Jump to content

Community Status Updates

Photo

marilena_r → Barbara

Καλημέρα!! Και επειδλη το βράδυ κόλλησα *και* με αυτά τα πόδια... [IMG]http://i121.photobucket.com/albums/o217/marilena_r/BreaktheRecordsPhotobook82.jpg[/IMG]
Sep 03 2009 07:20
Photo

vladx → Phantom Duck

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Οντω[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]ς[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]:burningbe3:[/SIZE][/FONT][SIZE=2] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=2] Δεν ξερω πως μου ηρθε και το ειπα. Ειχα αλλο ανιμε στο μυαλο μου. Ειναι και αργουτσικα... Παω για υπνο καλυτερα...[/SIZE] [/SIZE][/FONT]
Sep 03 2009 02:27
Photo

psofia → MisaYoshiko

Count me in for the eating meeting. Βαριέμαι να postάρω στο topic :P
Sep 03 2009 02:05
Photo

Phantom Duck → vladx

Haruhi από AnimeClipse ? Κάτι δεν πάει καλά :terror2:
Sep 03 2009 01:42
Photo

iristella → Gilmaru

1. No they dont. Naruto did not became a better person just because he learned rasengan or the sage techniques. On the other hand Naruto became a better and more mature person when he realised that Konoha is not the only country in the shinobi world, and propably not always right. That did not happen during a shinobi teaching. 2. O 'Sasuke - ανθρωπος" επηρεάστηκε από την ζωή με τον Orochimaru όχι από την εκπαίδευσή του με αυτόν. Και η Anko ως Shinobi εκπαιδεύτηκε από τον Orochimaru σαν άνθρωπος όμως έχει σημαντικά λιγότερες επιρροές από αυτόν. Η έννοια του Shinobi είναι αυστηρά καθορισμένη. Δεν κρύβει κάποιο μεγαλύτερο νόημα/φιλοσοφία από πίσω. Ως εκτούτου δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος ο οποίος δεν δίδαξε κάτι που δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την έννοια είναι λανθασμένος. Παράδειγμα: Η διαφορά του πάω γυμναστήριο με την διαφορά του ξεκινάω ένα άθλημα. Στο γυμναστήριο θα πας για να δυναμώσεις τους μυες σου, να κάνεις βάρη, etc. Δεν πας για κάποιου είδους πνευματική ανάταση. Αντίθετα όταν ξεκινάς ένα άθλημα, δέχεσαι και μια ολόκληρη φιλοσοφία του αθλητισμού. Εκεί ο προπονητής αν είναι σωστός δεν θα σου διδάξει μόνο πως να τρέχεις καλύτερα, θα σου διδάξει πως να τηρείς και την ευγενή άμιλα. Το να αγωνίζεσαι τίμια είναι μέρος των κανονισμών του αθλητισμού που διατυπώνεται ρητά. Η παραπάνω διαφορά είναι η διαφορά ανάμεσα σε Shinobi και πχ. Saolin (πολεμικές τέχνες + φιλοσοφία).
Sep 03 2009 01:06
Photo

Gilmaru → iristella

Δύο πράγματα λέω. 1. Στην περίπτωση του Naruto αλληλεπιδρούν έντονα. 2. Γενικά σε κάθε άνθρωπο συμβαίνουν παράλληλα. Που θα πει ότι όσο ο Sasuke εκπαιδευόταν σαν shinobi η εξέλιξη του ως ανθρώπου δεν έμεινε στην κατάψηξη (προσοχή μιλάω για εξέλιξη και όχι για ανάπτυξη, η εξέλιξη μπορείνα είναι είτε θετική είτε αρνητική, είτε ουδέτερη). Ανάλογα με τα ερεθίσματα που έχει κανείς εξελίσσεται. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι βελτιώνεται ή αναπτύσσεται, αλλά δεν είχε πατήσει pause ο Sasuke στον "Sasuke-άνθρωπο" όσο ο "Sasuke-shinobi" εκπαιδευόταν. Που σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θετικά ή αρνητικά (αυτό είναι και κάτι υποκειμενικό), η εκπαίδευσή του με τον Orochimaru υπήρξε και αυτή ένα ερέθισμα, και τα ερεθίσματα δεν επιδρούν μόνο σε "κομμάτια" του εαυτού μας. Ακόμη και ένα "ουδέτερο" ερέθισμα εφόσον υπάρχει καταλαμβάνει το χώρο που θα μπορούσε να έχει ένα πιθανό θετικό ερέθισμα.
Sep 03 2009 00:37
Photo

DevilMayCry → MitHuNa

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Εγω ειμαι πιστος οπαδος του KIRA [url]http://hi5.com/friend/p207176086--キラ--html[/url][/FONT][/SIZE][/COLOR][IMG]http://hi5.com/friend/p207176086--%E3%82%AD%E3%83%A9--html[/IMG]
Sep 02 2009 22:45
Photo

monoVagelio

azumanga daioh : check gintama :check yaoi manga: check hetalia : check hijikata x gintoki fan :check πολύ ωραια male fanarts :check I think i just found my long lost sister:hahaha: gintama <33333 δυστυχώς δεν έχω προλάβει να φτάσω μέχρι το τελευταίο επισόδειο, είμαι στο κάπου στο 100 και ελπίζω μετά την εξεταστική να τα καταφέρω...Μεγάαααααλη Hijikata fan, απλά τον αγαπώ και θέλω να κάνω τα παιδιά του:lovulovu: Ειδκά μετά τα επισόδεια [SPOILER]με την ιστορία του με την αδεφή του Okita [/SPOILER] τον λάτρεψα...Πες στη φίλη σου, ΚΑΤΩ τα κουλά της, he is MINE:hiding_something: Χαίρομαι που έιδες το κοτοπουλοthread και ότι θα σου πρότεινα να περάσεις μια βολτίτσα :P Όπου ναναι ετοιμάζω και άλλο, stay tuned XD Πέρνα και από το yaoi manga thread να μας πεις τι έχεις διαβάσει, τι σου αρέσει etc . Ένα καταπληκτικό ongoing πάντως και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα είνα το a tyrrant who falls in love, ωραία ρομαντική υπόθεση και πολύ μα πολύ γέλιο ;) Το βρίσκεις [URL="http://manga.animea.net/the-tyrant-who-falls-in-love.html"]εδώ[/URL] Ό, τι χρειαστείς μας λες ή σε εμένα ή στην κυρία moderator aka Iri-chan :P Fangirls United XD
Sep 02 2009 21:55
Photo

Night Wizard SealTea-chan

Tea-chan...Respect!!!.Μόλις τελειώσω το μάνγκα που διαβάζω θα πάρω το Gensomaden Saiyuki.Απλά θεικό και είναι και τα gendres που μου αρέσουν.Άπαιχτο. Μια ερώτηση. Σε άνιμ τι παίζεται?Εννοώ είναι κανονικό?Χώρις φιλερ και βλακίες αν ξέρεις πές μου.
Sep 02 2009 21:50
Photo

digitaltracker

οχι ξερω την υποθεση σχετικα με τα street races. αλλο εννοουσα αλλα anyway. i ll check out a4e
Sep 02 2009 21:29
Photo

Loke → digitaltracker

mmm με το GTO? δε θα το ελεγα. Το initial εχει σχεση με drift street races, δε ξερω για τις υπολοιπες season, αλλα η πρωτη ειναι αρκετα παλια και ειχε αρκετα lame σχεδιο και αντιδρασεις χαρακτηρων, ομως οσο αναφορα τα αμαξια και το οδηγημα ηταν υπερ gg και απο 'θεωρια' και απο CG. s1 απο a4e για τις αλλες τωρα κοιταω και εγω
Sep 02 2009 21:17
Photo

iristellaVagelio

Canonscan Lide20 από την πλευρά μου. Και το πρόβλημα με το χαρτί το έχω αντιμετωπίσει και εγώ εκτεταμμένα. Χρησιμοποιώ ακουαρέλα 3-4 οπότε καταλαβαίνεις τι τραβάω μετά για να το περάσω σε pc. T^T επαναλαμβανόμενα scan και κόψε ράψε με corel.
Sep 02 2009 21:14
Photo

Vagelioiristella

Horror? τοτε μαλλον θα τους ριξω μια ματια καποια στιγμη... Ναι, για την ακριβεια το σχεδιο με τον chibitalia το σκαναρα 4 φορες γιατι το ειχα κανει σε μεγαλο χαρτι... μπορει αυτο να φταιει που χαλασαν τα χρωματα. Tι σκανερ χρησιμοποιεις? εγω εχν ενα epson v10.
Sep 02 2009 21:10
Photo

digitaltracker → Loke

gia initial d θελω να ρωτησω. ολο λεω να το δω και ολο το ξεχναω. εχει καθολου ομοιοτητα στο στυλ με το GTO? και απο ποιο γκρουπ? Bλεπω B-A σαν πρωτη επιλογη. εσυ απο που το ειδες?
Sep 02 2009 20:43
Photo

iristellaVagelio

Well romance is not the word i would use to describe most of them. Υπάρχει μεν σαν στοιχείο αλλά δεν δίνεται εκεί η βάση. Most of them are horror stories. Btw αυτό που λες με το Chibitalia σκιτσάκι το παθαίνω και εγώ όταν πάω να scannάρω κάτι. Πολύ περισσότερο όταν είναι μεγάλη η επιφάνεια. Μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω scanner. Ακόμη και έτσι ήταν γλυκήτατο πάντως.
Sep 02 2009 20:30