Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesLucy-Nyu

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=328707&postcount=4980[/URL] Πες τα χρυσόστομη!
Jul 28 2009 21:25
Photo

Tenshi → Phantom Duck

χρονια πολλααα ,αν και αρκετα αργα!!
Jul 28 2009 20:40
Photo

Lucy-Nyu → Being Of Darkness

ρεεε αντε τραβα γυρνα απτην κατασκηνωση ρεεεεε βγηκε η χανκοοοοοοκ και την εχασες αντε τωρα εμεινε και το πληρωμα χωρις first mate τι θα κανουμε τωρα οεο???
Jul 28 2009 20:39
Photo

ssj4nick → sophiexXx

Οχι ενταξει μολις μου ηρθε το request, αυτο με τους 2 λογαριασμους δεν ξερω πως εχει γινει :oo:
Jul 28 2009 19:02
Photo

Jiraiya → °•πίΟu-πίΟu•°™

Στο After Story είναι. Νομίζω εσύ έφυγες πρώτη.Εγώ έφυγα κατά τις 4:40
Jul 28 2009 18:38
Photo

sophiexXx → ssj4nick

tnx gia to friend request:):) se ekana add k sto msn alla mou leei kt geia duo logariasmous tespa egw ekana k tous duo k an uparxei provlhma steile edw
Jul 28 2009 18:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya

Oooooi, ero-sennin, Στο γραφω εδω γιατι δεν προκειται να το δεις συντομα στο thread :P [quote=Jiraiya;279622][spoiler=Τελευταία επεισόδια]Η σκηνή που είπε η Nagisa στους γονείς της ότι κάνει σεξ με τον Okazaki ήταν :respect:[/spoiler] [/quote] Ποτε το εδειξε αυτο ρε γαμωτο και γω δεν το ειδα? Επειδη παει καιρος κιολας απο αυτο το ποστ σου, τυχαινει μηπως να θυμασαι αν αυτη η (λογικα) υπερτατη σκηνη ειναι στα επεισοδεια του after story? Btw, προχθες χαμπαρι δεν πηρα για ποτε εξαφανιστηκες :P
Jul 28 2009 18:16
Photo

hyuga → Erebos

αυριο θα ειμαι στη δουλεια το απογευμα σήμερα πήγα πρωΙ...Θα τα πούμε αύριο φιλακια
Jul 28 2009 17:25
Photo

Labrokratis → Sunabouzu

Σε ευχαριστώ φίλε, με έσωσες! Είσαι πολύ εξυπηρετικός! Το συγκεκριμένο OVA είναι licenced και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, άντε βρες το με τις κλασσικές μεθόδους! Είχα βρει μόνο μια Γερμανική εκδοχή με ελάχιστο seeding. Και φυσικά υπάρχει και στο cruncyroll, αλλά εκεί θέλει proxy + ότι είναι streaming. Σ'ευχαριστώ και πάλι!
Jul 28 2009 16:33
Photo

Orion19 → iristella

2 CHAPTERS?!?!?!?!? Ναιιιιιιιιιιιι! Μετά απο τόσο καιρόοοοοο! Απο τα πρώτα που διάβασα είναι! Κανα χρόνο τώρα περιμένω! Επιτέλους! Το βράδυ θα τα τιμήσω! Να'σαι καλά, κούκλα!
Jul 28 2009 16:30
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Alloha! Μολις ειχαμε bonus πληροφοριες για τον whitebeard.Shockariστηκες!Αν ενδιαφερεσε ανοιξε παρακατω. [spoiler] Earthquake-eartquake no mi! [/spoiler]
Jul 28 2009 15:13
Photo

iristella → Orion19

Bγηκαν 2 chapters Tyrrant. Ο Senpai δίνει τα ρέστα του πάλι. Ψόφησα στο γέλιο.
Jul 28 2009 15:05
Photo

Sunabouzu → Labrokratis

για το Parasite Dolls, υπαρχει link για megaupload [url]http://www.megaupload.com/?d=FTV3ZYNP[/url]
Jul 28 2009 14:22
Photo

Sunabouzu → Erisadesu

εγω ξερω μονο το manga και το anime ειναι κλασσικο romantic commedy, πολυ καλο κατα την γνωμη μου και εχει και τελος της προκοπης, πραγμα σπανιο για ανιμε τετοιου ειδους (:himitsu:spoiler δεν κανουμε)
Jul 28 2009 13:25
Photo

Labrokratis → MoRmEnGiL

Αυτό το πάρτυ δε το ήξερα. Εγώ ήξερα το butterfly festival (που πλέον δε γίνεται). Thanks for the Info! Βασικά δεν είμαι της Goa / Psy, είμαι της άλλης σχολής (Ολλανδο-Βελγο-Γερμανικής), ενώ γουστάρω και Vocal Trance (που είναι εμπορική). Όσο για το Galaxy Express 999, ένα DVD είναί όλο και όλο, σιγά τον κόπο :-)
Jul 28 2009 13:23