Community Status Updates
8tails → Night Wizard Seal
Μια χαρά πηγαν οι διακοπές τωρα επιστροφή στις επάλξεις :P Ναι ο Ραικαγκε και ο Κιλλερ μπι είναι αδυναμία μου, είναι φοβεροί. Εδω ο ο Κιλλερμπι βρηκε τρόπο και κορόιδεψε το Αματερασου που απόσο ξέρουμε..δε γίνεται πλυν του Μανταρα που μπορει να το απενεργοποιει. Τα λεμε τα υπόλοιπα στα ποστ ;)
Aug 27 2009 23:34
stark-sama → LCF89
My pleasure LCF89. Σιγα - σιγα και εγω μεγαλωνω τον κυκλο των γνωριμιων μου... Ελπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα. Oσο για τον Stark..... τα λογια ειναι περιττα.... Ηe's definitely the best!!! He's the true ruler amongst the Εspadas...... Ηe's the absolute weapon machine........ He's perfect.... magnificent.... Μηπως το παρακανα????:nosey::nosey::nosey:
Aug 27 2009 23:34
Night Wizard Seal → 8tails
Άρε φιλάρα δεν πειράζει.Μια χαρά.Οι διακοπές σου πώς πήγαν?Καλά το σόι ραικάγκε σε έχει πορώσει.Έτσι μπράβο.Άντε και να σε έχουμε και πιο συχνά μαζί μας :)
Aug 27 2009 22:50
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
κι εγω ημουν στ μπιτσ παρτυ,και θα παω και το σαββατο αν γινει
και ετοιμαζω και κοσπλει....!!!!!
σαλαμινα ε?καλα εισαι
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νησι
Aug 27 2009 21:44
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Α, ξέρω από Παιανία, είχα μία κοπέλα γνωστή από εκεί και με είχε ξεναγήσει αρκετές φορές σε αυτά τα μέρη της Αττικής. Διαφορετικά πολύ από τα νότια προάστια της Αθήνας.
Είχα περάσει από το πάρτυ στην Εδέμ, γύρω στις 10.30 και έκατσα έως και τις 2. Καλά ήταν, μπορεί να πάω και στην συνάντηση σε λίγες μέρες που είμαι.
Στα δύο Πάρτυ Παρασκευής και Σαββάτου που γίνονται τον Σεπτέμβριο, θα περάσω μάλλον αργά για κανένα δίωρο, να δω και να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του χώρου. Με βολεύει γιατί μετά έχω να πάω σε ένα κλαμπάκι εκεί κοντά, που μαζεύει κόσμο πολύ αργά.
Άντε, κάνε διακοπές και συ για να μην ζηλεύεις. Εγώ μόλις γύρισα και από ένα τριήμερο Σαλαμίνα, που έχω μία τροχοβίλα. Καλά ήταν, αλλά από Τρίτη, κεφάλια μέσα πάλι! Δουλεία...
Aug 27 2009 21:23
8tails → Night Wizard Seal
Γεια σου ρε Night_Wizard_Seal! Επεστρεψα επιτελους μετα αποκαιρο. Πριν δυο μηνες που μου στειλες τουλαχιστον παταγα αραια και που το ποδι μου στο site. Όλα καλα, εδω εχω πορωθει με τον Raikage :D
Aug 27 2009 20:50
psofia → AndroGhost
Έβγαλα 19549 και πέρασα πρώτη στη Φιλολογία Αθήνας! Οπότε όλα gg...
Aug 27 2009 20:05
zade → Anelis
Είμαι φτωχός <3 Ούτε βρακί δεν έχω.
Όσον αφορά το βιβλίο, πες μου , σε έχω απογοητεύσει ποτέ ; nevah !
Aug 27 2009 19:21
Matu-san → Konata
Yata!!
Θα πρέπει να περιμένει όμως λίγο ακόμα, γιατί είμαι Τρίκαλα!!!
Aug 27 2009 18:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed