Jump to content

Community Status Updates

Photo

odin → Erisadesu

Εξακολουθω να λεω οτι δεν θα με πειραζει. Αν ποσταρεις σχετικες φωτο ειτε στο pictures trivia ειτε στο αντιστοιχο ecchi thread θα διαπιστωσεις οτι it's all in your head, ισως τοτε να καταλαβεις οτι εχω δικιο. Επισης,συγνωμη αν σου φαινεται περιεργο που με ενδιαφερει το να μην βριζονται τα μελη μεταξυ τους ενω ειμαι moderator, αλλα more or less αυτη ειναι η δουλεια μου. Moreover, μετα απο το φασιστας και αριστερος που εχω ηδη ακουσει εδω μεσα το δαπιτης μαλλον μετριοπαθες μου φαινεται. Επιπλεον ποιος ακρβως σου ειπε οτι το anime pictures trivia προσφερεται για να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι και να συνεχιζεις τετοιου ειδους συζητησεις? Ξερεις πολυ καλα τι ειναι το off-topic, εδικα οταν ενας mod εχει προτρεψει να συνεχιστει το thread κανονικα, εκτος και αν νομιζεις πως το παρεβλεψα το οτι με εγραψες κανονικα και με τον νομο σημαινει οτι κατι τετοιο θα συνεχιζοταν περεταιρω. Πληροφοριακα,δεν επροκειτω να συμβει κατι τετοιο. Τωρα απο εκει και περα αν μετα απο τοσα posts δεν μπορεις να καταλαβεις (ή καταλαβαινεις και απλα επιμενεις) οτι αυτο που ειπε ο MANOS δεν ηταν προσβλητικο επειδη εσυ εχεις εμμονες του τυπου ''αγορακια vs κοριτσακια'' (πραγμα που κανει μπαμ απο τα οσα εχεις πει μεχρι τωρα) συγνωμη που δεν μπορω να σε καταλαβω, ξεπερασα αυτες τις εμμονες στο δημοτικο:borednn9:
Jul 27 2009 21:31
Photo

Nighteyes → a2a

Τελικά μάλλον έκανα λάθος. Ημερομηνία upload του 8 ήταν τον Μάιο. Οπότε ίσως να βγούν τα υπόλοιπα σχετικά σύντομα. Είδα μέχρι εκεί και κατεβάζω τα raws. Είμαι όμως σε δίλημμα να τα δω έτσι ή να περιμένω τους υπότιτλους. Λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε. Το θέμα είναι πως ενώ τα πρώτα είχαν αυτοτελή μορφή έχω την υποψία πως στα τελευταία δεν θα ισχύσει το ίδιο. Άσε που μάλλον τότε θα δοθούν απαντήσεις σε διάφορα...Τεσπα θα δω. Γενικά έχει την πλάκα της η σειρά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά συμπαθητική. Αυτό που την ρίχνει είναι η σκηνοθεσία σε κάποιες σκηνές και αναρωτιέσαι αν φταίνε οι ηθοποιοί που στέκονται αμήχανα. Όμως δεν φταίνε αυτοί: Τα πλάνα φταίνε που είναι στατικά και το μονταζ. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει ενίοτε, όχι πάντα. Μου θύμισε κάτι σκηνές στο Maou που ο Toma στεκόταν άχαρος και σαν να μην ήξερε τι να κάνει τα χέρια του. Λες να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης; Πάω να δω. Στο εν τω μεταξύ, ο ένας από το χαρέμι έπαιξε στις ταινίες boy's love. Και τα κατέβασα. Το πρώτο το είδα ήδη.:congrats:
Jul 27 2009 21:29
Photo

Gilmaru → mono

Γειά! :hi: Γράφω εδώ γιατί είχα γράψει κάτι σχετικά με όσα λες στο thread για τον Zerro, αλλά σβήστηκε για να μην συνεχιστεί η off topic κουβέντα. Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως μην ξεχνάς ότι το να δείχνεις ενδιαφέρον δεν είναι μόνο γι' αυτόν που φεύγει, αλλά και για όσους πραγματικά βαραίνει η απώλεια του. Επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή δεν τον ξέρεις είναι υποκρισία. Όταν ακούς λίγα λόγια για κάποιον τον γνωρίζεις λιγάκι έστω έμεσα και είναι φυσικό να συμπάσχεις, λίγο ή πολύ ανάλογα το άτομο. Είμαι σίγουρος ότι αν γνωρίζαμε ξεχωριστά την ιστορία κάθε παιδιού στην αφρική που πεθαίνει, το ίδιο θα συνέβαινε. Αυτά. :byejg9:
Jul 27 2009 21:23
Photo

Gilmaru → odin

Κανένα πρόβλημα, Odin Taichou!! :riiight:
Jul 27 2009 21:09
Photo

Satou no Kumo → Nanamiii

[COLOR=Navy][net cafe][B]you twat[/B] παω διακοπες και κανεις kpop thread! καλααααα...[/net cafe][/COLOR]
Jul 27 2009 20:32
Photo

ZeLiGa → roriconfan

Obey your master, MASTER! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8"][youtube]WEL6_SuQCu8[/youtube][/URL]
Jul 27 2009 20:19
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Σιωπή! Το βρήκες βαρετό Έκανες edit Το διάβασα σε εναλλακτική πραγματικότητα Δεν έκανα λάθος
Jul 27 2009 20:17
Photo

ZeLiGa → roriconfan

Μου φαίνεται πως ο μάστερ δεν διάβασε καλά το μήνυμα μου!:hahaha: Είπα "είδα το πρώτο επεισόδιο και [B]δεν[/B] είναι βαρετό όπως λες".:himitsu:
Jul 27 2009 20:07
Photo

Radagast → Cassiel

Thanks, man, νά'σαι καλά. Καλό καλοκαίρι και ζωή σε λόγου μας.
Jul 27 2009 19:28
Photo

Cassiel → Radagast

Χρόνια πολλά βρε συ:hbd:. Άργησα λίγο γιατί δεν έχω καθόλου ελέυθερο χρόνο:hot:.Άσε που εκείν την μέρα ήμουν στην κηδεία του Zerro...
Jul 27 2009 19:22
Photo

Vetus

Ωωωωωω! Ευχαριστώ για το reply, Nikos! ^^
Jul 27 2009 19:00
Photo

Erisadesu → odin

ναι καλά δεν θα σε πείραζε... ναι είδαμε την ανταπόκρισή σας... εσένα πιο πολύ σε πείραξε ο τρόπος που μίλησα παρά αυτό που είπα... σοβαρή ανταπόκριση. έλα παραδέξου το ότι όσο καλός και αν είσαι σε αυτές τις φάσεις πάντα δίκιο στους άλλους δείνεις.. και σε εσάς και στα άλλα αγοράκαι μπορεί να μην φαίνετε προσβλητικό.. για εμάς όμως είναι. [quote]απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο... και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω... [/quote] εδώ ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ αλλά τώρα το παίζεις Δαπίτης και κρεμιέσαι από τις λέξεις. και θα προσπαθούσα να βγάλω από την μύγα ξύγκι αν καθόμουν και έκανα την συζήτηση μέσα στο thread Και όχι συζητώντας το μαζί σου. αλλά εντάξει ρε Odin... εδώ είπαμε πρέπει να έχεις πουλί για να σε παίρνουν στα σοβαρά... το έχουμε δει άπειρες φορές αυτό, γι αυτο και το ecchi thread Παραμένει εδώ και καιρό ανοιχτό παρόλο που είναι προσβλητικό τις περισσότερες φορές. και σιγά μη ζητήσω συγνώμη και απο τον Μanos όταν αυτός ποστάρει τέτοιες φωτό και κάνει τέτοια σχόλια.
Jul 27 2009 18:48
Photo

Adventurer → iristella

Αυτο που δεν ξερεις ειναι το ποσες φορες :himitsu:
Jul 27 2009 18:28
Photo

Kirenahana → LucyBR

uberεκπληκτικά δε λες τίποτα!!! Το spree ξεκίνησε σημερα :Ρ... Που σε βρίσκω?
Jul 27 2009 17:29
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Ρε κάνε υπομονή. Κι εγώ βαριόμουνα στην αρχική ντουζίνα αλλά μετά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Εμπιστέψου τον μάστερ... Τι λέω, ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ!!!
Jul 27 2009 16:42