Community Status Updates
Erebos → hyuga
[QUOTE]Άντε κάνε πάλι fb για να μιλάμε ..[/QUOTE]
Αρχίζω και το σκέφτομαι πιο σοβαρά τώρα τελευταία. :P Θα σε ενημερώσω και για αυτό. ;)
Το απόγευμα θα πάω για ψώνια για κάτι γενέθλια, μπορεί να τα πούμε αργότερα.
Jul 14 2009 12:58
hyuga → Erebos
HE IS MY VICODIN :pppp Άντε κάνε πάλι fb για να μιλάμε ..αν θες θα έχω msn μετά τις 5.30
Jul 14 2009 12:51
Erebos → hyuga
Τα DVD αύριο ή μεθαύριο θα τα έχω στείλει πιστεύω. Θα σου πω πάντως όταν τα στείλω. Ο House είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! :P
Jul 14 2009 12:41
hyuga → Erebos
μάλιστα....εγώ μέχρι τις 19 του μήνα θα έχω διακοπές !!μουχαχαχαχαχα αν είναι να κατέβω αθήνα θα σου πω σιγουρα ...Πότε υπολογίζεις να στείλεις τα dvd?Γιατί πραγματικά έχω φάει κόλλημα με το HOUSE...:PPPPP Αν έρθω τελικά Αθήνα θα δούμε το ELFEN LIED για να μάθεις να μην σχολιάζεις :PPPPPPPP
Jul 14 2009 12:30
Erebos → hyuga
ΕΛΑ ΕΛΑ!!! :wooi2:
Εγώ δεν θα την παλεύω γιατί μπορεί και να μην πάρω άλλη άδεια τον Αύγουστο. :emptyonexg1:
[QUOTE=hyuga;326053]χαχαχα θυμάσαι που λέγαμε να το δούμε μαζί???στο τέλος θα σου έρθω αρχές Αυγούστου and make you watch it with me!!!!AGAIN!!!!!!:hahaha::hahaha:[/QUOTE]
Θα φροντίσω να εφοδιαστώ με χαρτομάντηλα... :nanana: :P
Jul 14 2009 12:25
hyuga → Erebos
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΣΒΟ!!χχαχα θα δούμε.,.ο δικός μου θα παρει αδεια 10 του μήνα αλλά εγώ μάλλον απο 1/8 θα έχω άδεια και σκέφτομαι ή γιάννενα ή αθήνα να έρθω για καμιά βδομάδα αλλά ακόμα τιποτα δεν ειναι σιγουρο!εσύ??
Jul 14 2009 12:19
Erebos → hyuga
Κατα τ' άλλα, ήσυχα. Παίρνω άδεια 3-4 μέρες από 'δω κι από 'κει γιατί έχουμε μέρες που δεν έχει δουλειά, αλλά υπάρχουν και μέρες με ξενύχτια στην εταιρεία. Θα πάτε πουθενά για διακοπές?
btw τσέκαρε καμμένο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7419"]thread[/URL]... :nbleed: :hahaha:
Jul 14 2009 12:15
hyuga → Erebos
Είδα το comment!!χαχαχα θα έρθω αθήνα αρχές Αυγούστου και θα σε αναγκάσω να το δούμε μαζΊ!! θυμάσαι που με ελεγες ότι έχει πολύ κλάμα????
Jul 14 2009 12:14
hyuga → Erebos
ευχαριστώ πολύ φίλιππε μου..θα περιμένω ..να σαι καλά..κατά ταλλα τι κάνεις?εγώ αρκετό πήξιμο.....και περιμένω τα dvd :PPPPPPP
Jul 14 2009 11:56
ice_hime → Satou no Kumo
ναι άμα παρατηρήσεις και στα releases σε μερικά γράφει από δίπλα dj αυτό σημαίνει doujinshi
Jul 14 2009 11:50
Tea-chan → Zoro
Και ξανά...
Μόλις είδα στο Youtude τιε εξής σκηνές: "Luffy vs Usopp", "I wanna live!" και "Ussop's apology"...
Και φακ, με πήραν τα ζουμιά μέσα στο γραφείο που δουλεύω! :nanana::nanana::nanana:
Πάω για το anime, ευχαριστώ.:bike:
Jul 14 2009 10:30
Erebos → hyuga
Sorry που αργούν τα DVD, αλλά μου γρατσουνίστηκε λίγο το DVD της 2ης season και δεν το αντιγράφει χωρίς λάθη, γι' αυτό μπορεί να σου κολλάει σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο. Θα δοκιμάσω κανα δυο τρόπους ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες σήμερα το βράδυ ή αύριο.
Jul 14 2009 10:00
Tea-chan → Tsunade-sama
Ikou, ikou, Tsunande-sama! Daijobou! Θα γινόταν κι αυτό μια μέρα.
Καλωσ'ηρθες στη παρέα μας! :) Ακόμη κι αν το ντροπάρεις λόγω της βίας, θα δεις ότι το σενάριο είναι υπέροχο! ^^
Jul 14 2009 07:12
Tea-chan → Zoro
Άμα βάλει το λογάκι του το Τσαγάκι, μη φοβάσαι τίποτα, αγαπητέ μου!:8): Όχι θα παίζουμε!
Λεπόν, κάποια στιγμή, θα βάλω και τη μαθήτριά μου να μπει στο forum (έχει φτάσει στο volume 23, αλλά έχει κολλήσει εκεί επειδή της κράσσαρε το PC :( ) και να μας μιλήσει. Έχει πολλή αγωνία για την Casca, αλλά δε της λέω κουβέντα.:hehehe:
Jul 14 2009 07:07
Mad_Hatter → Zoro
ΧΟΑΧΟΑΟΧΟΧΑΟ παλι δεν αντεξες και σποιλεριαστηκες ε?
Ετσι ειμαι και εγω, ακομα και οταν εχω completed σειρα να δω παντα δεν αντεχω και τρωω μονος μου spoilers.
BTW ειχαμε και τον akainu σε full body pic, δυστυχως no info για τα powers του ακομα.
[SPOILER]
[IMG]http://i26.tinypic.com/akh8ut.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2dt153p.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Τον περιμενα καπως πιο σοβαρο, φαινετε θα εχει και αυτος το κουσουρι του σαν τους aokiji/kizaru.
Εσενα btw δεν εχω ακουσει ακομα top 5 manga σου, ουτε anime :P
Να υποθεσω πρωτο berserk?
Jul 14 2009 02:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed