Jump to content

Community Status Updates

Photo

stark-sama → LCF89

Σιγουρα η δυναμη του Starrk ειναι unimaginable. Φαινεται ουτως η αλλως ποσο δυνατος ειναι ηδη απο τη στιγμη που κοντραρε στα ισια τον Kyoraku.... και τον ξεπερασε:riiight: προς το παρον τουλαχιστον..... Οσο για το bankai του Shunsui τα ψιλοπηρα γιατι το ιδιο πραγμα σχετικα με αυτο που ειπε ο Ukitake εκεινη τη στιγμη, το εχουμε συναντησει στον Ikkaku (for his bankai) & στον Yumichika (αν και ο τελευταιος δεν μιλουσε για bankai αλλα για special ability του shikai του). Sometimes i really hate Κubο.......:madtodeath:
Aug 28 2009 11:05
Photo

YaTa

Τελικά Θεσσαλονίκη. Άντε να δούμε. :D
Aug 28 2009 10:55
Photo

stark-sama → iristella

Ηmmmmmm...... Δηλαδη αν βαλω σε spoiler tag το banner θα μειωθει το υψος της υπογραφης, ή πρεπει ωποσδηποτε κατι να σβησω απο τα γραμματα και τα κενα???
Aug 28 2009 10:36
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Εντάξει, η Σαλαμίνα επέκταση της Αθήνας έχει καταντήσει μην νομίζεις. Προσωπικά πηγαίνω πολύ σπάνια προς τα εκεί. Έχω έναν πολύ καλό φίλο με εξοχικό και έχω και μία τροχοβίλα. Από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Αίγινα μου αρέσει. Εκεί ήθελα να φτιάξω κάτι να πηγαίνω, αλλά δε μου έχει κάτσει. Τέσπα, γούστα είναι βέβαια αυτά θα μου πεις, Cosplay ε; Ωραία! Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα, να παίρνουν "χρώμα" και τα ανάλογα πάρτι!
Aug 28 2009 09:35
Photo

AndroGhost → psofia

συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια :)
Aug 28 2009 04:27
Photo

MisaYoshiko → Zanza

exoume idio xrwma malliwn :P
Aug 28 2009 03:10
Photo

karkas → Lil Marine

wrong chat sorry! :)
Aug 28 2009 01:41
Photo

LCF89 → iristella

Θα ρωτησω το ιδιο με τον απο κατω. την εβαλα σε spoiler tag αλλα δεν ξερω αυτο που λες για τα pixes. πως καταλαβαινω ποσο μεγαλη ειναι? Taskete!
Aug 28 2009 00:59
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Mακαρι γιατι θελω πολυ να δω τον Starrk να πολεμαει. Οκ, ειναι sonido master και βαραει cero δλδ συνδυασμος που σκοτωνει, στη κυριολεξια :hahaha: αλλα δεν παιζει να μην εχει και κατι αλλο!! Οσο για τον Ukitake, ειπε στον αγαπημενο μου χαρακτηρα να μην κανει bankai! "Don't do it here where everybody could see" Λες κι εχει τετοιο bankai που θα τα καταστρεψει ολα. Αμα ειναι ετσι τοτε καλυτερα να τρεμει ο Yama-Jii[/SIZE][/FONT]:hahaha:
Aug 28 2009 00:54
Photo

iristella → stark-sama

alo!!!! Yeap the sig is a bit too big! Σε αυτήν την περίπτωση είτε βγάζεις ένα από τα δύο είτε προσπαθείς να μειώσεις το συνολικό ύψος της υπογραφής βγάζοντας κενά στις σειρές και τα γράμματα. Στην δική σου περίπτωση το συνολικό ύψος των εικόνων μόνο είναι γύρω στα 210 pixels οπότε αν βγάλεις τα γράμματα μπορείς να τις κρατήσεις και τις δύο. Πάντως κάποια μετατροπή θα πρέπει να κάνεις. Μπορείς επίσης κάποια κομμάτια να τα βάλεις σε spoiler tag. Οι διαθέσιμες λύσεις είναι οι παραπάνω. Μπορείς να διαλέξεις μία ή και να τις συνδιάσεις αναλογα με το πως σε βολεύουν. Ελπίζω να βοήθησα.:gotit:
Aug 28 2009 00:45
Photo

stark-sama → iristella

Hey.What's up? Σχετικα με τα banners που ειπες νωριτερα στο Gotei 13 FC, φανταστηκα και εγω οτι θα ξεπερναει η overall signature το προβλεπομενο μεγεθος. Τι πρεπει να κανουμε σ'αυτη την περιπτωση??? Γιατι εχω μπερδευτει λιγο με τη διαδικασια.......
Aug 28 2009 00:39
Photo

stark-sama → LCF89

Ο Starrk ειχε λογο που δν πολεμουσε full strength. Ηθελε να δει απεγνωσμενα το bankai του Kyoraku για να δει μεχρι που εφτανε η δυναμη του..... Αλλα ηλθε αυτος ο λαλακας ο Ukitake και δεν τον αφησε για να μην δουν το bankai του οι υπολοιποι........:OMG3::OMG3:... Λες και θα το ματιαξουνε..... Anyway αν κανουν τωρα release οι 2 βιζαρδαιοι και πολεμησουν σοβαρα τοτε ο Starrk θα πραξει αναλογως......
Aug 28 2009 00:26
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κοιτα, στο released state ο Starrk εξφεδονιζει cero σαν να μην ειναι τιποτα. Ο Ukitake εκανε την αρχη να τον νικησει με την ιδια του τη τεχνικη αλλα δεν το καταφερε. Αν ποτε γινει καλυτερα κι εχει κανα super duper OP bankai τοτε ισως ενα cero χτυπησει το Stark και πεσει μονοχιτος. Αν και κατι μου λεει οτι αν σοβαρευτει τους εχει ολους![/SIZE][/FONT]
Aug 28 2009 00:17
Photo

stark-sama → LCF89

Λοιπον εσενα σε συμπαθησα ηδη..... Και εμενα μου τη σπαει τρελα αυτο το σεναριο. Διοτι αλλο πραγμα ειναι να εχεις τα πρωτεια στη δυναμη και αλλο να σε καπακωνουν αλλοι... Δε βαριεσαι... Θα το αντεξουμε και αυτο..... Στο μεθεπομενο chapter μαλλον θα μπουμε για τα καλα στη μαχη εναντι των Love,Rose οποτε εκει ο Stark θα μεγαλουργησει και παλι.... Ελπιζω τουλαχιστον μονο να μην εχουμε την καταληξη του Segunda.
Aug 28 2009 00:03
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Οχι δεν το παρακανες. Ειπες αυτο που θα ελεγα κι εγω.:ureshii: Βεβαια αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι ο Yammy θεωρειται πιο δυνατος απο το Stark!! Ξενερα...:frozen:[/SIZE][/FONT]
Aug 27 2009 23:47