Jump to content

Community Status Updates

Photo

karkas → Skiarxon

Χρόνια πολλά τρισμέγιστε!
Jul 12 2009 17:52
Photo

Tea-chan → Robin-Chwan

Εχμ... τις εικόνες Naruto που έβαλες, πρέέι να πάνε στο "Funny pics", όχι στο "Cool pics"... ^^;
Jul 12 2009 17:10
Photo

Atridis → Xa0s

thanks για το αdd :)
Jul 12 2009 16:58
Photo

Xa0s → Majeh

hello κ διαδικτυακά λοιπόν ....:bike: Firsto psoto YATAAAA
Jul 12 2009 16:50
Photo

MANOS → iristella

Δεν κατάλαβα αυτό που λες για τις συγκρίσεις. Ο roriconfan είχε πει ότι το Code Geass είναι σαν το LOGH, αλλά στο χειρότερο. Οπότε είπα αφού το LOGH είχε 9+ βαθμολογία στο anidb και είναι σαν την αγαπημένη μου σειρά, να κάτσω να το δω. Με άλλα λόγια δεν θα θεωρούσα αρνητικό το να μοιάζει το Code Geass με το LOGH. Άλλωστε επειδή περίμενα να μοιάζουν έκατσα να το δω.
Jul 12 2009 11:34
Photo

Raven Princess → Ame Warashi

Ναι το καταλαβα απο το ονομα!!!Το ανιμε αυτο το εχω δει αρκετο καιρο.Θελω να αλλαξω το αβαταρ καποια στιγμη αλλα δεν μπορω γιατι το φορουμ δεν δεχεται καμια εικονα που προσπαθω να ανεβασω και εχω απελπιστει!!!Μηπως ξερεις κατι περισσοτερο???
Jul 12 2009 11:12
Photo

iristella → MANOS

Ώπα παρεξήγησες. Δεν είπα ότι εσύ έκανες την κρίση για ολόκληρη την σειρά. Η πρώτη πρόταση μπήκε έτσι για να τονίσω ότι εφόσον μιλάς για τα επεισόδια που είδες έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράσεις την γνώμη σου χωρίς να σου την πέφτει ο καθένας. Γι αυτό και μετά τονίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις την κριτική σου για ότι έχεις δει. Εντούτοις αναφορικά με τις συγκρίσεις με άλλα anime διαφωνώ. Και πολύ περισσότερο αν το πάμε κομμάτι κομμάτι. Γενικά πολλά anime έχουν κοινά themes. Ιδιαίτερα αν σκεφτείς πόσα έχουν βγεί είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν μεταξύ τους ομοιότητες ως προς το σύνολο της πλοκής. Aν τα πάρεις και αποσπασματικά κιόλας οι ομοιότητες ανά μέρη της πλοκής μπορεί να είναι ακόμη περισσότερες. Πράγμα το οποίο όμως δεν έχει νόημα να γίνεται καθότι αν τα σπάμε σε κομμάτια ο κύκλος αυτός δεν τελειώνει ποτε. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Jul 12 2009 10:44
Photo

MANOS → iristella

[quote=iristella;325673]Τρία επεισόδια είναι πολύ λίγο να κρίνει κανείς από μια σειρά 112 ΟVAS. Δικαίωμα του αναφαίρετο και σεβαστό να εκφράζει την άποψή του για όσο είδε αλλά καλό είναι να κρατά κατά νου ότι είναι λίγο άτοπο να κάνει σύγκριση με άλλες σειρές μέσα από περιορισμένη βάση.[/quote] Μιας και αναφέρεσαι σε εμένα να σου πω: 1. Ποτέ δεν έκρινα την σειρά των 110 (όχι 112. Εγώ είχα μπερδευτεί πιο πριν και είχα πει 112) OVAs. Και έτσι για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις σου βάζω και 2 quotes: "Επίσης και το Crest/Banner of the Stars μου αρέσει πάρα πολύ (top 5), αλλά δεν ξέρω αν το LOGH θα μου αρέσει." "Δεν έβγαλα πόρισμα ότι είναι μλκ. Αν δεις στα post μου λέω ότι δεν ξέρω αν θα μου αρέσει." 2. Δεν σύγκρινα το LOGH με το Code Geass και το Hornblower. Σύγκρινα τα 3 πρώτα επεισόδια του LOGH με το Code Geass και το Hornblower. Πάρε και άλλα 2 quotes για να μην ψάχνεις: "Αφού ως το τώρα δεν έχει καμία σχέση. Τι να παραδεχτώ??? Το Hornblower μου θυμίζει. :p" "Μόνος σου είπες ότι τα 3 πρώτα επεισόδια είναι τα χειρότερα. Δλδ να πω ότι τα χειρότερα επεισόδια της σειράς είναι ανώτερα από το Code Geass (1η σεζόν)???!!!" Αυτά.
Jul 12 2009 10:07
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=325551&postcount=161[/URL] Για να δεις πόσες prof pics έχασα, τώρα που υπάρχει το πρόβλημα... όχι για να μην λες ότι δεν ήθελα να αλλάξω την τρελοκοτσιδού!! :nanana: Btw το γνωστό anime το ξεκίνησες τελικά; :wis: ΥΓ: Και ffs, άλλαξε στο UCP το χρώμα τον links της σελίδας σου, στο βγάζει ίδιο με τα κανονικά γράμματα και δεν θα το ξεχωρίσεις αν βάλω ένα σε μια λέξη, όπως την άλλη φορά!! :roar: [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3162/timeforachange.jpg[/IMG]
Jul 11 2009 21:12
Photo

dOOpLiSSaKoS → red pyramid

Θα δειξει :P Εγώ πάντως το βλέπω και που κάνει εντύπωση..
Jul 11 2009 20:01
Photo

red pyramid → dOOpLiSSaKoS

Nope. Τι να σου πώ, μπορεί να έχει το δικό μου pc το πρόβλημα :/
Jul 11 2009 19:52
Photo

dOOpLiSSaKoS → red pyramid

Τώρα μήπως έφτιαξε?? Εγώ την βλέπω κανονικότατα
Jul 11 2009 18:32
Photo

dOOpLiSSaKoS → Six Winged Angel

Το ΙΧ ρε φίλε πιστεύω είναι το δεύτερο καλύτερο Final Fanatasy!! Το τοποίο, οι χαρακτήρες, η πλοκή, το σύστημα με τα abillities, τα άπειρα side quest πραγματικά με είχα πολλές ώρες στον καναπέ!!! Καλά χώρια η μουσική έτσι!! Ειδικά το "The Place i Will Return to Someday" κάθε φορά που το ακούω κάτι παθαίνω.. Αγαπημένος χαρακτήρας στο IX? :)
Jul 11 2009 18:25
Photo

Six Winged Angel → dOOpLiSSaKoS

Έτσι! Κλασικές αξίες :Blissfull: αυτή την εικόνα την είχα wallpaper για κάμποσο καιρό, πραγματικά αξέχαστη! Τα είχα χάσει τελείως σε εκείνη την φάση (όπως και στις περισσότερες του ffVII άλλωστε αλλά αυτή ήταν ακόμα πιο special :P) Τώρα παίζω το final fantasy IX που για πολύ καιρό το είχα αφήσει στο 2ο cd επειδή έτυχαν διάφορα, this game is just perfect
Jul 11 2009 17:29
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyuu

Μόλις ολοκλήρωσα την πρώτη σεζόν. Αξιοπρεπέστατη σειρά, κάποια επεισόδια είναι ότι καλύτερο σε anime έχει παρουσιάσει η Clamp. Ωστόσο αρκετά από τα επεισόδια δεν είναι να τα παρακολουθήσεις δεύτερη φορά. Όταν ξέρεις που οδηγούνε, δεν έχουν ενδιαφέρον για πολλαπλές τηλεθεάσεις. Υπάρχουν βέβαια και επεισόδια που αξίζει να τα δεις 2 και 3 φορές. Η μοιρολατρική στάση ζωής που πρεσβεύει η Yuuko δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο, από την άποψη ότι δεν πιστεύω ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα στην ζωή. Πάντως αυτό που δεν κατάλαβα, είναι τι ακριβώς μορφή έχει το ενδιαφέρον της για τον ..."πρωταπριλιά" :-P Είναι μητρικό; Σχέση Μέντορα με μαθητή του; Ερωτικό; Ένα ακόμα από τα ερωτηματικά της σειράς, που θα αργήσει η απάντηση από την Clamp. Βάζω τώρα σειρά να δω ταινία, σεζόν 2 και τα δύο OVA!
Jul 11 2009 17:18