τα 1000 να δεις την συνέχεια της ιστορίας... πολύ καλύτερη εκεί, απλά το anime είναι καλό για τους [SIZE=1][s]φοβητσιάρηδες[/s][/SIZE][SIZE=2] διστακτικούς[/SIZE] σαν εσένα, ώστε να δεις μια σύντομη σειρά 25 επεισοδίων και να πάρεις μια πρώτη γεύση... αλλά μην νομίζεις ότι τα δες όλα, η συνέχεια στο manga!! :wis:
Πέραν αυτών, δεν θα μπορούσα να τα έχω περιγράψει καλύτερα :wooi2:... να μια κοπέλα που ίσως είναι πιο καμένη από μένα στο θέμα... όπως είδες λοιπόν, αν και πέτυχες άτομο που λατρεύει σπλαττεριές με vampires και major Hellsing fan, η σειρά δεν στοχεύει σε αντρικό κοινό μόνο και το splatter δεν είναι "αυτό που προσπαθεί να προωθήσει ο ποιητής"!! :hahaha:
Μπρος να γίνεις πραγματική Hokage, είναι μέρος του training! :kakaka:
ΥΓ: Σου είπα να την ρωτήσεις, αλλά δεν σου είπα να αναφέρεις το όνομά μου τόσες φορές, νόμιζες δεν θα το 'βλεπα; :madtodeath: [SIZE=1](τουλ πέτυχα το σωστό άτομο να σε συμβουλέψει!)
[SIZE=2]So, πέτυχε η πλύση εγκεφάλου;[/SIZE] :orly:
[/SIZE]
Jul 13 2009 15:24
Glaurung → Sunabouzu
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri][COLOR=silver]Ευχαριστώ πολύ , δεν ήξερα που να ψάξω[/COLOR] :D[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Jul 13 2009 15:21
ice_hime → Satou no Kumo
συνήθως κοιτάω για συγκεκριμένες σειρές και τα ψάχνω από το [url]http://www.mangaupdates.com[/url]
Jul 13 2009 15:18
Labrokratis → Lucy-Nyuu
Βασικά την λογική της σειράς την έχω καταλάβει:
[spoiler]
Ο γνήσιος Syaoran και ο Watanuki, είναι αδέλφια. Οι γονείς τους είναι ο κλώνος Syaoran και κλώνος Sakura, που επέστρεψαν στο παρελθόν από την Yuuko μετά την ολοκλήρωση της συλλογής των φτερών της ψυχής του κλώνου της Sakura. O κανονικός Syaoran και ο Watanuki, γεννήθηκαν εξαιτίας ενός "κύκλου", χρονικού παραδόξου, επομένως κατά αυτήν την έννοια, η Yuuki καλά κάνει και μοιρολατρεί, γιατί τα ξέρει (τα έχει ζήσει; τα έχει δει; τις τα έχουν πει; ) όλα. Ίσως και η απάθειά της να πηγάζει ακριβώς από αυτό, ότι δεν "φοβάται" για το κακό μέλλον, διότι ξέρει προκαταβολικά, ότι τα πράγματα θα κάνουν τον κύκλο τους. Η ύπαρξή της και μόνο αποδεικνύει ότι όλα αυτά όσα συμβαίνουν βαδίζουν όπως πρέπει.
Βασικά, η Yuuki, είναι νεκρή και αναστημένη από τον άντρα της, τον Clow Reed. Την ανέστησε το γνήσιο Mokona. Το κόστος της "νεκρανάστασης", ειναι να ζει "παγιδευμένη" σε έναν κύκλο που ανήγει από την επίσκεψη που δέχετε από τους κλώνους των Syaoran / Sakura, την ολοκλήρωση της περιπέτειας τους, την επιστροφή στο παρελθόν, την γέννηση του γνήσιου Sakura και Watanuki και τα γεγονότα που ακολούθησαν μέχρι και την σύλληψη των Sakura/Syaoran και την κλωνοποίησή τους από τον Fei Wong Lee.
Επίσης, μεταξύ των αδελφων Syaoran / Watanuki, υπάρχει μία ισορροπία: ο Syaoran κάνει μία δύσκολη ζωή, αλλά έχει ως σύντροφό του την Sakura που φαίρνει τύχη στους γύρω της. Ο Watanuki κάνει μία σαφώς ευκολότερη ζωή, αλλά είναι ερωτευμένος με την Himawari Kunogi, που φαίρνει ατυχία στους γύρω της.
Η όλη σειρά βασικά, είναι μία τεράστια αλληγορία στο Yin & Yang, όπου όλα ξεκινάνε και τελειώνουν και όλα έχουν το παραπληρωματικό συμπληρωματικό τους
[/spoiler]
Ωστόσο όλα αυτά, δε μου έχουν δώσει να καταλάβω τι νιώθει η Yuuki για τον Watanuki.
[spoiler]
Εμένα μου φέρνει για κάτι πονηρό, αφού ο Syaoran έχει την Sakura και η Himawari μπορεί να ελπίζει σε κάτι μόνο με τον Domeki που έχει ανοσία απέναντί της. Ο Watanuki, ποιά έχει λοιπόν; Τη Zashiki Warashi; Δε μου κάθεται με τίποτα!
Εγώ πιστεύω ότι όταν η Yuuki ολοκληρώσει τον ρόλο της στο κύκλο που αναφέρω, θα πρέπει να "πεθάνει" (όπως νομίζω γίνεται στο manga στα τελευταία chapters). Και πιθανώς ο Watanuki θα ζητήσει να μην "πεθάνει" και το αντάλλαγμα θα είναι να είναι πάντα μαζί ή κάτι τέτοιο. Επομένως, έχουμε σχέση Syaoran / Sakura, Κλώνων Syaoran / Sakura και Yuuki / Watanuki. Αυτούς που χρειάζεται δηλαδή για να διαιωνίζεται ο κύκλος του σύμπαντος της Clamp
[/spoiler]
Τέσπα, αυτές είναι κάποιες πρώτες σκέψεις μου. Το κακό με την δουλειά της Clamp είναι το "ongoing" και το "ανοικτό" τέλος. Βασικά για να καταλάβεις το έργο τους ίσως πρέπει να είσαι όντως γυναίκα. Ένα αντρικό μυαλό είναι ανίκανο με την επαγωγική λογική του να καταλάβει τι παίζει, εκτός και αν αποφασίσουν οι τρελές της Clamp να μας τα πούνε ξάστερα! Αυτά τα "ντεμί" και "φλου", όσο ικανοποιούν τις γυναίκες, τόσο τρελαίνουν εμάς τους άντρες!!! :hahaha:
Jul 13 2009 14:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed