Community Status Updates
MoRmEnGiL → Labrokratis
[URL]http://www.aurorafestival.gr/[/URL]
Αυτό σου λέγα ρε.
lineups:
[URL]http://www.aurorafestival.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=94[/URL]
[URL]http://www.aurorafestival.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=11&Itemid=95[/URL]
Αν δε βαριέσαι εσυ να καίς ντιβιντι.. :P
Jul 26 2009 23:07
odin → Gilmaru
[QUOTE]sorry, μολις τώρα είδα το από πάνω ποστ[/QUOTE]No harm done,απλα σβηστηκε οπως ειχα πει για να μην συνεχισουμε αυτην την ακολουθια off-topic posts.Σε περιπτωση που θες να συνεχισεις την συζητηση με την mono μπορεις να το κανεις μεσω pms:drink:
Jul 26 2009 22:58
odin → Erisadesu
1) Ναι,θελω να μιλανε ολοι οπως απαιτουν οι κανονες. Εκτος και αν νομιζεις οτι το να παραβιαζει καποιος αλος τους κανονες σημαινει οτι μπορει να τους παραβιαζει στην συνεχεια ο οποιοσδηποτε. Και δεν θα μπω στην διαδικασια να μιλησω για το κλιμα που διαμορφωνεται με αυτην την συμπεριφορα. Εκτος και αν νομιζεις οτι συμβαλει στην συζητηση το να αποκαλεις τις αποψεις των συνομιλιτων σου ηλιθιες.
2) Κανω quote το ποστ:[quote]Ωραία θα ήταν να μας σπίτωνε και μας μια γκομενάρα που μας γουστάρει και τα βγάζει όλα έξω για να μας ανεβάσει το ηθικό (και όχι μόνο ).[/quote]Απο αυτο εσυ καταλαβαινεις οτι μιλαμε (εμεις?ποιοι εμεις?) σαν να ειστε τασακια? Αυτο το συμπεραινεις λογικα με βαση το παραπανω post ή απλα βγαζεις το αχτι σου απο αλλες περιπτωσεις? Γιατι εγω οσο και αν προσπαθω δεν καταφερνω να φτασω σε αυτο το συμπερασμα.
3) Η φωτογραφια δεν με ενοχλησε (παρολο που δεν ειναι της αισθητικης μου) οπως δεν με ενοχλησαν και οι απειρες (αποκαλυπτικοτερες) φωτο στο ecchi thread-στο οποιο συμμετεχεις κιολλας.
Jul 26 2009 22:51
ZeLiGa
→
roriconfan
Ωραία βρήκα όλα τα επεισόδια σε 4 batch. Είναι και σε avi, οπότε θα τα δω στην tv όπως το Hokuto. Όντως, έχεις κάποιο δίκιο για το Monster. Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά 70κάτι μου φαίνονται πολλά για ένα τέτοιο anime...
Jul 26 2009 22:03
ZeLiGa
→
roriconfan
Τεσπα, θα κατεβάσω την καλύτερη έκδοση με βάση το anidb. Thanks πάντως!
Jul 26 2009 21:52
Mad_Hatter → iristella
Επισοδιακη?Like full of dorama? :P
Καλυτερα ειμαι σημερα, thanks για το ενδιαφερον :)
Jul 26 2009 21:21
Erisadesu → odin
ναι δεν φτάνει που μιλάτε λες και είμαστε τασάκια θες και να μιλάμε μετά εμείς καλύτερα...
... και δεν είναι μόνο το κείμενο προσβλητικό αλλά και το γεγονός ότι
η γκόμενα είναι γυμνή... εδώ πέφτει λογοκρισία στην λέξη κώλος... η φωτογραφία δεν σας ενόχλησε.
και δεν ζητήσαμε κανένα χατίρι κύριε μου.... σεβασμό ζητήσαμε.
Jul 26 2009 21:14
Lucy-Nyu
→
Zoro
ημουν μεταξυ του i am beautiful forgive me kai του pichi pichi pich:P
Jul 26 2009 20:52
iristella → Adventurer
dont think for a second i didnt see what you did yesterday btw.
Jul 26 2009 19:55
iristella → Mad_Hatter
Κάνε μου λίγα νάζια ακόμη και θα σε συγχωρήσω. Καλα εδω που τα λέμε αν και περάσαμε τέλεια η μέρα χτες ήταν υπέρ του δέοντος επεισοδιακή οπότε η ευαίσθητη ψυχούλα σου θα πέρναγε δοκιμασία.
I hope you are better today though. ^w^
Jul 26 2009 19:44
Nighteyes → a2a
Γεια.:hi:
Ήθελα να σε ρωτήσω, στο Tokyo ghost trip ξέρεις αν υπάρχουν υπότιτλοι από το 9 και μετά; Οι Doremi από πέρυσι έχουν να βγάλουν. Εσύ πως το είδες; Με υπότιτλους ή χωρίς;
Μου έχει κολλήσει(πολύ σπάνιο:hahaha:) εν τω μεταξύ το opening και το ακούω συνέχεια.
Jul 26 2009 19:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed