Jump to content

Community Status Updates

Photo

kallia chan → Shikamaru

απο μια φιλη μου...κολλημενη κ αυτη!!!
Aug 27 2009 16:13
Photo

IlPalazzo → Tea-chan

Σώθηκες. 3 μέρες αργότερα το 'δα. Όπως και να 'χει, δεν το βιάζομαι. Κάποιο κείμενο με χρήσιμες συμβουλές θέλω, για να μεταφράζω υπότιτλους. Την επόμενη φορά που θα κατέβεις χτύπα κάνα τηλέφωνο. Ή, αν δεν το 'χεις, πες στον Adventurer να σ' το δώσει.
Aug 27 2009 14:58
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι οτι ο Άιζεν έδειχνε στον Barragan ένα illusion τον οποίο πήρε για λίγο εκτός πραγματικότητας ενώ ο Gin και Tousen έσφαζαν τους servant του. Θα δούμε περισσότερα όταν γίνει release το chapter. Και ο Starrk αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Άιζεν δεν δίνει a damn about his current espada. Πρόσεξες πάντως πως η επόμενη μάχη είναι του Starrk. Για κάποιον λόγο αφήνει τελευταία την Harribel o Kubo.
Aug 27 2009 14:46
Photo

Sakura... :frozen: Μακράν ο πιο σπαστικός χαρακτήρας του Naruto έπειτα απο το "δίδυμο". Πραγματικά ο Barragan ήταν μακράν ο πιο fearsome Εσπαντα μαζί με Ulquiorra. Και χαίρομαι που θα μάθουμε κατι γι'αυτόν. Δεν ξέρω αν είδες το full-script που πόσταρα αλλά στο συγκεκριμένο chapter μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα και για τους Aizen, Stark. Ακου εκεί "βαρετό" :mador2:
Aug 27 2009 14:19
Photo

[I]"Διαφωνω.Για εμας τους fans ειναι μια χαρα, δεινει λιγο παραπανω screentime σε καποιον που το αξιζε και με το παραπανω"[/I] :D Thanks for siding me with me ! Barragan FTW ! Κρίμα που μάλλον είναι το τελευταίο chapter που θα τον δούμε. Αλλά τι να κάνεις...
Aug 27 2009 14:04
Photo

Glaurung → tsintori

Μια χαρά , πέρασα εκεί που ήθελα .Εφαρμοσμένων μαθηματικών και Φυσικών επιστημών , στο Μετσόβιο . Πότε ξεκινάτε εσείς ? :)
Aug 27 2009 13:28
Photo

balu_kun

Aloha :)
Aug 27 2009 12:10
Photo

tsintori → Glaurung

Eυχαριστώ, πέρασα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα...... Εσύ πως τα πήγες;;;;
Aug 27 2009 11:34
Photo

Namida → Camus

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarigatouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aug 27 2009 11:03
Photo

Konata → Dante80

Σάτυρε δεινάστη! Καλά έκανες όμως :P
Aug 27 2009 10:06
Photo

Konata → Matu-san

Έφτασε το Eva σου! <3
Aug 27 2009 09:55
Photo

Zanza

boukone morh :P (L)
Aug 27 2009 03:40
Photo

YuNieZanza

skase re
Aug 27 2009 03:38
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

Thenks για την κατανοηση ... Εγω θα ειφελα να παω με μια παρεα Japan ενα ονειρο που καποια στιγμη θα το κανω .... Εσυ που θα ήθελε να πας διακοπες [B][URL="http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fusers.thess.sch.gr%2Fsalnk%2Fonline%2Fglossa%2Forthpoly%2Findex.htm&ei=ErmVSprBGZ3bjQffpKHrDQ&rct=j&q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85&usg=AFQjCNH-sjKSjlhhbc81a1GX1j_2ZFBVxg"][I][I]Πολύ[/I][/I][/URL] εεεεεεεεεεεε ... [/B]
Aug 27 2009 00:37
Photo

Infiknight

Όποιος ξανασπαμάρει στο προφίλ μου θα τον σκίσω!!!!!!!έναέναένα
Aug 26 2009 20:54