Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
OMFG, δεν το πιστεύω! Η κυριαρχία του OP εδραιώνεται, καιρός ήταν!! Welcome aboard! :P
Όσο για το βδομαδιάτικο spoiler, το 'θελα δεν το 'θελα το έφαγα πάλι :uhh:... αν και όχι ολοκληρωμένο, όπως πάντα,κάτι έπιασε το μάτι μου κι εκεί! Γενικά πολύ epicness το manga πια, απ' όσο βλέπω, άντε να φτάσουμε και στο anime εκεί! :congrats:
Τέλος, το 07-Ghost το τσέκαρα... όντως καλούτσικο φάνηκε από το opening, πιο καλό απ' όσο νόμιζα! Όπως είπα στην αγαπητή Tsunade πιθανώς θα του ρίξω μια ματιά σύντομα, με το τέλος των εξετάσεων! Θα έχω υπόψιν και το Pandora λοιπόν! ;)
ΥΓ: Αν μη τι άλλο, πέρα από το manga, τα σπάει και το anime αυτή την περίοδο! Kintamaaa!! XD
Jul 14 2009 02:15
Mad_Hatter → Zoro
Yup, καλως ηρθα :)
To naruto με εχει ξενερωσει απιστευτα, ειδικα στα τελευταια chapter εχω πολυ περισσοτερη αγωνια για το Bleach παρα αυτο.Βαρεθηκα να διαβαζω για τους uchiha και τα γαμωsharingan τους, εναντιθεση το op διανυει το καλυτερο ark του (ειδικα αυτη την εβδομαδα μας εκανε υπερεκπληξη ο y-oda και μειναμε σε omfg mode).Απο naruto το anime πλεον με τραβαει ακομα, καθως διανυει καλο ark, και εκει που σε λιγοτερα απο 10 επισοδια θα εφτανε στην αγαπημενη μου σκηνη, μας το μαμανε με Filler σκηνες.....
Και Btw μιας και πηρε απο κατω κατι το ματι μου για 07-ghost να την δεις τη σειρα, μπορει να μην εχει το υπερσεναριο, αλλα στα τελευταια επισοδια ανεβαινει πολυ, και γενικα δεν ειναι κακη (για fangirls δε ειναι τελεια :) ), και επισης το coolness του Frau ειναι way over 9000.
Ειδου και το opening
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fM0Uof7btTM[/URL]
τσεκαρε αμα θες και το pandora hearts, το αγαπημενο μου ειναι της season μαζι με το fma.
Jul 14 2009 02:01
Zoro → Mad_Hatter
[quote=Rin;325976]1)full metal alchemist
2)angel sanctuary
3)godchild
4)runouni kinshin
5)one piece[/quote]
Χο χο, τι έπιασαν τα μάτια μου :hehehe:, το manga του Naruto που θεωρείται το "καλό" της σειράς, έναντι του anime, δεν άντεξε στο top 5 σου, ενώ το OP κοσμεί πολύ ωραία την 5η θέση... μπορώ να πω πια, welcome dear OP[s]tard[/s] fan / kaizoku? :P
Jul 14 2009 01:05
Lucy-Nyuu → Labrokratis
Οχι τα εχω δεί τα xxxholic και tsubasa απλά το λινκ στη wikipedia δν το πολυδιάβασα γι'αυτό ακριβώς το spoilεριασμα [ελληνικότατη λέξη επίσης] Αλλά δν πειράζει εξάλλου αργά ή γρήγορα θα τα διάβαζε και μόνη μου αφού αμφιβάλω αν το anime απο μόνο του θα με βοηθούσε να καταλάβω τι παίζεται στο manga...
Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου και απο τα ύπόλοιπα επεισόδια και την ταινια!! ^^
Jul 14 2009 00:00
Namida → Majeh
Γεια χαρά. Όποτε βάζεις εικόνα σε trivia να της αλλάζεις το όνομα, γιατί αλλίως το βρίσκουν πολύ εύκολα. Welcome
Jul 13 2009 23:56
iristella → Nighteyes
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα ότι επιθυμείς! Ναι γμτ μεγαλώνω σιγά σιγά και δεν θέλω.......:cry5: Εγώ αισθάνομαι ένα μικρό και αθώο loli ........:wooi2:
Jul 13 2009 23:04
mono → Fingolfin
Δεν αντιλέγω. Και δεν περιμένει κανείς να σαι πάνω από το pc 24/7 . Εγώ γιατί τα άκουσα δεν κατάλαβα...Εμπάσει περιπτώσει εσύ το κρίνεις δίκιο να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι εγώ πάλι όχι. Let's leave it here.
Jul 13 2009 22:31
Fingolfin → mono
Κοίτα, αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω. Στο φόρουμ μπαίνω βιαστικά και δεν μπορώ να ενεργώ adhoc. Τώρα που κάθησα και είδα λίγο πιο ήρεμα τι έγινε, είπα να δώσω μία λύση. όπως έκρινα ότι έπρεπε να δωθεί.
Jul 13 2009 22:27
mono → Fingolfin
Well...Όταν έπρεπε να κάνεις την παρατήρηση εσύ έκανες αστειάκια...Επίσης εγώ δέχτηκα τα ειρωνικά σχόλια και δεν έκανα τίποτε άλλο από το να "υπερασπιστώ" τον εαυτό μου και αν είδες το σταμάτησα ενώ ο άλλος συνέχισε αλλά παρολαυτά τα ακούω και από πάνω δυο μέρες μετά...Niiiiiiiice
Jul 13 2009 22:18
Zoro → Tea-chan
Domooooo!! You succeeded where I failed! Female touch ftw! :wooi2:
Το 'ξερα ότι έστελνα την Hokage μας στην σωστή κατεύθυνση... and another soldier is recruited! Άντε και στο manga recruit μετά το anime! :joyful:
Jul 13 2009 21:59
Satou no Kumo → ice_hime
[COLOR=Navy]α ωραια.ανεβαζουν και fanwork δηλαδη ετσι;
οχι μονο επισημους καλλιτεχνες..;[/COLOR]
Jul 13 2009 21:56
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/416/berserkv22c03p071copy.jpg[/IMG]
Griffith and Guts heartfully thank you!! :wooi2:
Και εύχομαι να προτιμήσεις τον macho guy και όχι το yaoi bishie! :chigau:
[SIZE=1](ελπίζω η εικόνα να έκανε εμφανές ποιος είναι ποιος! XD)
[/SIZE]
Α ρε Τσαγάκι, το 'ξερα ότι έκανα την σωστή επιλογή με σένα! Όχι ότι σημαίνει ότι έγινες fan και δεν θα την ντροπάρεις πια, αλλά να την αρχίσεις τόσο σύντομα είναι ήδη πάρα πολύ, δεν είμαι αχάριστος!! :Blissfull:
Όπως είπαμε λοιπόν, από το επεισόδιο 2 και μετά και το 1ο μετά το τέλος του 25 το βλέπουμε! Α, και ελπίζω η έκδοση που έχεις στο pc σου να έχει καλή εικόνα γιατί είναι παλιό anime και το torrent που σου είχα δώσει είχε απίστευτη βελτίωση εκεί! Εσύ διαλέγεις ποια θα δεις, απλά μην αποθαρρυνθείς από αυτό!
Εφοδιάσου με ανοιχτό μυαλό και αντοχή λοιπόν και ελπίζω η ώρα αυτή που διάλεξες να μην σου φέρει εφιάλτες τελικά!! :nanana: Δεν κολλάμε στο splatter, αλλά σε αυτά που μας λέει στο background πάντως! Βέβαια προς το τέλος μάλλον θα σου πέσει πολύ βαρύ, αλλά heck, και 10 να δεις θα είμαι ικανοποιημένος! Περιμένω εντυπώσεις! :drink:
[SIZE=1](αν την δεις όλη τελικά, με το τέλος της εξεταστικής πιάνω 07-Ghost, word!)[/SIZE]
Jul 13 2009 21:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed