Community Status Updates
zografa → crisstos15
file psaxnw to duelpass generator, mpes sto msn se exo exo kanei add me to balcyre@..
an isxuei plz
Jul 29 2009 11:52
Namida → odin
LOL. Τόσο καιρό βλέπω την υπογραφή σου, και σήμερα συνειδητοποίησα από που είναι.
Respect
Jul 29 2009 11:08
Zoro → Ame Warashi
Τσα! Νόμιζες ότι επειδή δεν έχω νετ θα σε ξεχνούσα; (κοινώς, δεν μου την γλιτώνεις! XD)
:hbd: Χρόνια Πολλάααααα μικρή Κική, εύχομαι να περάσεις ευχάριστα σήμερα τα 22α σου, που γινόμαστε ξανά συνομίλικοι!! XD :joyful:
Σύντομα θα ξαναέχω κανονικά νετ στο σπίτι, για την ώρα πάω να χαρώ την αποτοξίνωσή μου... να χαρείς κι εσύ την απουσία μου γιατί, σαν επιστρέψω... :hehehe:
ΥΓ: Με iphone ειμαι τώρα και δεν μπορώ να σου βρω και μια decent HB pic :/ , αν σου κάνει έχω μια με την Lucy να βγαίνει με bikini έξω από μια τούρτα!! :kakaka:
Jul 29 2009 09:47
Zoro → ssj4nick
Στο Zabuza arc δεν μου πολυάρεσαν οι χαρακτήρες (Zabuza, Gatoh, Inari κλπ), οι επιθέσεις (την master τεχνική του Ηaku στο τέλος την βρήκα λίγο έλεος... ακόμη και αυτή με τον Naruto να γίνεται Shuriken, που ανέφερες :/ ) και γενικά την φάση που μέχρι το τέλος ο Zabuza ήταν κακός και όταν στράφηκαν όλοι εναντίον του και του ψέλλησε και ο Naruto δύο φωνήεντα... έγινε καλός!! Αυτά με ψιλοχάλασαν, κατά τα άλλα ήταν οκ arc, βλεπόταν.
Τα επόμενα πάντως ναι, άπαιχτα... έφτασα στο 69 προχτές και που να δεις φάσεις σε μάχες με Naruto, Sasuke, Gaara, Neji και Shikamaru!!
Αν και πιστεύω ότι του OP νικάνε σε συνολική πόρωση, ''φιλοσοφία'', στρατηγική και γενικά όλη φάση πολύ καλύτερη στις ως τώρα μάχες του Naruto!! Εσύ που βρίσκεσαι και τι πιστεύεις;
Jul 29 2009 09:32
Zoro → Mad_Hatter
Χαλό!!
Πολύ δελεαστική η πληροφορία που μου έδωσες, αλλά, ως γνωστόν, δεν με σκιάζει spoiler κανένα... θα αντέξω πάλι να απέχω από το manga! :bleh:
Πάντως πολύ ενδιαφέρον μπορώ να πω, εγώ πάντα νόμιζα, ως ένας από τους πιο γέρους της σειράς, ότι θα είχε επιθέσεις βασισμένες καθαρά σε haki και καθόλου DF... damn, και πάλι cool ακούγεται όμως, φάση!!
Naruto έφτασα στο 69 χτες btw, πολύ ωραίες μάχες ως τώρα, με στρατηγική και όχι απαραίτητα unpsofable... άντε, είχα βαρεθεί αυτές του OP!! (αν και πιστεύω ότι αυτές νικάνε στην πόρωση!)
Anw και η ιστορία πολύ καλή ως τώρα, με λίγα σχετικά κενά... το συνεχίζω και επιστρέφω με εντυπώσεις!!
Jul 29 2009 09:15
iristella → Pain_GodRealm
Τα emoticon σε quote μετράνε ως spam και ποστ που έχουν αυτήν την μορφή σβήνονται πάραυτα. Αν θες να εκφράσεις συμφωνία ή διαφωνία με κάποιον χρήστη μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικές λέξεις.
Jul 29 2009 08:56
Zoro → Tea-chan
No worries Tea μου, άλλωστε τυπικά μιλώντας κι εγώ δεν θα έχω νετ στο σπίτι για λίγο καιρό [SIZE="1"](τυπικά πάντα, βρίσκω αλλού, πάντα βερεσέ XD)[/SIZE], αλλά είναι μια καλή αποτοξίνωση... οπότε σαν βρεις χρόνο εσύ και νετ στο σπίτι εγώ, τα λέμε!!
Btw ναι, παρατήρησα μερικά posts σου στα OP threads, μέχρι και εκείνο που ανέφερες την Boa, μα καλά... που έφτασες;;; :oo:
Εγώ προχωράω Naruto πάλι και so far so good, αν συνεχίσει έτσι (αν και απ' όσα ακούω πιο κει ανεβαίνει πολύ η ποιότητα και μετά πέφτ ει δραματικά πάλι) μπορεί να το βάλω και ισάξια με το OP, το καθένα για διαφορετικούς τομείς αρέσκειας!
Anw δεν το συνεχίζω, πάω να χαρώ διακοπές, ο θεός να τις κάνει! :joyful:
Jul 29 2009 08:26
Labrokratis → MoRmEnGiL
Για εμπορική Vocal Trance, ότι αναγράφετε στην Wikipedia είναι σχετικά σωστό και μια καλή αρχή για αναζήτηση.
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Vocal_trance[/URL]
Στα άλλα, Marcel Woods, Above & Beyond/Oceanlab (ηχογραφούν Αγγλία, αλλά δεν είναι της αγγλικής σχολής), Matt Darey, Alex M.O.R.P.H, Woody Van Eyden, Gabriel & Dresden...
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και ο ΑΤΒ, που παρόλο ότι θεωρείτε εμπορικός, διατηρεί ποιότητα σχεδόν σε οτιδήποτε έχει βάλει το όνομά του. Από εποχές Sequential One τον είχα ξεχωρίσει, όπως και τον Kai Tracid (που έχει καιρό να βγάλει κάτι).
Και η Nadia Ali από τους iiO ότι ανεξάρτητο κάνει είναι σχεδόν πάντα καλό (είναι της Vocal Trance περισσότερο αυτή)
Jul 29 2009 08:25
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
batman pantsu ακουω... κατι τετοιο;
[IMG]http://img31.imagefra.me/img/img31/2/7/28/pioupiou/f_10xieq99ncm_fa10fec.gif[/IMG][IMG]http://img36.imagefra.me/img/img36/2/7/28/pioupiou/f_10xieq99ncm_d388c75.jpg[/IMG][URL="http://img36.imagefra.me/img/img36/2/7/28/pioupiou/f_10xieq99ncm_d388c75.jpg"][/URL]
Jul 29 2009 01:30
Jiraiya → °•πίΟu-πίΟu•°™
Την επόμενη φορά που θα με χρειαστείς για κάτι,να χρησιμοποιήσεις τον pantsu-προβολέα(κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει ο Batman) και θα σε βρω εγώ:hero:
Jul 29 2009 01:05
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
Α thx. Μαλλον δεν ειδα καποιο επεισοδειο.
Ναι ε; Σε εχασα σε καποια φαση και ηθελα να σε ρωτησω και σε εψαχνα :P
Jul 29 2009 01:02
Melkor → Sunabouzu
ναι εχεις δικιο. και καλα που μου το θυμησες μαν, δνε εχω δει το τελευταιο επισοδειο...
Jul 28 2009 22:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed