Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Matsu

Ohayou Matsu-chan! νταξ ρε, ελαχιστα πραγματα. οταν ειχα μαλλι πιο πολλα εβρισκα. ξεκουραστηκες?
Aug 29 2009 12:18
Photo

Matsu → Melkor

Ειδα το "γυρισατε?" και ελιωσα! Τι κανεις παιδακι? μου λειψατε ηδη εκει πανω και το χαλλλλλαρα! Ποσα μαλλια μου εβγαλες απο το σπιτι με την ηλεκτρικη? kukuku..θα φοραω σκουφακι κολυμβησης την επομενη φορα! Μη σκουπιζεις κι εσυ αδικα! Φιλακια!
Aug 29 2009 12:07
Photo

Melkor → tomo

χαιρομαι που σου αρεσε tomo-chan. ναι, οπως λεει και διπλα, αυτο ειναι το αρχικο βιντεο κλιπ, που τραγουδαει ο Arnel, αλλα απο πανω του φορεσε το επεξεργασμενο που βγηκε αργοτερα. παλι ομως ο Arnel τρταγουδαει. οσο για την φωνη, ε τωρα ξερεις πως πανε αυτα, με την επεξεργασια στο στουντιο, καταλληγουν στο τελος να ακουγονται εντελως διαφορετικοι...
Aug 29 2009 10:20
Photo

tomo → Melkor

Arigato gozaimasu !!!!!απλά κομματάρα,ιδίως αυτοί οι στίχοι...θεοί οι τύποι.Σοβαρά αυτός ήταν ο Arnel?????απίστευτο,σ'αυτό ακουγόταν σαν τον steve perry !
Aug 29 2009 09:47
Photo

aXxXeL → Xa0s

ναι το εχω δει το soul eater το anime &manga...ειναι αρκετα καλο...thanks για το link
Aug 29 2009 03:37
Photo

ssj4nick → Stefi-chan

Eγω στο 3ο πηγαινω.
Aug 29 2009 01:27
Photo

iristellaTea-chan

Χεχεχε glad to be of service. Και ναι το skip beat το έχω βάλει στο μάτι εδώ και κάποιον καιρό. Περνάω και από το thread και είχα δει ότι είχε παρα πολύ καλές κριτικές. Με το που ξεμπερδέψω με εξεταστική έχει πάρει σειρά αυτομάτως. Thanks for the recommendation!
Aug 29 2009 00:35
Photo

minasuki → Hellraider

ετσι μπραβο! yamamoto takeshi for ever! και ο lambo και ο hibari-san!
Aug 29 2009 00:23
Photo

Tea-chaniristella

Επειδή βλέπω ότι το έχεις γυρίσει σε manga τώρα τελευταία κι επειδή με έχεις κολλήσει σε πολλά καλά, νοιώθω υποχρεωμένη. Skip Beat! Knowing your tastes... you'll love it to pieces. Πήγαινε διάβασέ το ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. [SPOILER]Τώρα.:hahaha:[/SPOILER] Τώρα όμως. :wet2:
Aug 29 2009 00:11
Photo

Guest-13157

Μπορώ να πω οτι αυτο ειναι καπως... Ειναι αποψει σου και την σεβομαι αλλα δεν μπορεις να με αναγκάσεις να την συμερίζομαι κιολας... Επίσης δεν μαρεσουν comments του είδους "Insert anything here τον παιρνει" αν το εξεφραζες με επιχειρήματα και σωστες εκφράσης ισος να ήταν καλύτερα δεν νομίζεις.
Aug 28 2009 23:34
Photo

Melkor → tomo

Tomo-chan, μιας και απο οτι ειδα σου αρεσε το Don't stop believing, δοκιμασε και αυτο απο Journey [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Hwk6TsfVRBQ&feature=related[/URL]
Aug 28 2009 23:19
Photo

Anelis → zade

lal γιατί ρε, αφού δεν μου το είχες προτείνει εσύ το book υπερφίαλο fanboy :P άσχετο αλλά το sense and sensibility and sea monsters, που βγήκε πολύ πρόσφατα, δεν πρόκειται να το διαβάσω, αν το αρχίσεις πες αν λέει τπτ
Aug 28 2009 23:07
Photo

Zanza → MisaYoshiko

οντος εχεισ δικιο σε εκανα
Aug 28 2009 22:52
Photo

MisaYoshiko → Zanza

nai tha erthw.. pio arga omws.. an thes kane me add msn n t poume einai ligo kourastiko apo dw
Aug 28 2009 22:46
Photo

Zanza → MisaYoshiko

ποπο ετσι ετσι ξεσκισε το....βασικα εμις οι αντρες θα τα χασουμε που θα τα χασουμε μια μερα ε τα ξεσκιζω απο τωαρα χαχαχα και **** τις aντιθεσεις εχω δει ατομα να κανουν τεχνη με το μαλλι τους πολλυ ψαγμενα πραγματα χαχα απορο να δω πως εινaι και το δικο σου... θα ερθεις στο beach party? χάρηκα και εγώ :D
Aug 28 2009 22:39