Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → GeRi

κριμα οντως, μια φορα ειχαμε και εμεις την ευκαιρια να σε δουμε καθως δεν πατας πουθενα αλλου. δεν πειραζει...
Jul 15 2009 00:15
Photo

Ame Warashi → Raven Princess

το ΝΑΝΑ μ'άρεσε πολύ... :) συνεχίζω το manga τώρα...χημικό είμαι,στα γιάννενα...u?
Jul 14 2009 23:23
Photo

frikase → Glaurung

νομιζω πως με το παλιο ηταν το C2, νομιζω, εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που το πηρα αμα πας σε φροντηστηριο και ρωτησεις θα σουν πουν στα σιγουρα,η εστω στο internet
Jul 14 2009 23:12
Photo

MitHuNa → Erisadesu

Τα σέβη μου desu desu desu!!
Jul 14 2009 23:05
Photo

Tea-chan → Zoro

Ω, καλά, το αφεντικό μου είναι ο κλασσικός Έλληνας που θα πει: "Τί, βλέπεις ακόμη μικιμάους;;;" Οπότε... άσ'το. Το manga το αρχίζω από την αρχή, το πιστεύεις ή όχι! Είχα καταμπερδευτεί με την έλλειψη λεπτομερειών και ήμουν "δε λέει... πάρ'το απ'την αρχή!" Οπότε, θα κάνω κι άλλο καιρό να το φτάσω εκεί που είναι. Από faves... κάτσε αναπαυτικά! XD Favourite character of ALL time in OP: [B][URL="http://i2.photobucket.com/albums/y13/GrieverZero/One%20Piece/Nami.jpg"]Nami[/URL][/B] Favourite femaile character: Χρειάζεται να πω; XD Favourite male charcter: [B][URL="http://i330.photobucket.com/albums/l406/DarksDaemon/One%20Piece/Luffy.jpg"]Luffy[/URL][/B] [SIZE=1](Ω, ναι, είμαι Luffy fangirl Και καμαρώνω! Τον βρίσκω sexy και αστείο, ιδανικό combo για μένα! Κι ας πάνε τα bishounen να ψοφήσουν, who gives a damn...:smokingg:) [SIZE=2]Favourite pairing [B][URL="http://i271.photobucket.com/albums/jj142/LuffyxNami_bank/fanart/20040927.png"]LuffyxNami[/URL][/B][/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2]Όχι, δεν είμαι απ'αυτές που βάζουν τους αγαπημένους χαρακτήρες τους μαζί, δες [B][URL="http://clinically-cynical.com/piratelove/luffynamiintro.html"]εδώ[/URL][/B] και κάψου ελεύθερα!:hahaha: [SIZE=1](Κι ας μη μας έχει ρομάντζο ο Oda, εγώ προχωρώ ακάθεκτη και πεισματάρα!:stubborn:) [SIZE=2]Favourite villain: [B][URL="http://www.nautiljon.com/images/perso/grandes/One_Piece/captain_smoke.jpg"]Captain Smoke[/URL][/B] Τουλάχιστον, απ'όσα θυμάμαι... αν δω παρακάτω, μπορεί ν'αλλάξω γνώμη. Λεπόν, σε ποιά κατηγορία ανήκω;:try: Α, ναι, κι όσο για τον Usopp... σε λιγάκι, έχω δουλειά! :emptyonexg1: [/SIZE][/SIZE] [/SIZE] [/SIZE]
Jul 14 2009 18:37
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Hallo again!! Αμάν πια αυτό το νετ, είναι γραφτό όλοι μας να ξεμείνουμε που και που φαίνεται, να 'ξερες πόσες φορές την έπαθα... :if: Για την Boa σου έχω έκπληξη... την άλλη Κυριακή έχει πρεμιέρα!! Αν και στο βδομαδιάτικο επεισόδιο χαρήκαμε άπειρα Marguerite, πολύ την πάω! :nbleed: [SIZE=1](btw η Camie τι έχει; Μια χαρά μου φαίνεται! Δεν θα ήθελα την Boa ίδια με αυτήν, αλλά από μόνη της την βρίσκω πολύ αστεία και clumsy!)[/SIZE] Για cosplay όχι δεν ασχολούμαι, ούτε σχεδιάζω να το γυρίσω σε hobby όπως κάποια άτομα στο forum... μοναδικός μου καημός θα ήταν ένα Zoro μια φορά και μια άλλη, η οποία θα ήταν η καλύτερη δουλειά μου, Guts!! Να, κάτι τέτοιο θα ήθελα:[spoiler][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/4672/berserkgutscosplay.jpg[/IMG][/spoiler]Τώρα νταξ, τα σωματικά προσόντα μου λείπουν, αλλά θέλω να πιστεύω πως με μια καλή στολή θα γινόταν decent job! :hahaha: Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα βέβαια, ένα όνειρο παραμένει προς στιγμήν! Anw, μακάρι να δούμε εσένα ως Bonney πρώτα!! Πάρε και pizza στο party, μην πεινάσεις!! :nanana: ΥΓ: Α, και για τον [SIZE=1](πρόστυχο)[/SIZE] τίτλο σου, να ρωτήσω τι υπονοεί(ς) ή ούτε... ; :erk:
Jul 14 2009 18:04
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Μμμ; Το NGE δεν το είδα στο τοπ5 σου, το έχεις σε ξεχωριστή θέση ας πούμε, έξω από αυτό; :hmmm: Για το αίμα δεν το 'χα σκεφτεί, αλλά όντως έτσι και είχε τέτοια δύναμη θα έφευγαν κεφάλια στο censoring :nanana:, ελπίζω μόνο να είναι κάποια cool ικανότητα όπως των άλλων δύο, τόσο cool που we won't see that coming! Σαν το πουν στο manga you are free to spoil me πάντως, όχι πολλές λεπτομέρειες, αλλά απλά "τι είναι" τελικά... σιγά μην περιμένω να το πουν στο anime! Πάντως ναι, παράξενη εμφάνιση, όχι ότι οι άλλοι 2 ήταν κανονικοί βέβαια... :erk: το σίγουρο είναι ότι θα είναι πανύψηλος κι αυτός!!
Jul 14 2009 17:51
Photo

Satou no Kumo → ice_hime

[COLOR=Navy]ahaaa χιλια thnx ε owe u one xD[/COLOR]
Jul 14 2009 16:40
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Your black prince [SIZE=1](από τον Guts, που τον φωνάζουν black swordsman, αν ήθελες γαλάζιο ας απευθυνόσουν αλλού :hahaha:) [SIZE=2]is [URL="http://rapidshare.com/files/255715870/_AnimeObsession__ACX__Berserk__DA___c_.torrent.html"]here[/URL]! :tensai: Στην έκδοση που σου είχα δώσει έχει όχι μόνο και αγγλικά και ιαπωνικά, αλλά και σαν προεπιλογή τα ιαπωνικά ήδη, που φυσικά προτιμάω κι εγώ! Και τοπ εικόνα από όλες τις άλλες εκδόσεις! Να τον ακούς τον marimo next time, ειδικά σε Berserk θέματα δεν με έχει [SIZE=1](σχεδόν) [/SIZE]κανείς!! :kakaka: Καλή προβολή! ^_^ [/SIZE][/SIZE]
Jul 14 2009 15:15
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

τσααα!δν ξερω τι να σου πρωτοπω δν εχω ιντερνετ οποτε εχω χασει το τελευταιο επεισοδιο αντε με το καλο να ρθει η καλλονη ΜΠΟΑ ετσι και ειναι σαν τη Caimie σκατα θα κανω φονο και ναι θελω να ρθω ως μπονυ εχω αρκετη δουλεια μπροστα μου αλλα τα παω σχετικα καλα τελίκα αποδειχτηκε πιο ευκολο απο οτι νομιζα αλλα ειχα και βοηθεια απο παιδια του φορουμ εσυ ασχολησε με το κοσπλει??? α και γι το καλτσα και μονοτικη ταινια αστα να πανε ειναι κατι προστυχο βασικα\ ενα εχω να σου πω προφυλακτικα
Jul 14 2009 14:34
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Zoro-chin I failed and I need help! Εβαλα χθες ωραιά κ καλά να δω το Berserk κ ανακάλυψα ότι ήταν μεταγλωτισμένο στα αγγλικά!!!Τotally lame να ουμ! Onegai...ξαναστείλε μου το λινκ να τα κατεβάσω σε japa mode αυτή την φορά γιατί ξενέρωσα τη ζωή μου!
Jul 14 2009 13:50
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και εγω ετσι ειμαι με το evangelion, οσα και να δω, δεν προκειτε να φυγει απο την πρωτη θεση στις πρωτιμησεις μου, ποσο μαλλον απο top 5. Καλα ο akainu σα μπετατζης που να γυρισε απο clubbing στη disco ειναι.Και μεσα απο το γιακα του, λουλουδακια εχει. Δε νομιζω να εχει γρουτο του αιματος, εβδομαδιαιο shounen ειμαστε.Θυμαμαι στην arabasta arc, οταν ο luffy χρησιμοποιησε το αιμα του για να βαρεσει τον crocodile οι 4kids το αλλαξαν σε ιδρωτα.Εδω αν εχει το φρουτο του αιματος, πως θα το κανουν, φρουτο του ιδρωτα:hahaha::hahaha::hahaha:? Του μαγματος πολυ copia του mera mera no mi του Ασσου μου φαινετε, δε νομιζω να αρχιζει ο oda να ανακυκλωνει φρουτα.
Jul 14 2009 13:26
Photo

Zoro → Tea-chan

Ε βάλε και το αφεντικό σου να δει... μπας και κολλήσουμε κι άλλο άτομο!! :hahaha: Πάντως χαίρομαι που σου άρεσε τόσο, ειδικά οι σκηνές αυτές!! Άντε να σε δούμε και στα OP threads σύντομα, OP fungirls are multiplying! :wooi2: [SIZE=1](και όπως είπα σε λίγο θα ξέρεις πιο πολλά και από μένα, μιας και δεν διαβάζω το manga, πέρα από κάνα spoiler που τρώω εδώ κι εκεί! :hot:)[/SIZE] Και που 'σαι, δεν έχεις δει ακόμη τίποτα! Αυτή η επικότητα κρατάει και πιο κει, σε αντίθεση με όσα ακούω για τα άλλα shonen! Ο Oda συνεχίζει τα μαγικά του... 409 επεισόδια και δεν το 'χει χάσει σχεδόν καθόλου... εύγε στο άτομο! :bath: Περιμένουμε και την φίλη σου για το Berserk λοιπόν... αν καταφέρουμε και βάλουμε την Tsunade και στο manga [SIZE=1](αν δεν λιποθυμήσει με το anime πρώτα :nanana:)[/SIZE] θα 'στε πολλές κι εκεί, άντε με το καλό!! ΥΓ: Το 'χα περιέργεια, αλλά όλο ξεχνούσα να στο ρωτήσω... από το πλήρωμα ποιοι είναι οι fave σου; Ή, γενικά, από όλο το universe; Να ξέρω και σε ποια κατηγορία να σε βάλω ορέ! (Ace fan κλπ κλπ :P) Τέλος, Usoppu fan ή hater; [SIZE=1](δυστυχώς οι γνώμες διίστανται γύρω από τον κωμικοτραγικό αυτό χαρακτήρα, ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις!)[/SIZE]
Jul 14 2009 13:09
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι απλά τα spoilers που τρώω βασίζονται σε αυτά που διαβάζω στα posts και όχι που βλέπω σε εικόνες... οπότε [B]και[/B] δεν τα μαθαίνω όλα μιας και στα posts δεν περιγράφονται όλα τα γεγονότα των chapters (δεν διαβάζω και όλα τα posts επίσης, όποιο μου τύχει!) [B]και[/B] μου μένει η ακόμη έκπληξη να δω την σκηνή στο anime, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν θα είναι ποτέ ίδια με το πως την φαντάζομαι... και φυσικά έτσι ικανοποιώ [B]και[/B] την περιέργειά μου για το τι γίνεται πιο κει, κάθε φορά! :D OMG, Oda's coolness is over 9000! Μέσα σε όλα τα γεγονότα μας πετάει και Akainu, αυτά είναι!! Να πω την αλήθεια εμφανισιακά μου άρεσε πιο λίγο από τους άλλους 2 (τριαντάφυλλο στο στήθος :hahaha:) αλλά, δεν ξέρω, μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι ο πιο badass από τους 3!! Άραγε θα έχει την δύναμη του αίματος, σαν τον Suitengu από το Speed Grapher; Ή του μάγματος-λάβας, όπως είχα ακούσει; Κι αυτά καλά, αλλά ελπίζω σε κάτι ακόμη πιο cool και απρόβλεπτο με το χρώμα κόκκινο, ευτυχώς ο Oda το 'χει εκεί! Για τα top5/top10 μου τώρα... όπως λέω σε όσους με ρωτάνε, θεωρώ ότι δεν έχω δει αρκετά anime και διαβάσει αρκετά manga (ειδικά το 2ο) για να έχω μια καλή λίστα, οπότε, από το να την αλλάζω κάθε τρεις και τόσο, προτίμησα να δω/διαβάσω αρκετές σειρές πρώτα και μετά τα φτιάχνω! Λογικά μέχρι το τέλος του έτους θα έχω και τα 2! Berserk πάντως ναι, όσες σειρές κι αν γνωρίσω θα έχει πάντα μια θέση σε όλα τα tops μου! (δεν ξέρω αν θα 'ναι η πρώτη, αλλά πάντα από τις πρώτες) :wooi2:
Jul 14 2009 13:06
Photo

hyuga → Erebos

FB unites people :PPPPPPP εγώ μιλάω που δεν το ήθελα χαχαχαχαχαχα now I cant live without it..ADDICTION.....TOTALLY :ppp
Jul 14 2009 13:01