Jump to content

Community Status Updates

Photo

odin → Erisadesu

Καταρχην απο που προκυπτει οτι θα με πειραζε ο αντρικος κωλος ή το χερι πανω του? Εχω εκφρασει καποιο τετοιο παραπονο? Ή εχει εκφρασει καποιο τετοιο παραπονο αλλο μελος του forum? Μην αντιδρας με βαση τις αντιδρασεις που φανταζεσαι οτι θα ειχαν οι αλλοι, κατι τετοιο δεν εχει νοημα:wet2: Δευτερον, να πεις στην αλλη κοπελα (οποια και αν ειναι) οτι ειμαστε ανοιχτοι σε παραπονα/παρατηρησεις και εχουμε ανταποκριθει ηδη σε παρα πολλα, παρα το γεγονος οτι δεν φαινεται και οτι επισης δεν δαγκωνουμε. Εκτος και αν εσυ που ''τολμησες'' να κανεις καποιο τετοιο σχολιο υπεστης καποια φοβερη και τρομερη συνεπεια. Τιποτα δεν εγινε, παρα το οτι ο τροπος σου ηταν αγενεστατος (for the record, και το δικο σου post εγινε report ως αγενες και off-topic). [quote]απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο... και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω...[/quote]Αν δηλαδη ελεγε ''θα ηθελα εναν μαντραχαλα να μου ανεβαζει το ηθικο με το να τα βγαζει ολα'' αυτο θα σημαινε οτι αυτοματα θα ειχε προσβαλλει τον μισο πληθυσμο της γης? (βλεπε:αγορακια). Ή μηπως αν αυτος ή καποια κοπελα ελεγε ''θα ηθελα καποι[B]ον[/B] να μου κανει αερα'' αυτο θα σημαινε οτι βλεπει ολους τους αντρες ως υπηρετικο προσωπικο και αντικειμενα προς τερψιν των προσωπικων του/της αναγκων? Πραγματικα αυτη η λογικη δεν εχει κανεναν νοημα, απλα προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι:yawn2:
Jul 27 2009 16:27
Photo

Tea-chan → LucyBR

Μόλις σήμερα! Φρέσκο, ζεστό πράμα, μόλις βγήκε! Από τον παραγωγό στον καταναλωτή! :D
Jul 27 2009 16:02
Photo

Tea-chan → Zoro

Καλά το μάντεψες, Zoro μου! Αλλά αν δεις, αρχίζω να απαντάω στα thread του One Piece. Θα τα πούμε, μη σε νοιάζει!
Jul 27 2009 15:59
Photo

1451 → Vetus

Γεια σου Vetus, βρήκα παιχνίδια σε αυτό το link [url]http://isohunt.com/torrent_details/77831185/sony+ericsson+games?tab=summary[/url] Είναι σε torrent, αφου είναι ταλαιπωρία να τα κατεβάζεις ενα-ενα με απ' ευθείας downloading. Για να τα παίξεις στο κινητό σου θα τα μεταφέρεις απο τον υπολογιστή στη μνήμη του κινητού. Για να τα μεταφέρεις θα χρειαστείς καλώδιο σύνδεσης υπολογιστή-κινητού(ενα usb για παράδειγμα). Αφου τα μεταφέρεις θα τα τρέξεις μέσα στο κινητό, θα γίνει η εγκατάσταση κι έπειτα θα μπορείς να παίξεις. Απλώς δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι όλα συμβατά με το μοντέλο του κινητού σου.
Jul 27 2009 15:40
Photo

Sunabouzu → Melkor

ρε θυμασαι που λεγαμε για ανιμε σαν το School days (δλδ που ο πρωταγωνιστης "τρωει") ξεχασα to White album που ειναι και πρσφατο :P
Jul 27 2009 15:36
Photo

LucyBR → Kirenahana

ooooh welcome!! =DDD να φανταστω οτι περασες uberεκπληκτικα στη Γαλλια?? Χ33 μια χαρα on my part, watching spree και ξερο ψωμι! ΧD
Jul 27 2009 15:30
Photo

