Community Status Updates
IlPalazzo → Tea-chan
Σώθηκες. 3 μέρες αργότερα το 'δα.
Όπως και να 'χει, δεν το βιάζομαι. Κάποιο κείμενο με χρήσιμες συμβουλές θέλω, για να μεταφράζω υπότιτλους. Την επόμενη φορά που θα κατέβεις χτύπα κάνα τηλέφωνο. Ή, αν δεν το 'χεις, πες στον Adventurer να σ' το δώσει.
Aug 27 2009 14:58
Black Kaiser → Mad_Hatter
Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι οτι ο Άιζεν έδειχνε στον Barragan ένα illusion τον οποίο πήρε για λίγο εκτός πραγματικότητας ενώ ο Gin και Tousen έσφαζαν τους servant του. Θα δούμε περισσότερα όταν γίνει release το chapter.
Και ο Starrk αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Άιζεν δεν δίνει a damn about his current espada. Πρόσεξες πάντως πως η επόμενη μάχη είναι του Starrk. Για κάποιον λόγο αφήνει τελευταία την Harribel o Kubo.
Aug 27 2009 14:46
Sakura... :frozen: Μακράν ο πιο σπαστικός χαρακτήρας του Naruto έπειτα απο το "δίδυμο".
Πραγματικά ο Barragan ήταν μακράν ο πιο fearsome Εσπαντα μαζί με Ulquiorra. Και χαίρομαι που θα μάθουμε κατι γι'αυτόν. Δεν ξέρω αν είδες το full-script που πόσταρα αλλά στο συγκεκριμένο chapter μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα και για τους Aizen, Stark.
Ακου εκεί "βαρετό" :mador2:
Aug 27 2009 14:19
[I]"Διαφωνω.Για εμας τους fans ειναι μια χαρα, δεινει λιγο παραπανω screentime σε καποιον που το αξιζε και με το παραπανω"[/I]
:D Thanks for siding me with me !
Barragan FTW ! Κρίμα που μάλλον είναι το τελευταίο chapter που θα τον δούμε. Αλλά τι να κάνεις...
Aug 27 2009 14:04
Glaurung → tsintori
Μια χαρά , πέρασα εκεί που ήθελα .Εφαρμοσμένων μαθηματικών και Φυσικών επιστημών , στο Μετσόβιο . Πότε ξεκινάτε εσείς ? :)
Aug 27 2009 13:28
tsintori → Glaurung
Eυχαριστώ, πέρασα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα......
Εσύ πως τα πήγες;;;;
Aug 27 2009 11:34
Namida → Camus
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarigatouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aug 27 2009 11:03
DevilMayCry → MitHuNa
Thenks για την κατανοηση ...
Εγω θα ειφελα να παω με μια παρεα Japan ενα ονειρο που καποια στιγμη θα το κανω ....
Εσυ που θα ήθελε να πας διακοπες [B][URL="http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fusers.thess.sch.gr%2Fsalnk%2Fonline%2Fglossa%2Forthpoly%2Findex.htm&ei=ErmVSprBGZ3bjQffpKHrDQ&rct=j&q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85&usg=AFQjCNH-sjKSjlhhbc81a1GX1j_2ZFBVxg"][I][I]Πολύ[/I][/I][/URL] εεεεεεεεεεεε ...
[/B]
Aug 27 2009 00:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed