Jump to content

Community Status Updates

Photo

GeRi → the goblin

όλα καλά φίλε, μια χαρούλα :)
Aug 28 2009 17:42
Photo

Lil Marine → lolopas

χρόνια πολλάα
Aug 28 2009 17:37
Photo

8tails → 四代目火影

Γεια σου Βαλέρια και καλως ηρθες στο φορουμ, είπα να σου εγκαινιάσω το "Visitor Messages" Το nick σου σημαινει Yondaime στα Ιαπωνεζικα;
Aug 28 2009 16:45
Photo

Zanza → MisaYoshiko

εισαι και εσυ μαρίμο :P ?
Aug 28 2009 15:41
Photo

stark-sama → LCF89

Εχεις δικιο οσον αφορα το λογο που ο Ikkaku δεν εδειξε το bankai του, απλα εγω αναφερομαι στο γεγονος. Και στις 3 περιπτωσεις δεν εδειξαν το bankai τους για καποιο λογο. Σιγουρα οι λογοι θα ποικιλλαν και στους 3 και ετσι για αλλο λογο ο ενας δν το εκανε για αλλο λογο ο αλλος.
Aug 28 2009 15:35
Photo

LCF89 → iristella

Εσβησα τη παλια εικονα γιατι αυτη που ειχα ηταν μεγαλη. Resize δεν μπορω να κανω γιατι εχει γινει ηδη πολυ μικρη... Θελω να τη βλεπω κιολας :P οποτε την εσβησα. Αφησα μονο το banner :) hope it's ok
Aug 28 2009 14:08
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Για τον ikkaku δεν ειχε πει τιποτα απ'οσο θυμαμαι. Απλα δεν ηθελε να δειξει το bankai του για να μην χασει τη θεση του στο 11o squad. Εγω νευριασα με τον Kubo με το τροπο που νικησε ο ΚουβαδοIchigo τον θεο Ulquiorra! Κατα τ'αλλα αναμενομενα. Το πιο κουλο ειναι κι ο τροπος που νικησε τον Grimmjow. Γιατι οταν ο Grimmjow δεν ειχε κανει release ειχε τον Ichigo. Μολις εκανε ο Ichigo τον ειχε. Αναρωτιεμαι πως εξηγειται αυτο...:unlucky:[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] Tουλαχιστον τωρα ξαναρχεται ο Starrk στο προσκηνιο και μιας κι ο Shunsui ειναι ενταξει ισως τον ξαναεμφανισει κι οι 2 αγαπημενοι μου χαρακτηρες ξαναντιμετωπισουν ο ενας τον αλλο[/SIZE][/FONT]
Aug 28 2009 14:06
Photo

Stefi-chan → ssj4nick

Γεια! Μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου ^^' Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις σύντομα, τώρα που θα γυρίσουν και όλοι από διακοπές, οπότε μπορείς να έρθεις τότε :D Πάω Καστρίτσι, εσύ?
Aug 28 2009 13:53
Photo

Lucy-NyuYuNie

mwrhhhhhhh
Aug 28 2009 13:42
Photo

RiDeLub → stark-sama

Hello και από μένα και thanks που έκανες το request εξ αρχής. To nick μου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία (αν και την έμπνευση την πήρα στην αρχή από τον Riddler στον Batman). To έφτιαξα απλά και μόνο για να έχω ένα nick ξεχωριστό και άμεσα διαθέσιμο (ώστε πχ να μπορώ να εγγραφώ με αυτό σε οποιοδήποτε forum χωρίς να ψάχνω να βρίσκω άλλο). Θα τα πούμε γενικότερα μέσα στο forum οπότε cya around:)
Aug 28 2009 13:30
Photo

iristella → stark-sama

Yeap it will. Σκέψου ότι το spoiler tag έχει ύψος 20pixels οπότε πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρούλα.
Aug 28 2009 12:47
Photo

iristella → LCF89

Για να δείς το πόσο είναι η υπογραφή σου πας επάνω της κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Properties. Στην δική σου περίπτωση η υπογραφή σου έχει ήδη 250 pixels ύψος οπότε ακόμη και με το spoiler tag τα ξεπερνά τα όρια. Θα πρέπει να κάνεις resize. Υπολόγισε ότι το spoiler tag είναι 20 pixels ύψος οπότε με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής στο pc σου κάνε την sig σου γύρω στα 220-230 pixels.
Aug 28 2009 12:46
Photo

tsintori → Glaurung

Άντε συγχαρητήρια. Αρχές Οκτώβρη ξεκινάμε αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε. Θα δω το πότε όταν πάω για εγγραφή.
Aug 28 2009 12:25
Photo

stark-sama → RiDeLub

Stark-sama's calling RiDeLub....Heyz.... There you are.....What's up?? Ευχαριστω που δεχτηκες καταρχην την friend request. Ελπιζω σιγα σιγα να τα λεμε και πιο συχνα σχετικα με ο,τι γινεται σ' αυτο το forum. Kaι κατι ασχετο.... Μπορεις να μου πεις τι ακριβως σημαινει το nick σου??? Δεν παιζει με την καμια ομως να το βρω μονος μου....
Aug 28 2009 11:36
Photo

stark-sama → ichigo13

hey.... What's up bro?? Thanks for accepting my friend request:congrats:. Ελπιζω να τα λεμε και πιο συχνα σχετικα με ο,τι γινεται γυρω απο το "αθλημα"μας. So thanks και παλι και τα λεμε.....:wooi2:
Aug 28 2009 11:18