ZeLiGa → roriconfan

Είδα το πρώτο επεισόδιο και δεν μου φάνηκε βαρετό όπως λες!:roar: Anyway, ήταν κάπως περίπλοκο και είδα αρκετή ποικιλία σε χαρακτήρες. Μου φαίνεται ή πάνε να πασάρουνε νοήματα για την φρίκη του πολέμου κτλ;(π.χ. εκεί που λέει ο τυπάς όταν πάνε να κοιμηθούνε πως και όνειρα να βλέπανε θα ήταν εφιάλτες ή εκεί που ο άλλος πέθανε και έβγαλε τη φοτο-ολογράφημα την γυναίκας του)
Jul 27 2009 15:07
Photo

Kirenahana → LucyBR

ohayo!!! πως τα περνάς? Πως πάει το καλοκαίρι μέχρι τώρα? Εγώ μόλις γύρισα Αθήνα...
Jul 27 2009 14:52
Photo

ssj4nick → Zoro

Κι εγω στο 51 βρισκομαι :D Ειχα διαβασει το Zabuza arc στο manga πριν κανα δυο-τρια χρονια(ειχα dial up τοτε αρα μονο manga:sadist:) κ ειπα να αρχισω φετος το ανιμε μιας κ μου αρεσε αρκετα. Πιστευω ηταν καλο κ το Zabuza arc, ειδικα η πρωτη μαχη με το Zabuza kαι η τακτικη Ναρουτο -Σασουκε με το windmill shouriken.Bεβαια το chounin exam πολυ καλυτερο. Βλεπουμε τις ικανοτητες-τεχνικες καποιων χαρακτηρων π δεν ξεραμε μεχρι τοτε, Rock-Lee επικος:hero:. Σε γενικες γραμμες πολυ καλο αλλα με τπτ καλυτερο απο OP ουτε απο τα πρωτα του επς.
Jul 27 2009 14:05
Photo

LucyBR → Tea-chan

:OOOOOOOOOOO χρωματισε τελικα η Franny εκεινο το θεικο lineart?? *bliss*:blingeye2::blingeye2: thanx a million for the heads up! m(_ _)m
Jul 27 2009 14:04
Photo

a2a → Nighteyes

Aha! Εγώ βασικά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει γιατί περιμένω να τελειώσω 1 σειρά που εκκρεμεί. Το είχα κατεβάσει πέρυσι όσο προβάλλονταν και το έχω RAW. Οι Doremii το έχουν καθυστερήσει γιατί γενικά επικεντρώνονται σε κινέζικα projects και έχουν αφήσει τα ιαπωνικά πίσω. Κάποια στιγμή μάλλον θα το συνεχίσουν...
Jul 27 2009 13:58
Photo

Zoro → Tea-chan

Δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω στο pc κι εγώ αυτές τις μέρες, αλλά... να υποθέσω, κλασικά, too busy κι εσύ για να ράψεις ε; :nanana:
Jul 27 2009 13:06
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Λοιπόν, ουσιαστικά μόνο η αρχική σειρά των 110 είναι το ζουμί. Τα υπόλοιπα είναι γαρνιτούρα που κακά τα ψέματα δεν είναι ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι τόσο ενδιαφέροντα. Αλλά την τριλογία ταινιών-prequel/remake δες την μετά την σειρά γιατί περιγράφει πολύ καλύτερα το πως συναντήθηκαν οι δύο βασικοί χαρακτήρες της σειράς και σίγουρα τρώει λάχανο τα αρχικά βαρετά επεισόδια.
Jul 27 2009 13:05
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Τι σου κάνει η βαρεμάρα... :P άντε να δούμε τι θα κάνει ο Luffy στο επόμενο, που θα δει naked Boa, ίσως του χρειαστεί η ικανότητά του τελικά... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! XD :kukuku:
Jul 27 2009 13:03
Photo

Zoro → ssj4nick

Yeps, το είχα αρχίσει πέρισυ αλλά τελικά λόγω αριθμού επεισοδίων το παράτησα στο 40. Το ξαρνάρχισα πριν λίγο καιρό και χτες έφτασα στο επεισόδιο 51, τρελές ανατροπές, στην αρχή με ξενέρωσε λίγο το Zabuza arc, αλλά τώρα πια με τα chuunin exams και ειδικά την μάχη Lee vs. Gaara είμαι κολλημένος, μπορώ μάλιστα να πω ότι πάει καλύτερα από τα πρώτα 50 επεισόδια του OP, άντε να δούμε και πιο κει... εσύ που βρίσκεσαι και τι εντυπώσεις σου άφησε; :P
Jul 27 2009 12:59