Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → GkLoc

Card Captor Sakura... :P Στις προηγούμενες σελίδες είχε μια της Sakura ντυμένη Guts. Καμένο... XD
Sep 03 2009 17:34
Photo

Night Wizard Sealiristella

Τι μου πες πάλι.Ιρι δεν ξέρω τι διαβάεις αλλά τρέχα και διαβασέ τα.H αγαπημένη μου τριάδα μάνγα είναι naruto,d gray man,amatsuki.Είναι τέλεια.Και βάζω στοίχημα οτι θα τα λατρέψεις.Από τα μάνγκα που διαβάζεις έστω και λίγο έχω καταλαβει ότι αυτά τα δύο δεν θα τα μισήσεις με τίποτα.Με τίποτα όμως...
Sep 03 2009 17:33
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Nope, όπως το πάρει ο καθένας. Είναι αυτό που λέμε γυναίκα με @@ :hehehe:
Sep 03 2009 17:00
Photo

iristella → Gilmaru

1. Kίνητρα =/= σύνολο προσωπικότητας. Γιατί μου μπερδεύεις τα κίνητρα με την ολοκλήρωση χαρακτήρα? Ο Naruto δεν είναι ολοκληρωμένος άνθρωπος επειδή απλά έχει κίνητρο. Το κίνητρο αποτελεί το αποδεικτικό στοιχείο και όχι την αιτία ολοκληρωσης του ατόμου. Ο Naruto δεν έγινε πιο βαθύς χαρακτήρας επειδή είχε κίνητρο αλλά αντίθετα σημάδι του ότι ο Naruto ωρίμασε είναι ότι άλλαξαν τα κίνητρά του. Διαφορετικά και ο Orochimaru έχει ισχυρότατα κίνητρα, και ο Kabuto και όλοι οι Akatsuki. Και επαναλαμβάνω ότι η ωρίμανση αυτή ΔΕΝ προήλθε από την Shinobi εκπαίδευση. Όλοι έχουμε κίνητρα που μας σπρώχνουν. Αλλά αντί να διαμορφώνουν τα κίνητρα τον χαρακτήρα μας είναι ο χαρακτήρας μας αυτός που διαμορφώνει τα κίνητρά μας. Anw επειδή η όλη κουβέντα ξεκίνησε από αλλού. Σχολίασα το ότι ο Sasuke αποδείχτηκε ανώτερος από τον Deidara στην μάχη ---> Οrochimaru did a good job in his[B] [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ninjutsu"]ninjutsu training[/URL] [/B]---> Αντίθετα ο Jiraiya στην ninjutsu εκπαίδευση του Naruto ψιλοκοιμότανε. ---> Aν ήθελα να μάθω να σφάζω ανθρώπους (που αυτό είναι το ninjutsu αντικειμενικότατα μιλώντας και σε κάθε ορισμο του κόσμου) θα ήταν λογικό να διαλέξω τον Orochimaru----> Aν ήθελα άνθρωπο να κάνω παρέα/να έχω μέντορα.... Well Ι would choose orochimaru again but i am a sadistic bitch and i want Jiraiyas head served in a silver plate, still I can understand if someone said he wants Jiraiya. Είμαι κάπου παράλογη στο παραπάνω? Edit; Εν τω μεταξύ κοντεύω να κάνω τσούφ από την φιλοσοφική ανάλυση του naruto. :hahaha: Τhanks for the friend request btw!:awww:
Sep 03 2009 16:59
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Το op εχει ακριβως οσο romance χρειαζετε, w8 and see :P Το romance παντως στο naruto το μισω και εγω, σε αλλους μπορει να αρεσει, αλλα εγω το βρισκω kinda lame. Του akainu πρεπει να ειναι αρκετα πιο δυνατο απο του ace, αν και δεν το εχουμε δει αρκετα, οριστε ενα μικρο spoiler με επιδειξη της δυναμης του [URL]http://www.onemanga.com/One_Piece/554/08-09/[/URL] Και υπαρχουν και αλλοι σκοτωμοι περα απο αυτο που ειπες, γενικα το op αλαζει πορεια.
Sep 03 2009 16:55
Photo

Zoro → Mad_Hatter

OMG, τώρα που έγινες κανονικότατα πειρατής εγώ αρχίζω και γέρνω προς την μεριά του ninja, καλά πάμε! Να δω πόσο θα κρατήσει, πρέπει να δω κανονικά τα τελευταία eps του OP να ξαναβρώ το δρόμο μου, άλλωστε once a pirate, always a pirate! :P Χμμ πάντως έχει και το Naruto τις τρυπούλες του στις μάχες όντως, πέρα από αυτό με τον Deidara έχω και μερικά άλλα που δεν μου άρεσαν, αλλά σαν σύνολο παραμένω εντυπωσιασμένος από τις μάχες της σειράς, να δω πόσο θα κρατήσει αυτό! Επίσης για την έλλειψη romance στο OP πάλι, αν είναι να καταντήσει όπως της Hinataς με τον Naruto, του Naruto με την Sakura και της Sakuraς με τον Sasuke ή όπως τόσους άλλους ανεκπλήρωτους έρωτες που φαντάζομαι θα ακολουθήσουν (Lee-Sakura, Shikamaru-Temari κλπ) καλύτερα οι asexuals του OP! Τουλάχιστον προχωράει η πλοκή έτσι! Βέβαια στο 415 το να μπει ο Luffy σε δωμάτιο με Boa γυμνή και να λέει στενοχωρημένος "ah, there's no food" μου φάνηκε λιγάκι υπερβολικό (ως gay θα μπορούσα να πω :hahaha:), αλλά τι τα θες, OP είναι! :P Πορώσεις όπως "I wanna live", "Enel punch", "Bellamy punch" και "Tenryuubito punch" αμφιβάλλω αν θα φτάσει το Naruto βέβαια, αλλά θα δούμε... Και κάτι τελευταίο, που ξέχασα να ρωτήσω στο προηγούμενο vm: [SPOILER=OP manga spoiler]Το φρούτο του Akainu ως προς τη διαφέρει απ' αυτό του Ace στην μάχη; Ξέρουμε αρκετά; Spoil me all you want εδώ, θέλω να ξέρω ότι δεν είναι μια φτηνή απομίμηση του Mera Mera no Mi του Ace![/SPOILER]Καλή επιτυχία με την εξεταστική λοιπόν, μέχρι να επιστρέψουμε δρυμήτεροι στα παλιά! ΥΓ: Για το ου φονεύσεις μάλλον αναφέρεσαι στην φάση [spoiler=OP manga spoiler]Mr.2 - Magellan, τίποτα δεν του ξεφεύγει του σποϊλεράκια! :hahaha: Αν έχω δίκιο απλά κάτι έπιασε το αυτί μου (μάλλον μάτι!) τυχαία όταν είχε γίνει, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες![/spoiler]
Sep 03 2009 16:33
Photo

Namida → Matu-san

Από αυτόν τις πήρα, είναι αρκετά φθηνές, αυθεντικές, καλή κατασκευή και το ύψος είναι 4-5 εκατοστά περίπου η κάθε μια. [url]http://cgi.ebay.com/Yujin-Legend-of-Zelda-Phantom-Hourglass-NDS-figure-x5_W0QQitemZ250474470063QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a51711aaf&_trksid=p3286.c0.m14[/url]
Sep 03 2009 16:32
Photo

Mad_Hatter → DevilMayCry

hi there
Sep 03 2009 16:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Well,για το ου φονευσεις μη περνεις και ορκο :P Οι akatsuki Και εμενα στην αρχη μου αρεσαν, αλλα μετα ο kishimoto τα κανει σαν τα μουτρα του naruto, και καταντανε και αυτοι αστα να πανε....... Το πρωταγωνιστικο τριο ειναι οντως για τα πανηγυρια, ο naruto και η sakura ειδικα ειναι ελεεινοι, δεν αντεχω πλεον να τους βλεπω αλλο. Με τα αστεια της σειρας παλι δε γελαω καθολου, σε αντιθεση με το Op που με ξεκαρδιζει, αλλα μουσικη πρεπει να παραδεχτω οτι εχει τελεια. Τα fillers δε μου αρεσαν καθολου εμενα, ουτε του κανονικου, ουτε του shippuuden, και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειον τις σειρας, βαζει πολλα fillers και γινεται κακη δουλεια σε αυτα. Και οντως το μεγαλυτερο μειων της σειρας ειναι η ερωτικη εξομολογηση που κανουν οι καλοι/κακοι στα μεσα της μαχης, αν ειναι δυνατον δηλαδη.Η στατιγικη στην αρχη της σειρας οντως υπαρχει, αλλα απο ενα σημειο και μετα ο kishi σε μια προσπαθια εντυπωσιασμου καταντα να αφηνει 100 τρυπες, ακομα και στις μαχες, θα τα δεις μονος σου στο manga. Εγω βεβαια πρωτιμω τις μαχες του op απο αυτες του naruto, screw strategy, η πορωση μετραει. Η μαχη τωρα στο Op, WB vs Marine forces ειναι απιστευτη, γενικα με πορωνει οσο λιγα αλλα manga, που να δεις και το impel down arc, που ειναι το καλυτερο arc σε shounen ever, ειδικα το τελος του ειναι απιστευτο. Τωρα ο deidara τον κλωνο τον ειχε ετοιμο μαλλον απο πριν. In other words εχω και εγω εξεταστικη τωρα, και πρεπει να μεγαλωσω και τις ωρες διαβασματος δυστυχως, ατιμες σπουδες :(
Sep 03 2009 16:06
Photo

DevilMayCry → Mad_Hatter

Hiiii ....
Sep 03 2009 16:00
Photo

iristellaTea-chan

It is isnt it? Όταν πρωτοείδα την σκηνή κόντεψα να πάθω heartattack aπό την kawainess. Χαιρομαι που σου άρεσε και παραθέτω το screenshot μαζί με κάποια άλλα επίσης γλυκούλικα (αν και το πρώτο είναι ασυναγώνιστο). [spoiler] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162216.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162323.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162412.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162207.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162300.jpg[/IMG] [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/snapshot20090903162434.jpg[/IMG] [/spoiler] Shit.. I think I got a nosebleed again. xD
Sep 03 2009 15:59
Photo

Erisadesu → ~*memole*~

Πρέπει να το παραδεχτείς σου αρέσουν πολύ τα αδύνατα ασθενικά αγοράκια λολ
Sep 03 2009 15:44
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Ευχαριστώ πολύ!Αν και θα αρχίσω πρώτα το μάνγκα... Μέσα μου και εγώ πίστευα ότι το άνιμ θα το έχουν κάνει όλιγον τί θκατά,γιατί με τα άγνωστα όλο αυτό κάνουν...(τους....μην τους πω). Αλλά το οτι περιέχει τους τύποθς που μου αρέσουν σαν μάνγκα πιστεύω δεν θα με απγοητεύσει...:)
Sep 03 2009 15:43
Photo

Zoro → ssj4nick

Η μάχη με τους Sannins καλή δεν λέω, αλλά όχι και η καλύτερη imo, είχε και μερικά σπαστικά κλισέ όπως [spoiler]ο Naruto που μαθαίνει το Rasengan τελευταία στιγμή γιατί ο Kabuto συνεχώς μιλούσε και δεν τον σκότωνε (αν και το κάλυψε κάπως ο Kishi γιατί χρησιμοποίησε kage κλώνο για να το κάνει, κάτι που πριν δεν είχε σκεφτεί, μιας και με ένα χέρι δεν μπορούσε και δεν μπορεί να εκτελέσει την κίνηση ακόμη, αλλά και πάλι... ), ενώ πιο κει η Tsunade δεν ξέρω κι εγώ πως σήκωσε το σπαθί του Bunta (του βατράχου) και μαχαίρωσε τον Manda στο στόμα (το φίδι του Orochimaru) - [B]το[/B] ψέμα. [/spoiler]Ως τώρα οι καλύτερες για μένα ήταν η πρώτη μάχη Sasuke vs Orochimaru στο forest of death, ωραία μουσική και κινήσεις και η Gaara vs Lee, που είχε απρόβλεπτο τέλος! Επίσης και σχεδόν ότι αφορά Shikamaru, και πιο κει θα δεις πόσο imba είναι ο τύπος! Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει! :P Τέλος, θυμήσου με και στην μάχη του Valley of the End, όταν φτάσεις εκεί, από τις καλύτερες τις σειράς! Δεν λέω άλλα, spoiler! Καλή συνέχεια με την 3η Λυκείου λοιπόν, άσχημη χρονιά για να δει κάποιος anime, κουράγιο!
Sep 03 2009 15:37
Photo

Gilmaru → iristella

1. Αν ο Naruto δεν είχε την προσωπικότητα που έχει δεν θα ήθελε να γίνει ninja εξ' αρχής ή θα ξεκινούσε με βάση ένα διαφορετικό κίνητρο και άρα θα μιλούσαμε για διαφορετικό άτομο στο σύνολο. Όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες στο Naruto μέχρι στιγμής είχαν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο και νομίζω ότι ο Kishimoto έχει δώσει αρκετή βάση σε αυτό. Δεν θα γίνονταν ούτως ή άλλως σπουδαίοι και τρομεροί shinobi ανεξαρτήτως του τι είχαν βιώσει ως άνθρωποι και άρα ανεξερτήτως κινήτρου. Από τις απαντήσεις σου βλέπω ότι ίσως σου έχω δώσει να καταλάβεις ότι θεωρώ ότι το άνθρωπος-shinobi πάει ανάλογα. Αν κάτι τέτοιο συνέβη από απροσεξία μου, τότε να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι αυτό που θέλω να πω. Τα κίνητρα όμως ενός ατόμου και αυτό που κάνει αποτελούν μέρος ενός εννοιαίου συνόλου που είναι ο άνθρωπος. Δεν μπορείς να αποκόψεις τον Naruto shinobi, από τα κίνητρά του. Τη στιγμή μάλιστα που εκεί βασίζεται ολόκληρος ο χαρακτήρας από την αρχή ("my way of the ninja dattebayo :hahaha:"). 2. Θεωρητικά οκ, μπορείς να τα χωρίσεις και είπα από την αρχή ότι καταλαβαίνω τι λες. Αν και ακόμη και η εκπαίδευση αυτή καθαυτή είναι μέρος της ζωής και είναι αδύνατο να μην έρθεις στην διαδικασία αυτή σε επαφή με το άτομο το οποίο σε διδάσκει, άμεσα ή έμεσα. Επίσης από την αρχή εννοούσα ως εκπαίδευση την όλη διαδικασία με την ευρύτερη έννοια σε αυτά τα 3 χρόνια. Τώρα για την [B]έννοια του shinobi[/B], αν μιλάμε για έννοιες, τότε μπορούμε να μιλάμε απόλυτα και ξεκάθαρα, γιατί αυτές εμείς τις ορίζουμε. Αλλά αν μιλάμε για ανθρώπους τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Sasuke, όπως κάθε άτομο, όσο εκπαιδευόταν από τον Οrochimaru θα είχε προφανώς έρθει αντιμέτωπος με πολλά ζητήματα ως άνθρωπος. Το πως ανταποκρίθηκε σ' αυτά προφανώς επιρρεάστηκε από τα 3 χρόνια που ήταν με τον Orochimaru, όπως σίγουρα επιρρεάστηκε και ο Naruto από τον Jiraiya αντίστοιχα. Kαι αυτό είναι όλο που θέλω να πω.
Sep 03 2009 15:24