Community Status Updates
MisaYoshiko
→
Zanza
το υπολοιπο εχει περασει πολλα... μαυρο, μωβ, πρασινο, μπλε, φουξια, ξανθο παλιοτερα. ετσι τα εβαψα κοκκινο-καστανο ολο και αφησα μονο μια τουφα πρασινη. πλακα εχει κανει αντιθεση.. και αριστερα ειναι κοντα, δεξια ειναι μακρια... μπαι δε γουει με λενε ναυσικα ^^ χαρηκαααα
Aug 28 2009 22:29
Zanza
→
MisaYoshiko
χεχε ειμαι νεοσύλεκτος...ελπίζω οι παλιοί να μήν μού κάνετε καψόνια χαχα...μια τούφα μονο? :o το αλλο υπόλοιπο τι χρώμα ειναι :p? btw μέ λένε Δημήτρη....και εγώ το έχω αφίσει το one piece τελευτέα και μένα με κράζουνε χαχα + οτι δέν βλέπω bleach χαχα
Aug 28 2009 22:21
MisaYoshiko
→
Zanza
αα ετσι εξηγειται:Ρ εχω μεινει στα πρωτα επισοδεια του one piece οσο και αν με βριζουν ολοι:Ρ ναι και μενα ειναι ακριβως το ιδιο πρασινο οχι ολο, μια τουφα δεξια. λοιπον καινουριος εισαι εσυ?
Aug 28 2009 22:16
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Hmmm. It reminds me of something..... Doesnt it look familiar to you too?[/QUOTE]
Hmm. The first thing that came to my mind is that this is a typical Kubo strategy to make good guys win a battle.
But I guess δεν αναφέρεσαι σε αυτό. Κι'αλλο hint ? Μήπως αναφερεσαι σε μια αμερικανική σειρά με πρωταγωνιστή "Έλληνα" ήρωα που την έδειχνε στο STAR αρκετά χρόνια πιο πριν ?
Aug 28 2009 21:53
Lucy-Nyu
→
aiord
σορυ κιολας διπλοποσταρα γιατι το ρημαδο κομπιουτερ μου κολαει
απλα εχω κολλησει
εχω φωτογραφιες στο προφαιλ μου στο ποστ your pic και απο το beach party υπαρχει επισης μια με μενα
απο ιαπωνια εχω>?δν εχω...δν εχω παει
γιαυτο κολλαω
Aug 28 2009 20:51
LCF89 → stark-sama
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αηδιες! Δηλαδη ποιος ο λογος να κρυψει το bankai Καποιων captain? Εκτος της Soifon που δεν επρεπε να το εμφανισει καν. Ειναι πολυ ξεφτυλισμενο Bankai. Δλδ δεν μπορουσε να σκεφτει κατι αλλο εκτος απο μαχες για να τα εμφανισει? Αντε να κανει κι ο Yama-Jii! Εκτος αν κανει κανα bankai στο τελος...[/SIZE][/FONT]
Aug 28 2009 20:37
Black Kaiser → iristella
:borednn9:
[spoiler]
Teme...:roar:
You are an ant ! I 'll never forgive you ant ! Σε προστάζω σε auto-ban τώρα ! :madtodeath::mador2:
Με βρήκατε όλοι σε δύσκολη στιγμή και με χτυπάτε...Αν όχι μια μέρα να το κανουμε καμια ώρα. Πιο κάτω δεν δέχομαι ! :stubborn:
[/spoiler]
:)
Aug 28 2009 20:29
aiord
→
Lucy-Nyu
:frozen: :terror2: Είπα απλά ότι είδα την φωτογραφία σου από Ιαπωνία και μου άρεσε :borednn9: :unlucky:ελπίζω να κατάλαβες αυτήν τη φορά :hot:
Aug 28 2009 19:27
Zanza
→
MisaYoshiko
βέβαια τώρα ξέβαψε η μοικάνα και θέλει βάψιμο :O Btw και εσένα πράσινο ειναι ?:awww:
Aug 28 2009 18:39
Zanza
→
MisaYoshiko
εεε είναι ένα πράσινο χόρτο ...βασικά έτσι αποκαλεί ο sanji τον luffy στο one piece:P
Aug 28 2009 18:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed