Jump to content

Community Status Updates

Photo

Camus → Namida

Baaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :P
Aug 26 2009 18:49
Photo

Camus → iristella

:hahaha::hahaha::hahaha: Κανένα πρόβλημα κουκλίτσα!!! Θα το scanάρω το σ/κ και θα postάρω και στο thread και θα σου στείλω το αρχείο να το κατεβάσεις!!! Είναι απίθανο το artbook, έχει και screenshots από το anime!!!!!:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Aug 26 2009 18:22
Photo

iristella → Camus

Μια χαρά είμαι εσύ? Πως τα περνάς? Well δεν ξέρω πόσο μεγάλο και πόσες πολλές σελίδες είναι το artbook και αν είναι υπερβολικά πολλές είναι κρίμα να πεθάνεις στο scannarisma. Διάλεξε λίγες ωραίες (εμπιστεύομαι το γούστο σου) και μπορείς να τις ανεβάσεις σε κάποιον host όπως πχ Photobucket ή Imageshack και μετά μου δίνεις τα links. Εάν εννοούσες το forum γενικότερα,μπορείς να τις ποστάρεις είτε στο Junjou romantica anime thread είτε στο yaoi manga thread so every fangirl can scream kya kya kya over usagi, nowaki, miyagi awsomness xD.:awww::nbleed: Thank you για τον κόπο σου και sorry που σε βάζω σε ολόκληρη διαδικασία. Ιt must be one damn hot artbook though. Μου το περιέγραφε χτες ο Φώτης και ήμουν κάπως.... [IMG]http://i370.photobucket.com/albums/oo147/makinroost/drooling.jpg[/IMG]
Aug 26 2009 18:03
Photo

8tails → °•πίΟu-πίΟu•°™

To κειμενο το χει παραθεσει ο Ριν [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4881&page=355[/URL] Αντε σου χει και ολοκληρο γκααρα στη φωτο
Aug 26 2009 17:49
Photo

Camus → iristella

Iri-chan τι κάνεις???? Μου είπε ο Φώτης ότι θέλεις να σου σκανάρω το Junjou Romantica artbook που αγόρασα!!!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω αλλά πες μου που θές να ανεβάσω τα scans!!!! :)
Aug 26 2009 17:49
Photo

miko-chin → amaya3

Αχ το διάβασα προχθές νομίζω.Αλλά δεν ήθελα να μπω στο thread να σχολιάσω γιατί θα έθαβα τον Dicktaro μέχρι την κόλαση(που λέει ο λόγος).Και δε λέει να τσαντιστώ γιατί ναι το φιλί δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.Μη σου πω και καλύτερα έτσι γιατί σίγουρα θα προχωρήσει η πλοκή(πολύ κόλλημα έχουμε φάει τελευταία).Απλά δεν αντέχεται η αναμονή!!18 Σεπτεμβρίου έλεγε ότι θα βγει το επόμενο.Ποιος περιμένει μέχρι τότε!
Aug 26 2009 17:48
Photo

amaya3 → miko-chin

Did you happen to take a look here?[URL]http://www.mangafox.com/manga/skip_beat/[/URL] LQ 145 is out!! Πάντως εμένα το φιλί δεν με ανησυχεί καθόλου. Απλά όσο να'ναι, ήταν ένα akira shockku xDD That aside, no more vacation for me >_< so i'm going to answer that ooold pm of yours Flora-chan :33
Aug 26 2009 17:38
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Με τόσα που έχουν δει τα ματάκια μου το περιεργο θα ήταν να πήγαινα. xD
Aug 26 2009 17:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[QUOTE][I] [B]ΕDIT: Απορία της moderator. Το ότι το poll θα έκλεινε το 2012 είναι κάτι τυχαίο ή έχει σχέση με θεωρίες Λιακόπουλου μεριά? Παρακαλείται το μέλος όπως επικοινωνήσει στο profil μου.[/B][/I][/QUOTE] WTF? XD Δεν πας καλα κυρια ιρι!
Aug 26 2009 17:10
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

ουυυ εμένα μου λες για βαρετή ζωη? εγω να δεις πως εκνευρίζομαι απο βαρετα πραγματα! για αυτό καθε τρεις και λίγο αλλάζω η τα μαλλιά μου η τα ρούχα μου η τους φιλους μου μονο σπίτι δεν αλλάζω εκεινο μένει σταθερο! χιχιχι τι σχολη? νεα σχολή? μπραβο συγχαρητήριααα!! ωραια η αγγλιαααα ηθελα να παω περυσι με τον κολλητο μου αλλα είχα ενα πρόβλημα με τα χαρτια μ κ δεν μπορεσα!!! :(
Aug 26 2009 16:05
Photo

stark-sama → Eclipse

Hey. Mολις εβαλα στο group οτι χρειαζεται για την Vice Captaincy στην 6th Division. Προχωρησα κανονικα γιατι δεν ξερω ποτε ακριβως θα μπορεσω να ξαναμπω στο forum. In case που υπαρχει προβλημα σε οτι εκανα στειλε μου για να τα αλλαξω...
Aug 26 2009 13:36
Photo

LucyBR → Glastenen

το keitai μου ειναι ηλιθιο και θα φαει καμια σουτα ετσι οπως παμε >_> χτες το στειλες, τωρα μου το φερε και μαλιστα μισο ;__; ofc it's a sizzling matter! =w=/ moar sauce? :hmmm:
Aug 26 2009 10:57
Photo

Night Wizard Seal → stark-sama

Οκ μάν θα κάνω ότι μπορώ και ...ευχαριστώ!
Aug 26 2009 10:44
Photo

stark-sama → Night Wizard Seal

A!!!! Kaι κατι ακομα..... Πριν 3 μερες δημιουργηθηκε group για τους fan της Gotei 13. Εκει επιλεγεις να παρεις ή Captaincy ή Vice Captaincy ή ακομα και seated officers, aναλογα αν θαυμαζεις κάποιον απο τους χαρακτήρες και τον νιώθεις πιο κοντά στον δικό σου χαρακτήρα. Στα υποψιν Kenpachi & Ikkaku δεν εχουν πιαστει ακομα...... και κανενας απο τους former captains. Κανε μια βολτα απο εκει και αν σ'αρεσει κανε και join!!! Πες και σε οσους μπορεις για το group γιατι τωρα κανουμε recruit των Divisions.
Aug 26 2009 10:22
Photo

ZeLiGa → the goblin

Ήμουν διακοπές, χτες γύρισα. ^^
Aug 26 2009 10:22