Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

[quote=Rin]Ο oda-sensei για μια ακομη φορα απεδειξε γιατι το one piece ειναι το καλυτερο εβδομαδιαιο shonen.[/quote] Συνεχίζεις να παραμένεις "δικός" μας βλέπω, και χαίρομαι! :P Εγώ έχω νετ πια αλλά λόγω επερχόμενης εξεταστικής δεν πολυμπαίνω και πάλι! Σχετικά με το Naruto έχω φτάσει κοντά στο 50 του Shippuuden και είδα έχει filler όπου να 'ναι (μάλιστα από preview μου φάνηκε ότι την φωνή του κακού με το σημάδι στο πρόσωπο την δίνει ο seiyuu του Zoro! :hahaha:) και ως τώρα του αναγνωρίζω, έναντι του OP (το OP νικάει αλλού, αλλά θα τα πω άλλη στιγμή): - Τους περισσότερους κακούς. Όχι ότι το OP δεν έχει στυλάτους villains, απλά περιορίζονται πολύ με το "ου φονεύσεις" της σειράς και κατά την γνώμη μου χάνουν αρκετά από coolness :P. Στο Naruto ενώ οι Akatsuki που έχω δει ως τώρα όλοι τρελή φάση! - Μουσικές, αστεία και fillers, που περίμενα πολύ χειρότερα από του OP. Μουσικές μάλλον θα τις θεωρήσω ισάξια καλές, και τα 2 έχουν καλά κομμάτια και αυτές τις μέρες κατέβασα και το soundtrack του Naruto και το ακούω, αστεία πάλι, αν και δεν είναι τόσα όσα του OP, έχει και εδώ πολλά καλά, ειδικά όσα έχουν Gai και Lee μέσα με ρίχνουν κάτω κάθε φορά, αλλά και με Jiraya, ενώ από fillers όπως σου πα, ποσοτικό είναι το πρόβλημα και όχι ποιοτικό, έχουν και καλό πράμα μερικά μέσα! - Την όλη ιδεολογία πίσω από τις μάχες: Στρατηγική και Chakra. Δίνουν πολύ bonus στην σειρά αυτά κατ' εμέ, συγκριτικά με το OP που είναι πιο χύμα καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά, όπως είπα και πάλι, οι leads το χαλάνε για μένα, για να καταλάβεις: βλέπω τον Naruto να κάνει έναν διάλογο σε έναν κακό κατά την διάρκεια μάχης (πχ Naruto vs Gaara) και δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση, ακόμη κι αν λέει ορθά πράγματα, ενώ στο OP προχτές είδα αποσπασματικά τα 411-415 (που τα είχα αφήσει) και μόνο από την μάχη του Luffy με τις αδερφές τις Boa, που δεν ήταν τίποτα το φοβερό σαν μάχη, πέταξε τρομερές ατάκες και πορώθηκα όταν τις είπε (γενικά ο τόνος και αυτά που λέει είναι πολύ μπροστά)! Φαίνεται ποιος έχει την ψυχή του leader μέσα! Ας πούμε λοιπόν ότι οι μάχες του Naruto είναι πιο έξυπνες και καλά δομημένες, ενώ του OP πιο θεαματικές και πορωτικές, σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει ως τώρα. Να δω τι με περιμένει στην συνέχεια, αφού πιάσω και το manga και φτάσω στον Itachi! Η κατάσταση τώρα με το OP/Naruto manga η ίδια με πριν ενώ, ε; Σποϊλεριάστικα πάλι και είδα γίνονται τρελές φάσεις με WB pirates vs Schichibukai και Admirals, αναρωτιέμαι πόσο καλό γίνεται για άλλη μια φορά! Naruto, πάλι απ' όσο είδα, το 'χασε κάπως στα τελευταία chapters ο Kishi. Oh my, άντε να τελειώσει η εξεταστική, με περιμένουν πορωτικές στιγμές!! :P ΥΓ: Α, και μια απορία που έχω εδώ και λίγο καιρό: [spoiler=Naruto Shippuuden Spoiler]Ο Deidara πως την γλίτωσε από Team Kakashi και Gai, αφού δεν είχε χέρια; Πως και πότε έφτιαξε τον κλώνο από πηλό; :oo: Εκτός κι αν έφαγε πιο πριν με το στόμα του τον πηλό από το πουλί που τον μετέφερνε και μετά έβγαλε ολόκληρο κλώνο από μέσα του, δεν βρίσω άλλη λογική. :hmmm: [/spoiler]
Sep 03 2009 15:22
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

i think your wife is gay.
Sep 03 2009 14:12
Photo

GkLoc → Tea-chan

Ok μια ασχετη ερωτηση... CCS?:nosey:
Sep 03 2009 13:51
Photo

MisaYoshiko → psofia

ok^^
Sep 03 2009 13:36
Photo

Tea-chan → GkLoc

OMG... το fanart σ'αυτόν τον λογαριασμό είναι άπαιχτο! CCS σαν Gatsu...!!! XDXDXDD
Sep 03 2009 13:33
Photo

Camus → iristella

[URL]http://miracletrain.jp/character/index.html[/URL] U have to check this!!!!!!!! :ureshii:
Sep 03 2009 13:28
Photo

GkLoc → Tea-chan

hehe Thanks a lot!:ureshii: Oριστε και η πηγη [[URL="http://danbooru.donmai.us/post?tags=Berserk&commit=Search"]Danbooru[/URL]],κανανε μια μικρη ανανεωση στα Berserk Fanarts και μολις το προσεξα την τσιμπησα αμεσως:kill4u: Κριμα που δεν μπορουμε (ακόμα) να βαλουμε avatars διοτι βρηκα και ενα που ταιριαζει με την υπογραφη απο Deviantart...:emptyonexg1:
Sep 03 2009 13:09
Photo

Tea-chan → GkLoc

Είμαι ερωτευμένη με την υπογραφή σου και θέλω link με την πηγή, ευχαριστώ χαίρεται. Σοβαρά, τα σπάει.
Sep 03 2009 13:05
Photo

Anelis → psofia

bliki bliki μαρή
Sep 03 2009 12:46
Photo

Anelis → zade

τρέχω να κατεβάσω btw μου 'χες προτείνει phenomena του argento; ελπίζω όχι γιατί suckαρε ανελέητα, drop στο 45αλεπτο
Sep 03 2009 11:52
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

[quote] I beg to differ my friend. Last page is [spoiler][SIZE=6][B][SIZE=6][B]"WHOAH!"[/B][/SIZE][/B][/SIZE] [/spoiler] [/quote] Hehe, you're right. However if you are a Vizard fan then the last page is : [spoiler] [B][SIZE=6]"OH, CRAP..."[/SIZE][/B] [/spoiler]:P
Sep 03 2009 11:41
Photo

Tea-chaniristella

Δεσποινίς, η υπογραφή σας είναι kawaii σε βαθμό κακουργήματος. Μεγαλώστε την, παρακαλώ. ΤΩΡΑ.
Sep 03 2009 10:49
Photo

Tea-chanNight Wizard Seal

Α, υπέροχα! Άλλος ένας fan του Gensoumaden γεννήθηκε! Καλωσήρθες! Άντε να αναγνωριστεί αυτό το τόσο υποτιμημένο manga επιτέλους...! Anime ναι, υπάρχει, αλλά είναι ολίγον τί θκατά... Καλύτερα να πας για τα OVA, αν και δεν έχουν όλη την ιστορία και μπορεί να spoilerιαστείς μιας και είσαι ακόμη στη αρχή.
Sep 03 2009 10:04
Photo

Vagelioiristella

Aστα, και εγω το ιδια κανω οταν σκαναρω μεγαλες εικονες... καταλαβαινω τον πονο σου iri-chan T^T
Sep 03 2009 09:45
Photo

Vageliomono

Yup! Ολα τα παραπανω ειναι οι λατρειες μου :wooi2::wooi2::wooi2: Osaka = Goddess Απεκτησα κι αλλη onee-chan:if: Δεν πειραζει που δεν εχεις φτασει στα latest episodes του gintama. Να σου πω την αληθεια καλα κανεις γιατι το fansub group αργει πολυ, ενα μηνα θελει για να subbαρει ενα μονο επεισοδιο:roar: ΟΚ, θα της το πω οταν την δω (Lol, η carla-nee-chan βρηκε rival XDDDD). Καλα, απο το επεισοδιο 100 και μετα εχει παρα πολυ toushirou, και σε σοβαρες καταστασεις, και σε ακυρες. Οσο για το arc με την αδερφη του sougou, μπορω να πω οτι με εκανε να κλαψω, πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο να μου συμβει (ισως επειδη αποφευγω τα δραματικα ανιμε). Oσο για το yaoi manga thread, don't worry, δεν προκειται να το αφησω, απλως θελω να τελειωσω τον δευτερο τομο του aijin incubus πρωτα. Θα τσεκαρω στα σιγουρα το a tyrrant who falls in love και παω στοιχημα οτι θα το λατρεψω, οπως γινεται και με καθε yaoi comedy που πεφτει στα χερια μου :awww:. Ευχαριστω για το link Μono-nee-chan ^^
Sep 03 2009 09:43