Community Status Updates
Xa0s → Lady Sen
Σε ευχαριστώ για τα Comment στης Photo...Τα σπαθιά ήταν ψεύτικα...αλλά ευτυχώς έμοιαζαν αρκετά με τα αληθινά...
Αν σου φάνηκε κ **** το Mario Luigi τότε περίμενε στης 12 Σεπτεμβρίου που θα γίνει το επόμενο Party Αν είσαι από τούς fan της σειράς [SPOILER]μην ρωτήσεις ποια δεν λέω για να παραμείνει έκπληξη η έκπληξη[/SPOILER] θα λιώσεις στο γέλιο κ επίσης θα δεις στιγμές λατρείας κ φρενίτιδας να εκτυλισσόταν μπροστά σου....
Εσύ ασχολείσαι με το Cosplay???θα ντυθείς τίποτα???
Jul 27 2009 12:51
ZeLiGa
→
roriconfan
Μόλις θυμήθηκα πως θέλω να σε ρωτήσω και κάτι άλλο οπότε παραμένεις master:hot:(τουλάχιστον μέχρι να πάρω αυτό που θέλω!:hehehe:)
Έχω δει πως το LotGH εκτός από τα 110 επεισόδια έχει και κάτι άλλες σειρές ή ταινίες. Αξίζουν; Αν ναι, με ποια σειρά τα βλέπω;
Jul 27 2009 11:39
1451 → billxl
Καλημέρα billxl, διάβασα το σχόλιό που έκανες στον θαλασσαετό του Momotaro και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Παρόμοια "πικρία" μπορείς να βρείς στο Gintama αλλα και στο Samurai Champloo. Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερα anime που δεν έχω υπ' όψιν μου.
Απλώς, κατα τη γνώμη μου, στο θαλασσαετό του Momotaro η προπαγάνδα είναι τόσο εμφανής, τόσο απροκάλυπτη που "κάνει μπαμ"! Ενω αλλού είναι πιο συγκαλυμμένη, πιο καλλωπισμένη αν θέλεις...
Jul 27 2009 11:08
ZeLiGa
→
roriconfan
Ουστ ρε! Μου έγινες και μαστερ!:mador2:
Ναι, είναι κλεμμένο.:himitsu:
Jul 27 2009 10:19
Tea-chan → LucyBR
O hasbando σου στις δόξες του. Απόλαυσε.
[spoiler=Προσοχή στις λιποθυμίες!][IMG]http://fc06.deviantart.com/fs49/f/2009/207/9/a/Mononoke_by_Franny_from_Japan.jpg[/IMG][/spoiler]
Jul 27 2009 08:00
Fingolfin → Mangalover
Κάποιο λάθος θα έκανες. Εγώ έλειπα από την Αθήνα όλο το ΠΣΚ οπότε και δεν μπόρεσα να πάω στο πάρτυ και οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει και login και να ήμουν online το Σάββατο.
Jul 27 2009 06:36
Lady Sen → kakashi sensei
[B]Γεια σου,γεια σου γεια σου!!!!!!Με θυμάσαι;Σου οφείλω και ένα τραγουδάκι από Linkin Park.Όποτε με το καλό τ θελήσεις εδώ είμαι εγώ!!Ιωάννα is here!![/B]
Jul 27 2009 01:01
Erisadesu → odin
καλά καλά
κάτσε κοίτα το δέντρο εσύ...
επίσης το ECCHI THREAD ΕΊΝΑΙ όλο προσβλητικό ειδικά όταν βάζουν γυμνές φωτό...
και δεν συμμετέχω κάθε μέρα, βάζω φοτό μόνο όταν ξέρω ότι κάτι θα αρρέσει σε κάποιον
και όταν δεν είναι προσβλητικό ... οπότε μην αναφέρεσε καν για το echi γιατί όσες φορές κάναμε αυτή τη συζτήση.. οι άνδρες του φόρουμε μας είπανε υστερικές... και μας γειώσαν..
καη η φωτογραφία δεν σε ενόχλησε επειδή ειναι γυναικειός ο κώλος... αν ήταν ανδρικός
με κανα ανδρικό χέρι επάνω του ... μια χαρά θα σε πείραζε.
αλλά ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει εγώ μίλησα μετά απο παράπονο άλλης κοπέλας στο φόρουμ ποιυ δεν τολμάει να κάνει τέτοια σχόλια... και τελικά καλά κάνει αφού εσένα όπως είπες δεν σε ενοχλεί...και αν δεν ενοχλεί εσένα πάσο
[quote]Ωραία θα ήταν να μας σπίτωνε και μας μια γκομενάρα που μας γουστάρει και τα βγάζει όλα έξω για να μας ανεβάσει το ηθικό (και όχι μόνο ).[/quote]
απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο...
και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω...
απλά πράγματα...
Jul 26 2009 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed