Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
[QUOTE]Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute:
[B]Spoiler:[/B] [/QUOTE]
OMG :hahaha:
[LEFT] [/LEFT]
Jul 12 2009 23:24
Zoro → Tsunade-sama
Ε, αφού έχει 3 kawaii μοναχές... να το δω!! Αφήνω τα ξεκοιλιάσματα σε σένα λοιπόν!! :bleh:
Ξετρελάθηκα; Χοντρός όρος... καλό ήταν για τα δεδομένα του πάντως!! [SIZE=1](η μόνη σειρά που έχω δει όπου οι άντρες είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες... πως φαίνεται η διαφορά shonen-shoujo!!)
[/SIZE]
Εντυπωσιάσει; Για Σεπτέμβρη το βλέπω... :frozen:... πάντως όπως τα είπα, έρχεσαι Ιταλία περίπου την περίοδο που γυρνάω, αν και ακόμη εδώ θα είμαι τότε, καλή τύχη με το ταξίδι, έπρεπε να περιμένεις να αφήσω την χώρα! :hahaha:
Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute:
[spoiler][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6040/brook2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5214/brook4k.jpg[/IMG][/spoiler]Μιας και δεν είδες τα fillers, για να καταλάβεις τι έχασες!! :kakaka:
Jul 12 2009 23:17
Tsunade-sama → Tea-chan
Οι πηγές μου μου αποκάλυψαν ότι είσαι φανατική του Berserk...(O Zoro μου το είπε αλλά κάνε ότι δεν σου είπα τίποτα!)Προσωπικά το μισώ το συγκεκριμένο anime λόγω της υπερβολικής βίας καθώς όλοι γνωρίζετε ότι η Tsunade είναι φοβιτσιάρα με κάτι τέτοια αιμοβόρικα σκηνικά...details βλέπε Νaruto.
Όμως...τον τελευταίο καιρό ο καημένος μας marimo προσπαθεί απεγνωσμένα να με πείσει να το δω...μάταια όμως γιατί του το παίζω δύσκολη :hahaha:
Τελικώς με έπεισε :hahaha: κ με παρέπεμψε στην number one fan του Berserk...δηλαδή εσένα!Εσύ λοιπόν θα είσαι ο τελικός κριτής!:try:
Λοιπόν...να το ξεκινήσω ή όχι..οεο?
p.s.Αν το μήνυμα μου σε παρενόχλησε (ηθικά, ψυχολογικά, πνευματικά) κράξε τον Zoro...αυτός φταίει!:wis:
Jul 12 2009 23:13
Tsunade-sama → Zoro
Ααα όχι όχι θα δεις κ συ 25 επεισόδια γεμάτα Frau-sama, αλυσίδες κ 3 kawaii μοναχές!(οι μόνες θυλικές υπάρξεις μαζί με την γοργονίτσα μου χεχε!Έχει να πέσει κάψιμο!)
Αν κρίνω από του ότι "ξετρελάθηκες" με το Vampire Knight, έχεις να βαρέσεις φλέβα καλό μου στο 07-ghost ώσπου να γίνεις junkie!
Εγώ από αύριο λέω να κάνω το πρώτο βήμα αφού την Κυριακή φεύγω για Ιταλία.Αν με εντυπωσιάσει το anime μπορεί να το τελειώσω μέσα στη βδομάδα...αν όχι περίμενε τον Σεπτέμβρη μεχ μεχ μεχ!
Jul 12 2009 23:00
Zoro → Tsunade-sama
14 επεισόδια μικτού fanservice [SIZE=1](θα 'χει και γυναίκες, δεν μπορεί! Ξέρω ότι δεν βλέπεις yaoi! :bleh:) [/SIZE]για 25 αιματηρά βίαια ε; Ενδιαφέρον... :orly:, αν είσαι ακόμη μέσα μπορούμε να το εφαρμόσουμε σε κάνα 10ήμερο που τελειώνω [SIZE=1](σ)[/SIZE]εξεταστική!!
Α, φοράει και σκουλαρίκια η Boa;;; Δεν το παρατήρησα, κοιτούσα αλλού!! :himitsu:
[SIZE=1](καλά, χαρές που θα κάνει ο max σε αυτό το επεισόδιο XD)[/SIZE]
Jul 12 2009 22:38
Tsunade-sama → Zoro
Μόλις το είδα :hahaha: Θεικό για άλλη μια φορά!Πολύ fanservice όμως...you guys must have been nosebleeding in whole episode lol
Άντε κ στο επόμενο έχουμε να δούμε εμφάνιση της Boa...την περιμένω πως κ πως για να την κράξω για τα σκουλαρίκια της :hahaha:
Α!Κ είμαι μέσα για την συμφωνία σου αν κ το 07-ghost έχει βγάλει μόνο 14 επεισόδια μέχρι στιγμής...αν τα αντέξεις κ τα 14 θα σε προσκυνήσω!:ureshii:
Jul 12 2009 22:29
Zoro → Tsunade-sama
Zuperman reporting!! :8):
Σκέφτηκα να κάνουμε συμφωνία πάντως, εσύ βλέπεις και τα 25 eps του Berserk [SIZE=1](χωρίς fast forwards και τσατσιές, θα σε εξετάσω! :hehehe:)[/SIZE] και εγώ τα πρώτα 25 του 07-Ghost, πως σου φαίνεται; :hahaha:
Πέραν αυτών, kawai Robin-chwan, αλλά μέχρι να την ξαναδείξουν ο Oda μας τίμησε με ακόμη περισσότερες θηλυκές παρουσίες, βολεύομαι και με Marguerite!! :nbleed:
Και που 'σαι, μπρος να δεις το 409, θα ρίξεις άπειρα γέλια, believe me!! Κρίμα που ως κορίτσι θα χάσεις όλο το fanservice όμως!! :wis:
Jul 12 2009 21:58
Lucy-Nyuu → Labrokratis
nice nice!! ναι οπώς ξαναείπα ούτε και μένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η όλη μοιρολατρία...
τώρα η σχέση της με τον Watanuki είναι μεγάη ιστορία... δν την εξηγεί τόσο το anime όσο το manga αφού συνδέεται με το tsubasa.... δν έχω τελείωσει ούτε το ένα ούτε το άλλο manga επομένως ούτε και γώ μπορώ να σε βοηθήσω ικανοποιητικά....
[spoiler] απ'οτι έχω καταλάβει εχει να κάνει με το δεσμο του watanuki και του syaoran απο το tsubasa καθώς ο ένας είναι ο εαυτός του άλλου(για περαιτερω πληροφορίες και αν δν βαριέσαι τσέκαρε στη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Watanuki#Relationships_and_connections"]wikipedia[/URL] )[/spoiler]
Το σίγουρο πάντως είναι οτι όπως και η Yuuko πιστεύει η συνάντηση τους ήταν μοιραία επομένως πρέπει να φτάσει ώς το τέλος...
Jul 12 2009 21:50
Tsunade-sama → Zoro
Domo Zoro-chin...όταν μου το είχες πει είχα φάει τον τόπο να βρω πως το αλλάζω αλλά τζίφος...:knock-knock:Μετά από λίγο I gave up trying...gomen!
Αλλά ήρθες εσύ ο [U]zuper[/U] Zoro κ έσωσες την κατάσταση:hero:
Λοιπόν...το Berserk δεν το άρχισα ακόμη...προς μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι τα επεισόδια τα έχω ήδη στον σκληρό μου δίσκο οπότε κ διέκοψα το downloading.Από περιέργεια ξεκίνησα το Pandora Hearts τώρα(μου το είχε προτίνει πριν μερικούς μήνες ο αγαπητός Spoilermakis)κ θέλω κάπου να βολέψω κ το Berserk.Μην ανησυχείς δεν το ξέχασα...:hahaha:
Kawaii Robin-chwan...αντέ να φτιαχτεί το πρόβλημα μπας κ "φτιαχτούμε" κ μεις με τις pics/avatars :yawn2:
Jul 12 2009 21:27
iristella → MANOS
To cut a long story short.
Αλλο κάποιος να σου ζητήσει παρόμοιες σε είδος σειρέ όπως πχ comedy mecha etc. και άλλο σε ένα thread μεμονομένων σειρών η συζήτηση να αναλώνεται γύρω από το πόσο μοιάζουν δύο σειρές με βάση το γεγονός ότι και στις δυο ο πρωταγωνιστής φορόυσε βρακί με πράσινες ρίγες.
Jul 12 2009 21:22
MANOS → iristella
Αυτό δεν το ήξερα... Άρα να μην παίρνω της μετρητής ότι λέει.
Αυτό με τα patterns και την σύγκριση κομμάτι κομμάτι το κατάλαβα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί διαφωνείς με την σύγκριση. Πχ ας πούμε ότι έρχεται ένας τύπος και μου ζητάει να του πω μια σειρά που να είναι όμοια με το τάδε anime που του αρέσει. Εγώ σαν καλό παιδί θα κάνω σύγκριση των σειρών που μου έρχονται στο μυαλό και θα του δώσω την απάντηση που θέλει. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω και ούτε θεωρώ ότι είναι κακό.
Jul 12 2009 21:00
iristella → MANOS
Ο roriconfan είχε πει επίσης ότι το Elfen Lied μοιάζει με το Akira.
Aυτό που σου έλεγα πριν είναι ότι υπάρχουν patterns στο σενάριο των anime. Πολύ περισσότερο αν τα πάρεις κομμάτι κομμάτι. Είναι σαν να σου λέω ότι η ταινία "ημερολόγιο" μοιάζει με το κομμάτι εκείνο του English Patient που η πρωταγωνίστρια έχει παντρευτεί άλλον (πράγμα το οποίο έχει συμβεί δεν ξέρω και εγώ σε πόσες σειρές σαν pattern μπορεί να συμβεί σε χίλιες δυο άλλες και απλά είναι χαρακτηριστικό της πλοκής). Το να μου πεις πχ ότι οι δυο σειρές σαν σύνολο μοιάζουν μεταξύ τους σε κάποια στοιχεία να πω ok στο βαθμό που προωθεί μια παραγωγική συζήτηση στο thread και δεν ξεφεύγουμε offtopic σε άσχετη εντελώς με το thread συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά..
Jul 12 2009 19:46
Lady.GLoS
need friends who are intrested in japanisse anime/manga!wanna be my friend??
Jul 12 2009 18:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed