Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
επιληψια is not a bad thing :P
Μπορει να το αλλαξω αργοτερα και να το βαλω μονο στο πανω μερος.
Sep 03 2009 23:19
Ephialtes → Zoro
Long time no see, Zoro-kun
Τι πας και θυμασαι και 'συ τωρα, Naruto εχω κατι μηνες να δω.
Δεν μου αρεσει καθολου πλεον.
Με το One Piece δε, εχω φαει τρελο κολλημα.:D
Sep 03 2009 23:15
Zoro → Mad_Hatter
:hahaha: Σκέφτηκα ένα αστείο σκηνικό τώρα, με την πρώτη φράση που μου έγραψες!
[spoiler]Κατά την διάρκεια της μάχης των WB Pirates με την κυβέρνηση ο Marco πληγώνεται θανάσιμα και πεθαίνει. Οι fans λυπούνται για την αποχώρηση του στυλάτου αυτού χαρακτήρα, αλλά είναι γεγονός, ο Oda ξέκανε τον πρώτο του "κακό-antihero" σε αυτή την σειρά!!1
*hurray* *beers* *cheers*
..
..
..
.. 10 δευτερόλεπτα αργότερα έχει αναστηθεί!!! :hihi2:[/spoiler]Χωρίς τον σαρκασμό να υποθέσω κάτι τέτοιο παίζει με το φρούτο του; :P
Επίσης έχω πολύ περιέργεια για το πως θα είναι η ενδιάμεση μορφή του, την έδειξαν; Αν ναι, cool;
Sep 03 2009 23:04
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Tα πρόσεξα πως δεν τα πρόσεξα. Απλά φοβάμαι να μπω πλέον στο προφίλ σου γιατί νομίζω ότι αν μείνω πολύ θα πάθω κρίση επιληψίας. Μην τα βάζεις σε όλο το backround ρε συ. Βάλτα σε ενα section και κάνε τα άλλα μαύρα.[/B][/COLOR]
Sep 03 2009 23:01
Zoro → Ephialtes
Long time no see, Nightmare-kun!
Γράφω λόγω ενός post σου που μου έκανε εντύπωση, σε thread που είχε ανοίξει πριν λίγο καιρό μέλος για το αν το OP ή το Naruto είναι καλύτερο. Προς μεγάλη μου έκπληξη, παρότι το θέμα κλειδώθηκε αμέσως, ψήφισες One Piece! Τσέκαρα και τις επιλογές σου και indd έχεις OP στα fave manga και το Naruto άφαντο (τουλ το έχεις στα anime)! :oo:
Τι έγινε, εγώ σε θυμόμουν πρώτης τάξεως Naruto fan, με την ατάκα "μόνο ο Kishimoto μπορεί να μου ρίξει σπόιλερ σε αυτή την σειρά"... τόσο πολύ πέφτει το Naruto/ανεβαίνει το OP στα manga τους ή κάπου έχασα την μπάλα; :P
Sep 03 2009 22:58
Mad_Hatter → iristella
ty για τα Link :)
Βαρεθηκα τη μαυριλα στο profile και ειπα να βαλω κατι πιο εντονο.Ετσι οπως ειδα και αυτη την pic, κολησα, its sooo fucking sick (τα διδυμα απο το dogs ειναι αν δε το προσεξες).Παντως ειναι οντως λιγο eyecancer :(
Sep 03 2009 22:55
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Σου βρήκα και για κατέβασμα. Try[URL="http://rednotepad.wordpress.com/2007/10/25/manga-mpd-psycho-by-otsuka-eiji/"] here![/URL][/B][/COLOR]
[COLOR=White][B]Ps... Οmg για να σου γράψω δυο λέξεις στραβώθηκα. Τι έκανες με το profil σου πουλάκι μου?[/B][/COLOR]
Sep 03 2009 22:45
Mad_Hatter → Zoro
Δεν εχεις ακουσε τι λενε για τους φοινηκες, οτι αναγενουντε απο τις σταχτες τους?There you go, you got your answer :P
Και πανω απο ολλα ειναι τρελα cool.
Και αλλο ο marco, commander of the whitebeard pirates 1st division, και αλλο ο x-drake, αλλη μειρα και ικανοτητες (περαν του φρουτου) εχει ο ενας και αλλες ο αλλος.
Επισης ο φοινικας εχει πιο πολλα πλεονεκτηματα εναντι του δινοσαυρου (πτηση, μεγαλυτερη ταχυτητα κλπ)
Sep 03 2009 22:28
Lucy-Nyu
→
DoB
για αγνωστους λογους εχω την αισθηση πως η κοπελια στο αβαταρ σου ειναι η ιρμα
Sep 03 2009 22:13
Lucy-Nyu
→
Kenny
[quote=Kenny;335500]
Αυτό, και όχι το ανένα forum το οποίο άλλωστε συστηματικά αλλοτριώνει την ελληνική νεολαία με πόκεμανς, ντίτζιμανς κι ένα σωρό άλλα γιαπωνέζικα μπαρμπαδέλια, κάνοντας τους να γράφουν "KAWAII DESU NE ^___________________^", να τρώνε ramen αντί για μουσακά, να πίνουν sake αντί για ρετσίνα, και να ονειρεύονται να γίνουν ninja αντί για δημόσιοι υπάλληληοι.
Καλή σου μέρα.[/quote]
α ρεε και ειχα καιρο να ριξω τετοιο γελιο
Sep 03 2009 21:58
Lucy-Nyuu → DevilMayCry
αχα αχα
και γα τα έχω δεί όλα αυτα που είπες εκτός το shunraiki γτ είναι manga spoiler και θέλω πρώτα να διαβάσω το manga και μετά να το δώ.... Τώρα διαβάσω και δυο τα manga συγχρόνως για να ακολουθούν χρονικά το ένα το άλλο...
Το xxxholic είναι πάντα μαζί με το blood+ στην κορυφή του top 10 μου:ureshii:
Sep 03 2009 21:57
~*memole*~ → Erisadesu
loooooool και ποια αγοράκια στα manga δεν είναι αδύνατα και αέρινα χαχαχαχα, εννοείται στα shojo :P
Sep 03 2009 21:55
Zoro → Mad_Hatter
[B]*Daran Daran*[/B]
Κι όμως, καθώς κοιτούσα το thread με τις OP fave ικανότητες ένα μέλος είχε βάλει unspoil'd αυτήν του Marco, οπότε άθελά μου έμαθα κι αυτήν!!
Απλώς... αξίζει όντως όλο τον ντόρο που βλέπω;
Γιατί και με το φρούτο του X Drake, που είναι της ίδιας πάστας, άκουγα πολλά καλά σχόλια και τελικά με απογοήτευσε... πέραν του ότι δεν έκανε τίποτα το cool και νικήθηκε αμέσως, δεν βρήκα και την μεταμόρφωση εντυπωσιακή, που να βλέπαμε σε σοβαρή μάχη τον τυραννόσαυρο να χοροπηδάει πέρα δώθε σαν έναν καμηλοπαρδαλοkaku x2. Ο Apoo το χαρακτήρισε και σπάνιο νομίζω, μιας και είναι ancient zoan, αλλά hey, το κάθε φρούτο είναι μοναδικό οπότε όλα είναι σπάνια, δεν μαζεύουμε stickers εδώ για να βρεις και διπλές! :P
Του Marco λέει τόσο ενώ; (δεν είδα την μεταμόρφωση, απλά ξέρω τι είναι... τώρα που τα λέμε το στύλ του μαλλιού του Marco όντως θυμίζει το ζώο του φρούτου!)
ΥΓ: Δεν είχα διαβάσει όλο τον διάλογο του Flamingo, epic indd, μαζί με πολλούς του Luffy και φυσικά ένα από τα tops μου, τα τελευταία λόγια του Dr. Hiluluk πριν πεθάνει!
Sep 03 2009 21:44
iristella → Gilmaru
Μwahhahahhahha. Επεσες σε ασθενή ψυχιατρικής. I PWN YOU! *evil demented laughter*
Σοβαρά τώρα, ανοίγεις μεγάλη συζήτηση, γιατί Imo και μόνο η ύπαρξη της ψυχολογίας σημαίνει ότι υπάρχουν πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς τα οποία μπορούν να αναλυθούν. Από εκεί και πέρα διαφορετικά ρεύματα σημαίνει ότι πιθανότατα παραγνωριζονται παράγοντες ή ότι ισχύουν περισσότερες από μίας περιπτωσεις . Aλλά εκεί το γυρνάμε σε φιλοσοφία και την έννοια της αλήθειας, την οποία την εχω φάει στην μάπα οπότε σταματάω αυτή την συζήτηση εδώ XD.
Λέω να μην το κάψω τόσο το θέμα με το NAruto.:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 03 2009 21:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed