Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Sunabouzu

auto t omaison ikoku einai kalo ? eisa oti uparxei kai se dorama kai tania.
Jul 28 2009 13:13
Photo

Erisadesu → odin

καλα θα βάλω δικές σου φωτογραφίες...
Jul 28 2009 12:21
Photo

Radagast → Petran79

Για τσέκαρε αυτό νομίζω κάποτε το έψαχνες σαν τρελός. ^^ (όπως και γω άλλωστε) [URL]http://tokyotosho.info/search.php?terms=hi+no+tori+reimei&type=0[/URL]
Jul 28 2009 06:35
Photo

odin → Erisadesu

[QUOTE]γι αυτό και επιτρέπονται στο ecchi thread οπότε μπορούμε να βάλουμε screen shots στο yaoi και Hentai thread?[/QUOTE]Και δεν βαζεις? It's not like anyone will care:yawn2:
Jul 28 2009 05:39
Photo

Gilmaru → mono

Κατανοώ το σκεπτικό σου. Οι προβληματισμοί σου ωστόσο, είναι ηθικοί, κοινωνικοί και ίσως και πολιτικοί. Τα συναισθήματα δεν υπακούν σε τέτοιους κανόνες. Δεν στεναχωριόμαστε επειδή "πρέπει να στεναχωρηθούμε" ή απλώς ως "φόρο τιμής" στο νεκρό επειδή το αξίζει περισσότερο απ' τους άλλους, είναι απλώς ένα συναίσθημα και προκύπτει μέσα από την ενσυναίσθηση. Δεν νομίζω ότι κλαίει κανείς όλη μέρα για όλους τους ανθρώπους που πεθαίνουν στον κόσμο, ούτε και θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Χωρίς αυτό να πάει να πει πως δεν υπάρχουν και περιπτώσεις που άτομα δηλώνουν τη "στεναχώρια" τους τυπικά. Βρίσκω πολύ λογικό αυτό που λες για το "τι κάνουμε γι' αυτό". Είναι μεγάλο θέμα όμως, και δεν είναι τόσο εύκολο να απαντήσει κανείς. Πάντως η άποψή μου είναι ότι αρχίζεις από τους ανθρώπους γύρω σου. Η στάση μας στην καθημερινή μας ζωή είναι από μόνη της μια πράξη κοινωνική, ηθική και πολιτική. Είμαστε μια κοινότητα έστω διαδυκτυακή και μερικοί από εδώ μπορεί και να γνώριζαν το άτομο. Λοιπόν αν δεν ενδιαφερόμαστε για το διπλανό μας, δεν είναι λογικό να μιλάμε για το τι θα κάνουμε για τα παιδιά στην αφρική. Όχι επειδή ο διπλανός μας αξίζει περισσότερο, αλλά απλώς διότι είναι ένα άτομο στο οποίο οι πράξεις μας έχουν περισσότερο αντίκτυπο συνήθως.
Jul 28 2009 00:17
Photo

mono → Gilmaru

Δεν είναι ότι βαριέμαι ή ότι απαξιώνω τη συζήτηση απλά είναι κάπως άβολο να κάνω μια τέτοια συζήτηση ενώ έχει πεθάνει ένα νέο παιδί...Απλά για μένα το thread δεν έχει νόημα ύπαρξης από τη στιγμή που τα συλληπητήρια δεν έχουν παραλήπτη. Από κει και πέρα στεναχωριόμαστε γιατί? Επειδη το παιδί έβλεπε anime? Επειδή ήταν στο forum? Δηλαδή για νέα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους καθημερινά και δεν βλέπουν anime και δεν είναι στο forum δεν στεναχωριόμαστε? Οι ειδήσεις είναι γεμάτες με ιστορίες. Ιστορίες για παιδάκια που πεθαίνουν στον πόλεμο (παράπλευρες απώλειες) για παιδάκια που πεθαίνουν από την πείνα κοκ. Κάνουμε τίποτα ή γυρνάμε το κεφάλι μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας? Μάλλον το δεύτερο γιατί αν κάναμε το πρώτο θα χε γίνει κάτι...:/ Εμπάσει περιπτώσει η συζήτηση μεγάλη αλλά τουλάχιστον ελπίζω να καταλαβαίνεις κάπως το πνεύμα του post μου...
Jul 27 2009 23:37
Photo

a2a → Nighteyes

Κοίτα είναι σειρά του TV Tokyo οπότε δεν έχει τρελό budget και είναι από αυτές που τις βλέπεις για την πλάκα σου. Όσο το διασκεδάζεις είναι καλό. Εγώ την κατέβασα γιατί ακολούθησε το Fuma no Kojiro που ήταν ίδιο στυλ με τα όμορφα αγόρια να παρελαύνουν και κάτι τέτοια μου αρέσουν. Έχει και τους ON/OFF και τον Kiriyama Ren... Μόλις τελειώσω το Psychometrer Eiji είναι το επόμενο στη λίστα!
Jul 27 2009 23:31
Photo

Gilmaru → mono

Μα γιατί; plz πες μου τη διαφωνία σου! :congrats: Με ανδιαφέρει να την ακούσω! Εκτός αν βαριέσαι και δεν θέλεις φυσικά.
Jul 27 2009 23:08
Photo

mono → Gilmaru

Βασικά διαφωνώ αλλά δεν έχει νόημα να κάτσω να σου αναλύσω τους λόγους...Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι:byejg9:
Jul 27 2009 22:58
Photo

Nanamiii → Satou no Kumo

ou re.milas kiolas.exw pe8anei edw pera me th zesth.heesica damns you to eat only kimchi for the rest of your life.in yo face >.<
Jul 27 2009 22:43
Photo

zade → Kirenahana

Το ποστ μου μην το παρεξηγήσεις ! I was just kidding . Για να χαθεί η σοβαρότητα το έκανα !
Jul 27 2009 22:23
Photo

Lady Sen → Mentoras

[COLOR=Purple][B]Γεια σου τότο!!!!:-D χαίρομαι που σε μύησα στο λαμπρό χώρο των anime!!!hahaha[/B][/COLOR]
Jul 27 2009 22:18
Photo

Erisadesu → odin

το να μιλάνε οι άνδρες σωστά για τις γυναίκες δεν έχει να κάνει με το δημοτικό ή οχι. και στην τελική είσαι φασίστας, αριστέρος, δαπίτης..απλά... λολ για εσένα και τον manos όχι δεν είναι προσβλητικό το κατάλαβα το ότι ο Manos είναι κακομοίρης το κατάλαβα επίσης... και όπως είπες ούτε οι γυμνες φωτό ειναι προσβλητικές έτσι? γι αυτό και επιτρέπονται στο ecchi thread οπότε μπορούμε να βάλουμε screen shots στο yaoi και Hentai thread?
Jul 27 2009 22:04
Photo

LucyBR → Kirenahana

somehow ημουν απολυτα σιγουρη γι αυτο! :D διαβασα και λεπτομερειες στο thread σου... με το καλο και του χρονου που λενε! \X33/ Aθηνα με βρισκεις as well... δεν προβλεπεται να το κουνησω και πολυ απο δω αλλωστε αλλα τι να γινει! :sigh2: [SIZE=1]btw random, αλλα πηρε το ματι μου οτι ειδες το Yuuki? oh my... ;_________;[/SIZE]
Jul 27 2009 21:44
Photo

LucyBR → Tea-chan

i am honoured που σκεφτηκες να μου το spamαρεις m(_ _)m καλα κανεις και υπενθυμιζεις στον κοσμο τις "¨χαρες του εγγαμου βιου" XDDD
Jul 27 2009 21:40